Παιδιά χίλια συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, απλά ήμουν απασχολημένος με εξεταστικές κλπ!
Η σχολή στο Βόλο, στο πρώτο έτος έχει 3 μαθήματα με εργαστήριο, C (1o εξ) και Assembly και Java (2ο εξάμηνο).
Οι απουσίες στα εργαστήρια έχουν ως εξής:
Επιτρέπονται 2 απουσίες, στην τρίτη κόβεσαι από το εργ. και δεν μπορείς να δώσεις και το μάθημα στην εξεταστική.
Είναι αρκετά απαιτητικά και εαν δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις την άσκηση στο εργαστήριο και πάρεις λιγότερο από 5/10, παίρνεις απουσία κι ας ήσουν παρών.
Τώρα για την Κοζάνη, να σας πω ότι εγώ δε θα πήγαινα με τίποτα, γιατί είναι μεγάλο ρίσκο!
Δεν ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι και τι θα γίνει αυτό το τμήμα, και γενικά με το παν. Δυτικής Μακεδονίας.
Κατά τη γνώμη μου και το τμήμα στο Βόλο έχει σοβαρά προβλήματα σε υποδομές (πχ δεν έχει καν δικό της κτίριο η σχολή συστεγάζεται με το παιδαγωγικό), αλλά από πλευράς καθηγητών, έχει πολλούς αξιόλογους που θα τους γνωρίσετε από το 1ο έτος κιόλας!
και όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί αύριο μεθαύριο θα καταλάβετε ότι ένα ΠΤΥΧΙΟ δεν σημαίνει μόνο επαγγελματικά δικαιώματα, τό όνομα του Πανεπιστημίου που αναγράφεται στο πτυχίο σας πρέπει να διαβεβαιώνει τον αυριανό εργοδότη σας ότι ξέρετε 5 πράγματα...
(μη σας πω για μεταπτυχιακά, που δε σε δέχονται ούτε καν στην Ελλάδα επειδή δεν είσαι πτυχιούχος από κάποια σοβαρή σχολή)...
Αυτά από εμένα, αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να με ρωτήσετε, ευχαρίστως στη διαθεσή σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.