newguy
Νεοφερμένο μέλος
Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

Αξιότιμοι συνάδελφοι. Φέτος είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στην διαδικασία των πανελλαδικών. Ομολογώ πως ήταν μια δύσκολη σωματικά και ψυχικά χρονιά, που με ταλαιπώρησε πολύ. Πολύ ξενύχτι, αμέτρητες ώρες διάβασμα και ένα αποτέλεσμα που με άφησε ανικανοποίητο. Συγκέντρωσα 15.000 μόρια στο 2ο επιστημονικό πεδίο και το ερώτημά μου είναι το εξής. Μίας και έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδώσω για τους παραπάνω λόγους, είμαι ανάμεσα στην σχολή των ΗΜΜΥ της Ξάνθης και των Μηχ. Μηχανικών στην Κοζάνη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου σοβαρά με προγραμματισμό, υπολογιστές, αλλά για χόμπι "έπαιζα" και έφτιαχνα στον ελεύθερο μου χρόνο μικρά κυκλώματα. Στην φυσική και στα μαθηματικά δεν θα έλεγα πως έχω "πρόβλημα". Ωστόσο έχω ακούσει από αποφοίτους ΗΜΜΥ πως το να πάρει κάποιος πτυχίο είναι δύσκολο και απαιτεί ξενύχτια και άπειρο διάβασμα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω και να βγάλω την σχολή με έναν καλό βαθμό για ένα καλό μεταπτυχιακό καθώς δεν μπορώ να ξαναβιώσω το φετινό "δράμα". Από την άλλη ως ΗΜΜΥ θα έχω καλύτερες απολαβές και ευκαιρίες επαγγελματικές. Ακόμη στην Ξάνθη έχω ακούσει πως το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλό και έχει διασυνδέσεις με εξωτερικό. Από το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού μιας και είμαι άτομο που "πιάνουν" τα χέρια του μου κινεί το ενδιαφέρον, όμως φοβάμαι στην σκέψη πως μηχανές και κινητήρες αυτοκινήτου π.χ. δεν με ξετρελαίνουν και ιδιαίτερα. Ως αναφορά την Κοζάνη δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι καλοί ή αν έχουν διασυνδέσεις με εξωτερικό ή αν θα μου ανοιχτούν οι πόρτες που θα μου ανοίγονταν στην άλλη σχολή. Είμαι λοιπόν σε ένα δίλημμα και αν και έβαλα ως πρώτη επιλογή την Κοζάνη θέλω να ακούσω τις απόψεις άλλων σχετικά με την επιλογή μου. Ευχαριστώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.098 μηνύματα.

ευγε ..καλα τα πηγεςΑξιότιμοι συνάδελφοι. Φέτος είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στην διαδικασία των πανελλαδικών. Ομολογώ πως ήταν μια δύσκολη σωματικά και ψυχικά χρονιά, που με ταλαιπώρησε πολύ. Πολύ ξενύχτι, αμέτρητες ώρες διάβασμα και ένα αποτέλεσμα που με άφησε ανικανοποίητο. Συγκέντρωσα 15.000 μόρια στο 2ο επιστημονικό πεδίο και το ερώτημά μου είναι το εξής. Μίας και έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδώσω για τους παραπάνω λόγους, είμαι ανάμεσα στην σχολή των ΗΜΜΥ της Ξάνθης και των Μηχ. Μηχανικών στην Κοζάνη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου σοβαρά με προγραμματισμό, υπολογιστές, αλλά για χόμπι "έπαιζα" και έφτιαχνα στον ελεύθερο μου χρόνο μικρά κυκλώματα. Στην φυσική και στα μαθηματικά δεν θα έλεγα πως έχω "πρόβλημα". Ωστόσο έχω ακούσει από αποφοίτους ΗΜΜΥ πως το να πάρει κάποιος πτυχίο είναι δύσκολο και απαιτεί ξενύχτια και άπειρο διάβασμα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω και να βγάλω την σχολή με έναν καλό βαθμό για ένα καλό μεταπτυχιακό καθώς δεν μπορώ να ξαναβιώσω το φετινό "δράμα". Από την άλλη ως ΗΜΜΥ θα έχω καλύτερες απολαβές και ευκαιρίες επαγγελματικές. Ακόμη στην Ξάνθη έχω ακούσει πως το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλό και έχει διασυνδέσεις με εξωτερικό. Από το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού μιας και είμαι άτομο που "πιάνουν" τα χέρια του μου κινεί το ενδιαφέρον, όμως φοβάμαι στην σκέψη πως μηχανές και κινητήρες αυτοκινήτου π.χ. δεν με ξετρελαίνουν και ιδιαίτερα. Ως αναφορά την Κοζάνη δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι καλοί ή αν έχουν διασυνδέσεις με εξωτερικό ή αν θα μου ανοιχτούν οι πόρτες που θα μου ανοίγονταν στην άλλη σχολή. Είμαι λοιπόν σε ένα δίλημμα και αν και έβαλα ως πρώτη επιλογή την Κοζάνη θέλω να ακούσω τις απόψεις άλλων σχετικά με την επιλογή μου. Ευχαριστώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Οι οι ημμυ δεν θελουν παραπανω διαβασμα απο τους μηχανολογους
και εχεις και χρονο να ζησεις φυσιολογικα.
