Alex.rsx
Νεοφερμένο μέλος

παιδια το χ=4 πχ τοτε στον αξονα παραμενει καθετη γραμμη με κουκιδα?????Και εγώ νομίζω ότι οποιαδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένη απόδειξη είναι δεκτή (στην θεωρία). Τώρα αν πέσεις πάνω σε ιδιότροπο καθηγητή....
Δηλαδή
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω τα απόλυτα τα κάνουμε στην Α' Λυκείου.
(Αλλά και πάλι είναιχωρίς απόδειξη όμως στο γυμνάσιο νομίζω - michael διόρθωσε με αν έκανα κάπιο λάθος)
Αν Δ<0, τότε δεν έχει καμία λύση στο σύνολο των R (έχει στους μιγαδικούς αλλά είναι άλλη ιστορία αυτή)
Αν Δ=0 τότε έχει μοναδική λύση (ή μια διπλή) και λύνεται
Αν Δ>0 τότε έχει δύο λύσεις και λύνεται όπως είπες:no1:
Επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την πολύ καλή του ανάλυση στις αποδείξεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st@vr@ki$
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

st@vr@ki$
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Sven17
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω πως πιο σωστα θα το επερνε ο καθηγητης αν το εκανες=>
Δηλαδή x = 2 ή x = -2![]()
napstor
Δραστήριο μέλος

εχει 2 λυσεις,το χ=2 και χ=-2,και οχι 1 οπως αναφερειςνομιζω πως πιο σωστα θα το επερνε ο καθηγητης αν το εκανες
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικα και θέλω να ξεκινήσω ένα θέμα σχετικα με μαθηματική εταιρεία αλλα δεν ξέρω πως!!κανενας εθελοντής για οδηγίες??

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Γεια σας!sorry αν ειμαι λιγο ασχετη..:xixi:
μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικα και θέλω να ξεκινήσω ένα θέμα σχετικα με μαθηματική εταιρεία αλλα δεν ξέρω πως!!κανενας εθελοντής για οδηγίες??![]()
https://ischool.e-steki.gr/showthrea...E8%E7%EC%E1%F4%E9%EA%DE+%C5%F4%E1%E9%F1%DF%E1
Και Χρήστο, το συν/πλην πριν τη ρίζα.
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω ότι όντως οι ρίζες και τα απόλυτα είναι το πιο δύσκολο μέρος. Εμένα τουλάχιστον αυτά με είχαν ταλαιπωρήσει καθώς επίσης και τα παραμετρικά συστήματα. Το τριώνυμο δεν έχει κάτι το τρελά δύσκολο.
πιστεύω πώς οι ρίζες είναι αρκετά εύκολες εάν τες προσέξεις αρκετά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.