shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 17:39 Ο shadowvault: #121 05-10-11 17:39 E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 17:48 Ο koaxis7 έγραψε: #122 05-10-11 17:48 Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Και αφου δε σε ενδιαφερει και τοσο απο οτι καταλαβα να γινεις ηλεκτρολογος πηγαινε. Δε νομιζω τοσα παιδια που περνανε κρητη να εχουν στο μυαλό τους μόνο τη σχολή που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο Bemanos έγραψε: #123 05-10-11 18:00 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολυ , καλο θα ηταν να ξαναδωσεις,γιατι οντως στα χανια, ειδικα το χειμωνα, λιγοτερη ζωη απο νεκροταφειο θα δεις.Και εγω χανια περασα και ξαναδινω φετος (βεβαια, αν μου αρεσε η σχολη που περναγα ισως να πηγαινα ,δεν ξερω). Αλλα αφου μιλαμε και για πολυτεχνειο ,οπως ειπες και εσυ , εκει θα περασεις τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια της ζωης σου .Καλυτερα να θησιασεις ενα χρονο τωρα, παρα να το μετανοιωνεις για τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια που θα εισαι εκει .Γνωμη μου. ΚΑλη τυχη παντως σε οτι και αν κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο shadowvault: #124 05-10-11 18:00 Tουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Το ceid δε το ήθελα,δε μου άρεσε το πρόγραμμα του.Καλύτερα του Βόλου αλλά όπως και να έχει η βλακεία έγινε,τώρα τι κάνω είναι το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:12 Ο koaxis7 έγραψε: #125 05-10-11 18:12 E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 17:48 Ο koaxis7 έγραψε: #122 05-10-11 17:48 Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Και αφου δε σε ενδιαφερει και τοσο απο οτι καταλαβα να γινεις ηλεκτρολογος πηγαινε. Δε νομιζω τοσα παιδια που περνανε κρητη να εχουν στο μυαλό τους μόνο τη σχολή που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο Bemanos έγραψε: #123 05-10-11 18:00 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολυ , καλο θα ηταν να ξαναδωσεις,γιατι οντως στα χανια, ειδικα το χειμωνα, λιγοτερη ζωη απο νεκροταφειο θα δεις.Και εγω χανια περασα και ξαναδινω φετος (βεβαια, αν μου αρεσε η σχολη που περναγα ισως να πηγαινα ,δεν ξερω). Αλλα αφου μιλαμε και για πολυτεχνειο ,οπως ειπες και εσυ , εκει θα περασεις τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια της ζωης σου .Καλυτερα να θησιασεις ενα χρονο τωρα, παρα να το μετανοιωνεις για τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια που θα εισαι εκει .Γνωμη μου. ΚΑλη τυχη παντως σε οτι και αν κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο shadowvault: #124 05-10-11 18:00 Tουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Το ceid δε το ήθελα,δε μου άρεσε το πρόγραμμα του.Καλύτερα του Βόλου αλλά όπως και να έχει η βλακεία έγινε,τώρα τι κάνω είναι το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:12 Ο koaxis7 έγραψε: #125 05-10-11 18:12 E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Και αφου δε σε ενδιαφερει και τοσο απο οτι καταλαβα να γινεις ηλεκτρολογος πηγαινε. Δε νομιζω τοσα παιδια που περνανε κρητη να εχουν στο μυαλό τους μόνο τη σχολή που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο Bemanos έγραψε: #123 05-10-11 18:00 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολυ , καλο θα ηταν να ξαναδωσεις,γιατι οντως στα χανια, ειδικα το χειμωνα, λιγοτερη ζωη απο νεκροταφειο θα δεις.Και εγω χανια περασα και ξαναδινω φετος (βεβαια, αν μου αρεσε η σχολη που περναγα ισως να πηγαινα ,δεν ξερω). Αλλα αφου μιλαμε και για πολυτεχνειο ,οπως ειπες και εσυ , εκει θα περασεις τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια της ζωης σου .Καλυτερα να θησιασεις ενα χρονο τωρα, παρα να το μετανοιωνεις για τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια που θα εισαι εκει .Γνωμη μου. ΚΑλη τυχη παντως σε οτι και αν κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο shadowvault: #124 05-10-11 18:00 Tουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Το ceid δε το ήθελα,δε μου άρεσε το πρόγραμμα του.Καλύτερα του Βόλου αλλά όπως και να έχει η βλακεία έγινε,τώρα τι κάνω είναι το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:12 Ο koaxis7 έγραψε: #125 05-10-11 18:12 E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: E ναι θα πήγαινα.Το Βόλο δε τον δήλωσα ο ηλίθιος!(μα πόσο ηλίθιος!)Ναι γούσταρα ηλεκτρολόγους αλλά δε κοιτάω μόνο τη σχολή σα σχολή.Κοιτάζω και τι ζωη που θα κάνω τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου.Όταν πήγα να γραφτώ δεν ήταν κανένας τόσο ενθουσιασμένος με τα Χανιά που ρώτησα.Γενικά Χανιά είναι να πας αν έχεις στο μυαλό σου μόνο τη σχολή και τίποτα μα τίποτα άλλο στο κεφάλι σου πιστεύω Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολυ , καλο θα ηταν να ξαναδωσεις,γιατι οντως στα χανια, ειδικα το χειμωνα, λιγοτερη ζωη απο νεκροταφειο θα δεις.Και εγω χανια περασα και ξαναδινω φετος (βεβαια, αν μου αρεσε η σχολη που περναγα ισως να πηγαινα ,δεν ξερω). Αλλα αφου μιλαμε και για πολυτεχνειο ,οπως ειπες και εσυ , εκει θα περασεις τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια της ζωης σου .Καλυτερα να θησιασεις ενα χρονο τωρα, παρα να το μετανοιωνεις για τα υπολοιπα 5-6-7 χρονια που θα εισαι εκει .Γνωμη μου. ΚΑλη τυχη παντως σε οτι και αν κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο shadowvault: #124 05-10-11 18:00 Tουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Το ceid δε το ήθελα,δε μου άρεσε το πρόγραμμα του.Καλύτερα του Βόλου αλλά όπως και να έχει η βλακεία έγινε,τώρα τι κάνω είναι το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:12 Ο koaxis7 έγραψε: #125 05-10-11 18:12 E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tουλάχιστον έτσι κατάλαβα.Το ceid δε το ήθελα,δε μου άρεσε το πρόγραμμα του.Καλύτερα του Βόλου αλλά όπως και να έχει η βλακεία έγινε,τώρα τι κάνω είναι το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:12 Ο koaxis7 έγραψε: #125 05-10-11 18:12 E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο Bemanos έγραψε: #126 05-10-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: E δε νομιζω να ειναι τοσο χαλια η ζωη. Δηλαδη τοσα παιδια που σπουδαζουν εκει τι κανουν; Και παλι εγω σου ειπα τη γνωμη μου δε θα ξαναδινα. Click για ανάπτυξη... πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:16 Ο shadowvault: #127 05-10-11 18:16 Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:23 Ο koaxis7 έγραψε: #128 05-10-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Πηγα τον αυγουστο Βεβαια ηταν full τουριστικη σαιζον οποτε δεν μπορω να βγαλω σωστα συμπερασματα... Εσυ πηγες στη σχολη τελικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:36 Ο garch έγραψε: #129 05-10-11 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: πηγαινε πρωτα, και μετα μας λες Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι. Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Δεν έχω ιδέα τι κάνουν XD Θα δω αν θα αντέξω (το ελπίζω) και αν δεν τα καταφέρω θα πάω Χανιά μου φένεται.Πολύ αυτοκαταστροφικό ήταν αυτό που έκανα φέτος και το πληρώνω τώρα.Anyway thanks για τις απαντήσεις! Click για ανάπτυξη... Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, το ΗΜΜΥ στα Χανιά λειτουργεί με αλυσίδες στα μαθήματα, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowvault Νεοφερμένο μέλος Ο shadowvault αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:42 Ο shadowvault: #130 05-10-11 18:42 Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2011 στις 18:59 Ο garch έγραψε: #131 05-10-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Ναι λεχω γραφτεί και εντάξει αλλο το καλοκαίρι.ΤΙ εννοείς με αλυσίδες?Αν αποτύχω (δεν υπαρχει περιπτωση ) θα δυσκολευτώ του χρόνου?Νομίζω πάλι 1ο εξάμηνο θα είμαι Click για ανάπτυξη... Θα δυσκολευτείς άμα τα παρατήσεις στη μέση της χρονιάς, αυτό εννοώ. Αλυσίδες είναι τα προαπαιτούμενα μαθήματα. Να έχεις περάσει το 1 και το 2 για να περάσεις το 3 πχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 11:31 Ο ἅλς έγραψε: #132 06-10-11 11:31 Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*StarFalLeN* Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 155 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:33 Ο *StarFalLeN*: #133 06-10-11 14:33 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Αμα περναγες Ξανθη θα πηγαινες; Αν ναι τοτε λογικα η κρητη σε πειραζει επειδη ειναι ηλεκτρονικοι και δεν εχουν δικαιωματα ενεργειας; Αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ η ενεργεια ξαναδωσε τι να πω. Αυτο για τη μεταγραφη δεν ξερω, αλλα και στο βολο ιδιο πτυχιο παιρνεις. Click για ανάπτυξη... Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 14:37 Ο Iliaso έγραψε: #134 06-10-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παιδιά και στο μηχανογραφικό των φετινών πανελληνίων το τμήμα σαν 'ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ" θα είναι; Πότε αλλάζει η σχολή και τι αλλαγές θα γίνουν; Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2011 στις 15:00 Ο koaxis7 έγραψε: #135 06-10-11 15:00 Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:36 Ο moxa15 έγραψε: #136 09-10-11 17:36 Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shadowvault: Καλησπέρα, φέτος πέρασα σε αυτή τη σχολή αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος διότι στόχευα το ΗΜΤΥ Πάτρας.