Τωρα τα κονε των καθηγητων για μεταπτυχιακο εξω.. ( ολανδια ειναι η μοδα)
Οχι...αυτο που μετρα στο μεταπτυχιακο ειναι η συνεντευξη , οι συστατικες επιστολες καθηγητων και τα λευτα αν τα μπορεις.
Οι ημμυ εχουν μια παραπανω ανοργασμικοτητα γιατι δεν βλεπεις αυτο που κανεις πριν το τελειωσεις και αναψουν τα ''λαμπακια''.. οργανα και αποτελεσμα μονο...μονο η αισθηση της ορασης δουλευει...αν δουλεψει η ακοη και η όσφρηση, αστα και φυγε..το μπαρουτιασες
Στην μηχανολογια ολες οι αισθησεις σου δουλευουν απο την αρχη.
Οτι ευκαιριες εχουν οι ηλεκτρολογοι για δουλεια τα ιδια περιπου και οι μηχανολογοι...
Πιο κυριλατοι ειναι οι ημμυ αλλα και υπερδιπλασιοι των μηχανολογων.
Αν εισουν παιδι του λογισμικου θα σου ελεγα ημμυ.
Αλλα εσυ εισαι δημιουργικος τυπος.. διερευνητικος και πιανουν τα χερια σου
Αν εβαλες εισοδο μηχανολογων κοζανης μπορεις να πας ανετα μετακινιση φετος ηλεκτρολογων ξανθης αν αλλαξεις γνωμη.
Θα σε βαλω σε Pm βιντακια επεξεργασιας μεταλου και επισκευης ημεκτρονικων υπολογιστη ...δες τι θα σε καθηλωσει...
Τωρα για τις μηχανες ΜΕΚ αυτοκινητων δεν αχολουνται και πολυ οι μηχανολογοι..δεν παραγουμε μονο επισκευη αλλα ειναι αλλο επιπεδο.
Ασχολουνται ομως με τις μεγαλες εκει στην παραγωγη ενεργειας.
Οταν θα βγεις στην αγορα το 2035 τοτε θα εχουμε πιθανον και εσωτερικης καυσης μαζι με τα ηλεκτρικα αλλα μαλλον με αλλα καυσιμα πχ υδρογονο, αμωνια
Παντως το αυτοκινητο ειναι χωρος μηχανολογων..οτι κινείται ειναι μηχανολογων
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 301 μηνύματα.

Και τα 2 το ιδιο δυσκολα ειναι αλλα ημμυ πιο καλο με διαφορα εχεις πιο πολλες ευκαιρειες στην αγορα. Μηχανολογοι=παραδοσιακη μηχανικη. Ημμυ=νεα τεχνολογια και tech αλλα και παραδοσιακη μηχανικη εχει τα παντα.
crankshaft345
Νεοφερμένο μέλος
Ο crankshaft345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Τώρα τελείωσα το 1ο έτος ΜηχΜηχ Κοζ.Οι καθηγητές είναι καλοί και οι ευκαιρίες νμζ για μεταπτυχιακά και ιδιαίτερα πρακτικές αρκετά πολλές(ιδιαίτερα στον κατασκευαστικο και ενεργειακό τομέα).Ως άτομο που στην αρχή ήθελα ημμυ γτ νόμιζα ότι θα μου αρέσει ο προγραμματισμός γιατί στο λύκειο ψιλοασχολιομουν με αυτόν, στους μηχ μηχ βρήκα ότι τελικά δν είναι ο δρόμος μου.Η σχολή από μόνη της έχει κάποια μαθήματα προγραμματισμου (matlab,C) αλλά σε καμία περίπτωση στο βάθος που κάνουν οι ημμυ. Επίσης οι έγκαταστασεις είναι κορυφαίες στην Ελλάδα και βρίσκονται στην ζεπ σε ένα καλό περιβάλλον. Τα τμήματα όπως φαντάζεσαι σε αυτό το τμήμα όπως και γενικά σε περιφερειακά πολυτεχνικα τμήματα είναι μικρά (σε πλήθος ατομων).Ότι και να επιλέξεις καλή επιτυχία για το μηχανογραφικο σ !!Αξιότιμοι συνάδελφοι. Φέτος είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στην διαδικασία των πανελλαδικών. Ομολογώ πως ήταν μια δύσκολη σωματικά και ψυχικά χρονιά, που με ταλαιπώρησε πολύ. Πολύ ξενύχτι, αμέτρητες ώρες διάβασμα και ένα αποτέλεσμα που με άφησε ανικανοποίητο. Συγκέντρωσα 15.000 μόρια στο 2ο επιστημονικό πεδίο και το ερώτημά μου είναι το εξής. Μίας και έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδώσω για τους παραπάνω λόγους, είμαι ανάμεσα στην σχολή των ΗΜΜΥ της Ξάνθης και των Μηχ. Μηχανικών στην Κοζάνη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου σοβαρά με προγραμματισμό, υπολογιστές, αλλά για χόμπι "έπαιζα" και έφτιαχνα στον ελεύθερο μου χρόνο μικρά κυκλώματα. Στην φυσική και στα μαθηματικά δεν θα έλεγα πως έχω "πρόβλημα". Ωστόσο έχω ακούσει από αποφοίτους ΗΜΜΥ πως το να πάρει κάποιος πτυχίο είναι δύσκολο και απαιτεί ξενύχτια και άπειρο διάβασμα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω και να βγάλω την σχολή με έναν καλό βαθμό για ένα καλό μεταπτυχιακό καθώς δεν μπορώ να ξαναβιώσω το φετινό "δράμα". Από την άλλη ως ΗΜΜΥ θα έχω καλύτερες απολαβές και ευκαιρίες επαγγελματικές. Ακόμη στην Ξάνθη έχω ακούσει πως το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλό και έχει διασυνδέσεις με εξωτερικό. Από το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού μιας και είμαι άτομο που "πιάνουν" τα χέρια του μου κινεί το ενδιαφέρον, όμως φοβάμαι στην σκέψη πως μηχανές και κινητήρες αυτοκινήτου π.χ. δεν με ξετρελαίνουν και ιδιαίτερα. Ως αναφορά την Κοζάνη δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι καλοί ή αν έχουν διασυνδέσεις με εξωτερικό ή αν θα μου ανοιχτούν οι πόρτες που θα μου ανοίγονταν στην άλλη σχολή. Είμαι λοιπόν σε ένα δίλημμα και αν και έβαλα ως πρώτη επιλογή την Κοζάνη θέλω να ακούσω τις απόψεις άλλων σχετικά με την επιλογή μου. Ευχαριστώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.098 μηνύματα.

να σε ρωτησω κατι?Τώρα τελείωσα το 1ο έτος ΜηχΜηχ Κοζ.Οι καθηγητές είναι καλοί και οι ευκαιρίες νμζ για μεταπτυχιακά και ιδιαίτερα πρακτικές αρκετά πολλές(ιδιαίτερα στον κατασκευαστικο και ενεργειακό τομέα).Ως άτομο που στην αρχή ήθελα ημμυ γτ νόμιζα ότι θα μου αρέσει ο προγραμματισμός γιατί στο λύκειο ψιλοασχολιομουν με αυτόν, στους μηχ μηχ βρήκα ότι τελικά δν είναι ο δρόμος μου.Η σχολή από μόνη της έχει κάποια μαθήματα προγραμματισμου (matlab,C) αλλά σε καμία περίπτωση στο βάθος που κάνουν οι ημμυ. Επίσης οι έγκαταστασεις είναι κορυφαίες στην Ελλάδα και βρίσκονται στην ζεπ σε ένα καλό περιβάλλον. Τα τμήματα όπως φαντάζεσαι σε αυτό το τμήμα όπως και γενικά σε περιφερειακά πολυτεχνικα τμήματα είναι μικρά (σε πλήθος ατομων).Ότι και να επιλέξεις καλή επιτυχία για το μηχανογραφικο σ !!
crankshaft345
Νεοφερμένο μέλος
Ο crankshaft345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ωραια...βλεπω οτι οι εγκαταστασεις σας ειναι οι πιο γκλαμουρατες απο παντου. ΟΚ.Ναι ότι θες
- Τα εργαστηρια σας ειναι γεματα..εχετε παρει πραμα απο τα τει?
-Η ΖΕΠ ποσο μακρια ειναι απο κοζανη ?
-Σας εχουν καλη συγκοινωνια?
-Τα ενοίκια κοζανης παραμενουν στα 250€?
crankshaft345
Νεοφερμένο μέλος

Τα εργαστήρια είναι οκ,βέβαια ακόμα φτάνουν κάποια πράγματα τα οποία λόγω βάρους είναι δύσκολο να μεταφερθούν. Αλλά γενικά ναι υπάρχουν γεμάτα εργαστήρια ιδιαίτερα στο κτήριο των μηχανολόγων. Η Ζεπ βρίσκεται περίπου 5km έξω από την Κοζάνη. Η συγκοινωνία είναι αρκετά καλή, σε busy μέρες έρχονται 2-3 λεωφορεία απανωτά και στην ώρα τους με απόκλιση ±5 λεπτών. Τα ενοίκια λόγω της τηλεθερμανσης που απο ότι νμζ θα παραμείνει και φέτος,είναι αρκετά φθηνά σύμφωνα με φίλους και συμφοιτητές μου και επειδή τα έχω δει τα σπίτια, δεν τα λες τρύπες. Είναι κανονικά σπίτια και κοντά στο κέντρο. Εγώ φαντάσου πέρσι έγραψα 16.500(με έφαγε η φυσική) οπότε έψαχνα καπου για καλές φοιτητικές εστίες και η Κοζάνη ή Κρήτη ήταν οι 2 επιλογές μου ,και μπορώ να πω ότι οι εστίες είναι αρκετά κομπλέ. Τις εγκαταστάσεις τις ανέφερα κυρίως επειδή δεν σε πιάνει η ψυχή σ όταν πας σχολή.Βλέπεις κάτι καλό ξέρω εγώ .
Ωραια...βλεπω οτι οι εγκαταστασεις σας ειναι οι πιο γκλαμουρατες απο παντου. ΟΚ.
- Τα εργαστηρια σας ειναι γεματα..εχετε παρει πραμα απο τα τει?
-Η ΖΕΠ ποσο μακρια ειναι απο κοζανη ?
-Σας εχουν καλη συγκοινωνια?
-Τα ενοίκια κοζανης παραμενουν στα 250€?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Εξαιρετικα και μια χαραΤα εργαστήρια είναι οκ,βέβαια ακόμα φτάνουν κάποια πράγματα τα οποία λόγω βάρους είναι δύσκολο να μεταφερθούν. Αλλά γενικά ναι υπάρχουν γεμάτα εργαστήρια ιδιαίτερα στο κτήριο των μηχανολόγων. Η Ζεπ βρίσκεται περίπου 5km έξω από την Κοζάνη. Η συγκοινωνία είναι αρκετά καλή, σε busy μέρες έρχονται 2-3 λεωφορεία απανωτά και στην ώρα τους με απόκλιση ±5 λεπτών. Τα ενοίκια λόγω της τηλεθερμανσης που απο ότι νμζ θα παραμείνει και φέτος,είναι αρκετά φθηνά σύμφωνα με φίλους και συμφοιτητές μου και επειδή τα έχω δει τα σπίτια, δεν τα λες τρύπες. Είναι κανονικά σπίτια και κοντά στο κέντρο. Εγώ φαντάσου πέρσι έγραψα 16.500(με έφαγε η φυσική) οπότε έψαχνα καπου για καλές φοιτητικές εστίες και η Κοζάνη ή Κρήτη ήταν οι 2 επιλογές μου ,και μπορώ να πω ότι οι εστίες είναι αρκετά κομπλέ. Τις εγκαταστάσεις τις ανέφερα κυρίως επειδή δεν σε πιάνει η ψυχή σ όταν πας σχολή.Βλέπεις κάτι καλό ξέρω εγώ .
Γεματα λοιπον εργαστηρια ..φροντιστηριακο μαθημα ..ωραια
Ε... 5 χιλιομετρα σχολη κοζανη ειναι τιποτα
Πολυ ωραια με την συγκοινωνια... ο δημαρχαρας φροντιζει
Ειναι πολυ καλο να εχεις vip εγκταστασεις ..εχεις παει στους ημμυ εμπ? αστο
Η τηλεθερμανση ηταν στα 10€ το μηνα..ευχομαι να μην την κοψουν..υπαρχει αναγκη
crankshaft345
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα για να είμαι αρκετά ειλικρινής επειδή ήμουν Αθήνα και όλη την χρόνια πήγαινα καλά σε φροντιστηριακα διαγωνίσματα κλπ κλπ ,όταν ήταν να πάω Κοζάνη μ είχε ξενίσει γενικά οτιδήποτε εκτός εμπ και απθ και Πάτρα μ ξυνιζε και εντάξει λογικό γτ μέχρι και να συμπληρώσω το μηχανογραφικο μου δν είχα ακούσει για αλλά πολυτεχνικα τμήματα...Αλλά τώρα είμαι και σε φοιτητική ομάδα η ζωή σε μια τέτοια πολη είναι κομπλέ και η σχολή καλή αν και ψιλοσπρωχνουν τον ενεργειακό και κατασκευαστικο τομέα (υπάρχουν χωράφια ολόκληρα με φωτοβολταϊκά αχαχαχα) .Είχα πάει εμπ και είναι ψιλοχαλια οι εγκαταστάσεις σε αντίθεση με το επίπεδο της σχολής. Τώρα η τηλεθερμανση είναι ένα θέμα γτ Νοεμβρίο- Τέλη Μαρτίου το ψιλοδαγκωνεις..Εξαιρετικα και μια χαρα
Γεματα λοιπον εργαστηρια ..φροντιστηριακο μαθημα ..ωραια
Ε... 5 χιλιομετρα σχολη κοζανη ειναι τιποτα
Πολυ ωραια με την συγκοινωνια... ο δημαρχαρας φροντιζει
Ειναι πολυ καλο να εχεις vip εγκταστασεις ..εχεις παει στους ημμυ εμπ? αστο
Η τηλεθερμανση ηταν στα 10€ το μηνα..ευχομαι να μην την κοψουν..υπαρχει αναγκη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ε καλα κανουν η ενεργεια εχει το χρημα τωρα.
Τωρα η κοζανη ναι... εγινε ενα φωτοβολταικο ολη..το ξερω μου στελνουν τα χαλασμενα ινβερτερ για περιποίηση.
Καλη συνεχεια εκει ψηλα .
Ευχομαι τα κοριτσια να ειναι αλλιως τωρα..και καλες πιτες κιχι.
Τωρα η κοζανη ναι... εγινε ενα φωτοβολταικο ολη..το ξερω μου στελνουν τα χαλασμενα ινβερτερ για περιποίηση.
Καλη συνεχεια εκει ψηλα .
Ευχομαι τα κοριτσια να ειναι αλλιως τωρα..και καλες πιτες κιχι.
newguy
Νεοφερμένο μέλος
Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

Μηχ μηχανικοι , κοζανη ή βολος καλυτερα;
Απο αποψη μαθηματος , εγκαταστασεων, πολης , καιηγητων, εργαστήριων, υποδομων ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ως πολη: ΒολοςΜηχ μηχανικοι , κοζανη ή βολος καλυτερα;
Ως εκταταστασεις :κοζανη
Ως Εργαστηρια: το παιδι ειπε ειναι γεματη η κοζανη και εχουν και αλλα ..ο βολος δεν ξερουμε τι εχει
Ως Kαθηγητες: ιδια ποσοτητα 35
Ως λιγοτερα χρηματα :Κοζανη
Ως κρυο: Βολος
Ως ποιοτητα μαθηματος : ποιος να ξερει ? κανεις
Το προβλημα και με τις δυο πολεις ειναι οτι δυσκολα βρισκουν ευκολα αναπληρωτες καθηγητες (διδακτορικους Ν 407) γιατι με τα 500€ που δινουν και οταν εχουμε... δεν βγαινει να παει κανεις απο αθηνα εκει.Με την αφαιμαξη που κανει το υπουργειο στα πανεπιστημια ,αυτα, τους χρειαζονται απαραιτητα και για τα εργαστηρια και για τα μαθηματα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.873 μηνύματα.

Κοιτα ceid γιαννενα καλυτερα.
newguy
Νεοφερμένο μέλος

Δεν με πολύ ενδιαφέρει η πληροφορικη απο μονη της ...Κοιτα ceid γιαννενα καλυτερα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.873 μηνύματα.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω ρε φιλαρακι αλλα στα μορια που εισαι ειναι η καλυτερη λυση πιστευω.Δεν με πολύ ενδιαφέρει η πληροφορικη απο μονη της ...
newguy
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ψαχνω απαραίτητα την "καλυτερη" αντικειμενικα λυση αλλα κατι που θα μου αρεσει να κανω τα επομενα 40+ χρονια χωρις να πηγαινω με το στανιο στη δουλεια δηλαδη ... Επισης δεν ξερω αν υπαρχει "καλυτερη" λυση. Μιας και ολες οι πολυτεχνικες δινουν πολλες ευκαιριες αποκαταστασης σε ελλαδα αλλα και εξωτερικό. Να σημειωσω οπως γραφω και στο πρωτο μου μυνημα πως ποτε δεν ασχοληθηκα με προγραμματισμο η πληροφορικη "σοβαρα" και δεν ελκυε πολυ... Αν μου αρεσε θα πηγαινα ΗΜΜΥ asap που εχει την μεγαλυτερη αποκατασταση και απολαβες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Μπα ..το παιδι εχει μορια να γυρισει ολη την ελλαδα.Δεν θελω να σε στεναχωρησω ρε φιλαρακι αλλα στα μορια που εισαι ειναι η καλυτερη λυση πιστευω.
Η ζωη δεν ειναι μονο υπολογιστες...ειναι και υπολογιστες βοηθητικα.
Αν δε παει ο ηλεκτρολογαρας και μηχανολογαρας να φτιαξει το ρευμα ο υπολογιστης ειναι καπουτ.
Το τηλεκοντρολ που κρατας εχει μεσα πληροφορικη..ε και ?
Αν δεν σου ριξει η ΤV την ''Αρπαγη'' σου ειναι τελειως αρχηστο.
Greg25
Νεοφερμένο μέλος
Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

Οι Μηχανολόγοι μηχανικοί, οι πολιτικοί μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες του Βόλου του χρόνου ή του παραχρόνου θα έχουν μετακομίσει σε νέα κτίρια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- crankshaft345
- andromaxh07
- vtsou1
- gianikit
- Hased Babis
- Ersa
- mvas
- AggelikiGr
- aris65
- panunniotis
- korydallos
- Corfu kitty
- Startx0
- Unboxholics
- LitoVL
- redpointer
- kyriako
- sakplat
- ManDef
- Greg25
- ang12_012
- Scandal
- afraim
- psychoticwaltz
- Anna1974
- newguy
- akis_95
- Leo komm
- mike imitheos
- termiii
- st.krf
- lain
- Popaki123456
- F1L1PAS
- sevi1
- Alf
- testusernameyes
- 3gam
- Paragontas7000
- abyssiniancat
- kotininaa
- sophieee
- Lathy
- Bonaparte
- V@Per
- sky1
- chrisvran
- Atrlef
- str07
- burningfire
- dstnprr
- MPmp
- Hmmytheos
- BillyTheKid
- Vagelis30
- Sotiris 12
- Maynard
- Arvacon
- Alex2025
- Taxiarchis
- niki1973
- geoster
- maria271
- Atefkal
- Nala
- Mapz
- Mixalis!
- Drscientist
- charmander
- waakaq
- panaman
- super2025
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.