nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
ναι οντως...!!! :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν αυτο θεσ σου το ευχομαι...η περιπτωση μου ειναι λιγο περιεργη...στην αρχη ηθελα ημμυ αλλα επειδη εγραψα 17736 (+80 απο της ξανθης) αρχισα να σκεφτομαι για υπολογιστες.γενικα επειδη εχω δικαιωμα μεταγραφης και ξανθη να γραφομουν θα πηγαινα πατρα λογω τοθ οτι μενω πρεβεζα και ειναι πιο κοντα...χθες εμαθα οτι το πληροφορικης του βολου μετονομαζεται σε ημμυ του χρονου και σκεφτομαι μετα τα ημμυ να δηλωσω αυτο η το μηχανικων υπολογιστων της πατρας......αν πιασω το ημμυ δεν θα το σκεφτω καθολου απλα επειδη θα μετονομαστει του χρονου θα πρεπει να καθισω ενα χρονο στο βολο για να αποκτησουν αντιστοιχια και να παω πατρα......περιπλοκο....ετσι???
-----------------------------------------
ναι οντως...!!! :no1:
αντιστοιχια εννοεις με το ΗΜΤΥ της πατρας ? οχι ceid??
γιατι υπαρχει αντιστοιχεια με τμημα της πατρας και τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

η μετονομασια ειναι σιγουρη?που το ειδες?βασικα δες το σχετικο thread με τους μηχ η/υ γιατι υπαρχει σημαντικη διαφορα με τους ημμυ τοσο στα μαθηματα και στις κατευθυνσεις σχετικα με τους υπολογιστες οσο και με τα δικαιωματα!
Η μετονομασια εγκριθηκε και ειναι σιγουρη αλλα θα γινει του χρονου απ'οτι μου ειπαν ...
Και επειδη δεν εχει εκδοθει ακομα το φεκ που θα κατοχυρωσει την αλλαγη δεν ξερουν τι θα γινει μ'αυτους που θα φοιτουν στην σχολη κατα την διαρκεια της μετονομασιας
Για οσους θα παρουν μεταγραφη δεν τους ανυσηχει αυτο
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μετονομασια εγκριθηκε και ειναι σιγουρη αλλα θα γινει του χρονου απ'οτι μου ειπαν ...
Και επειδη δεν εχει εκδοθει ακομα το φεκ που θα κατοχυρωσει την αλλαγη δεν ξερουν τι θα γινει μ'αυτους που θα φοιτουν στην σχολη κατα την διαρκεια της μετονομασιας
Για οσους θα παρουν μεταγραφη δεν τους ανυσηχει αυτο
το ολο θεμα με τις μετονομασιες(βολο και κρητη) αδικει τους μηχανικους η/υ...επειδη υπαρχει ηδη ενα τμημα ημτυ στη πατρα!!αποψη μου!τι θα γινει με το αντιστοιχο στη σαμο?γνωριζεις??
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

το ολο θεμα με τις μετονομασιες(βολο και κρητη) αδικει τους μηχανικους η/υ...επειδη υπαρχει ηδη ενα τμημα ημτυ στη πατρα!!αποψη μου!τι θα γινει με το αντιστοιχο στη σαμο?γνωριζεις??
Δεν γνωριζω για το τμημα της σαμου
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

red7genius
Νεοφερμένο μέλος

ημμυ εχεις περισοτερες επιλογες κ μεγαλυτερη γκαμα γνωσεων εξαλλου περιεχει κ τον ορο μηχανικος υπολογιστων οποτε πιστευω καλυβει τις επιθυμιες σου....εγω προσωπικα αυτη τη σχολη θελω...
Καλυβει απο το καλυβα? Του μπαρμπα-Θωμα?
elena92
Νεοφερμένο μέλος

ναι του μπαρμπα θωμα καλυπτει επρεπε να γραψω σιγα πια......:wow:Καλυβει απο το καλυβα? Του μπαρμπα-Θωμα?
bour1992
Νεοφερμένο μέλος

Ξερετε αν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ του τμηματος ΗΜΜΥ στο Μετσοβιο και του ΗΜΤΥ στην Πατρα οσων αφορα το πτυχιο και τα δικαιωματα που θα εχουν αυτοι που βγενουν απο αυτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimbeef
Νεοφερμένο μέλος

fortisimo
Νεοφερμένο μέλος

Στο ίδιο μπέρδεμα είμαι!
Θα μου λήξει η προθεσμία μηχανογραφικού και δεν θα έχω ακόμα αποφασίσει!
Δήλωσα ΗΜΤΥ Πάτρας τελικά...
Destroyer00
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- Qwerty 0
- Debugging_Demon
- Aggelik
- panaman
- joa
- ba99297
- Μιχαήλ
- TheNorth
- Mechan
- Chris180
- infection54
- Νικολινα
- Helen06
- oups
- Fara
- jim2015
- Geokand54
- F1L1PAS
- MariosG
- alpha.kappa
- nickd6776
- Victorakos
- Steliosgkougkou
- Ryuzaki
- Unboxholics
- sophiaa
- χημεια4λαιφ
- Mammy Nun
- Arvacon
- Athens2002
- gregory nub
- tsiobieman
- VFD59
- Joji
- bruh_234
- Destroyer2357
- pinelopikaxrila20@gm
- george777
- arko
- eukleidhs1821
- eeyore
- το κοριτσι του μαη
- kost28
- Scandal
- SlimShady
- Paragontas7000
- indecisive
- Dr. Gl. Luminous
- Vasilis V
- liana
- Latos
- korlef
- kiyoshi
- Kostakis45
- KingPoul
- Nala
- GeorgePap2003
- Elenakii
- ggl
- Alin22
- Maraki2
- Ελεν
- clevercat
- ale
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.