Πήρα την αποφαση να ξαναδώσω μετά απο πολλούς τσακομούς με τους γονείς μου που θέλαν να πάω Κρήτη. Click για ανάπτυξη... αν ειναι η πολη το θεμα μην το σκεφτεσαι φιλε,πηγαινε.Δεν πας για διακοπες αλλα για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και μαλιστα μια δυσκολη σχολη.Τωρα αν παλι καιγεσαι με την ενεργεια εκει παω πασο,ξαναδωσε... Βεβαια πεσανε τοσο πολυ οι βασεις και μπηκα Ξανθη, που δεν το πιστευα. Click για ανάπτυξη... και εγω ιδια φαση φιλεthe best suprise ever Απο τη μια ειναι καλυτερα (για μενα) επειδη εισαι ηλεκτρολογος και οχι ηλεκτρονικος. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτως οπως ειπα και εγω στο παιδι ειναι με τι θελει να ασχοληθει στο μελλον.... Απο την αλλη το προβλημα της μεταφορας ειναι λιγο... (με κτελ). Click για ανάπτυξη... ε ναι οκ ειναι λιγο κουραστικο να πουμε την αληθεια(9 ωρες...) αλλα οπως και να εχει δεν πειραζει,αξιζει η σχολη με 1000 το κοπο μας Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ουτε το ceid της πατρας ειχες δηλωσει που ειναι το ιδιο απο πτυχιο; Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) Αρχική Δημοσίευση από *StarFalLeN*: Παιδιά μεταγραφές τέλος ή έχασα επεισόδια? Click για ανάπτυξη... νομιζω ακομα υπαρχουν απλα δεν μπορεις αθηνα και θεσσαλονικη;;;; Αρχική Δημοσίευση από Econ: ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:p. Seriously υποτίθεται ότι και τα χανιά και ο βόλος θα άλλαζαν από το 2009.Όσο αλλαγή είδατε εσείς άλλο τόσο είδα και γω(στο βόλο το θεωρούν ξεγραμμένο ότι θα αλλάξουν όνομα.πολλοί μάλιστα μετάνιωσαν που πήγαν εκεί νομίζοντας ότι θα βγουν ηλεκτρολόγοι). Click για ανάπτυξη... δλδ ακομα εξακολουθουν να μην εχουν ιδια δικαιωματα με Αθηνα,Πατρα,Ξανθη;;;; Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Nαι νομιζω τελος. Γι αυτο εκαναν αυτο με τις διαφορετικες βασεις για τους πολυτεκνους. Click για ανάπτυξη... εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koaxis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη) και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 00:49 Ο koaxis7 έγραψε: #137 10-10-11 00:49 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο αλλο ΗΜΤΥ και αλλο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗPΟΦΟPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ(αυτοι ειναι ceid και ΔΕΝ εχουν τα ιδια δικαιωματα αλλα λιγοτερα....) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ εεεεεεε δεν καταλαβα αυτο που κολλαει;;;παντα δεν υπηρχε;;;;με μπερδεψες... Click για ανάπτυξη... Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:41 Ο moxa15 έγραψε: #138 10-10-11 01:41 Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid sakplat mariajuana Scandal Unboxholics igeorgeoikonomo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koaxis7: Ναι εννοω ιδια δικαιωματα με το βολο Click για ανάπτυξη... οκ my bad δεν το καταλαβα.... Γιατι υπηρχαν περσι διαφορετικες βασεις για τους τριτεκνους; Απλως μεταγραφες τους. Νομιζω Click για ανάπτυξη... μμμμ καταλαβα τι λες αλλα ειλικρινα δεν ξερω αρα,no comment.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 02:48 Ο SuXu-MuXu: #139 10-10-11 02:48 Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από μπαμπης5304: φιλε και εγω φετος περασα στο ημτυ της πατρας....αλλα και μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων στα χανια αποσο ξερω ειναι πολυ καλα,εχουν σχεδον μηδεν ανεργια αποτι ξερω αυτοι που τελειωνουν την σχολη.συγκεκριμενα το τμημα αυτο στα χανια θεωρειται και απο τα καλυτερα και συνεργαζεται και με πολυτεχνεια του εξωτερικου Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι είναι εποχές να λέμε τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε σχολή. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά να μιλάς σήμερα για μηδενική ανεργεία για οποιαδήποτε σχολή είναι αστείο. Για αυτό καλύτερα είναι να διαλέξει ο καθένας αυτό που πιστεύει ότι του αρέσει και να μην παρασύρεται απο τις διάφορες φήμες.Εξάλλου μέχρι να βγει στην παραγωγή τα πράγματα θα έχουν αλλάξει αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2012 στις 17:44 Ο Zaraki έγραψε: #140 04-03-12 17:44 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαρτίου 2012
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποιος καιγεται γι αυτα και τον ενδιαφερει να βαζει υπογραφες, ξερει που να παει. Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το thread «Μπλόκο» στα επαγγελματικά δικαιώματα πτυχιούχων 17 τμημάτων ΤΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.