ΗΜΜΥ vs Χημικών Μηχανικών vs Μηχανολόγων Μηχανικών

ilion

Νεοφερμένο μέλος

Ο ilion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έχω καταλήξει σε 3 σχολές: ΗΜΜΥ, Χημικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών. Θα ήθελα να μάθω λίγο παραπάνω για αυτά τα τμήματα σε ΕΜΠ, ΑΠΘ, Πατρών και ΠαΠελ.
Έχω και άλλον εναν προβληματισμό. Θέλω να δηλώσω μόνο μεγάλες πόλεις. Μένω κοντά στην Πάτρα, αν και δεν θα ήθελα να μείνω εδώ κι άλλο αναγκαστικά θα δηλώσω μήπως δεν μπορέσω να περάσω Θεσσαλονίκη ή Αθήνα. Δεν θέλω άλλη πόλη. Αρκετά καταπιεστικά ένιωθα στην Πάτρα. Αν και όλοι γύρω μου μου λένε να δηλώσω κι άλλες πόλεις αλλα δεν θέλω. Προτιμώ να ασχοληθώ με κατι άλλο παρά να δηλώσω οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 776 μηνύματα.
Μακριά από ιδρύματα που είναι δεν υπάρχουν στις διεθνείς κατατάξεις κατατάξεις, με άλλα λόγια μακριά από ΠΑΠΕΛ, Θεσσαλίας, Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Το καλύτερο academia το έχουν πανεπιστήμια που ιδρύθηκαν πριν το 1980 (ΕΜΠ- 1867, ΑΠΘ- 1925, Πατρών 1966). Το μόνο που αξίζει από νεότερα τμήματα είναι το ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης (1990).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια