ΗΜΜΥ Ξάνθη vs Μηχανολόγων Μηχανικών Κοζάνης

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.097 μηνύματα.
Οι Μηχανολόγοι μηχανικοί, οι πολιτικοί μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες του Βόλου του χρόνου ή του παραχρόνου θα έχουν μετακομίσει σε νέα κτίρια.
Ε γιατι να φυγουν?
Ο Βολος κανει κατι ωραιο..παιρνει παλια εργοστασια και τα κανει σχολες ...ωραιο πραμα.... αν το κανει καλα.
Εκαναν και εδω στην αθηνα το ιδιο με την σχολη καλων τεχνων σε παλιο εργοστασιο στην οδο πειραιως..
Δεν το εκανα καλα ομως και καθε φοιτητρια εχει την προσωπικη της βαρκα οταν βρεχει.

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Εσυ πως τα βλεπεις τα τωρινα κτιρια και τα εργαστηρια; Και τους καθηγητες;
Επειδή είμαι στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς δεν ξέρω να σου απαντήσω για τους καθηγητές. Όμως το κτίριο τους παρόλο που είναι παλιό είναι περιποιημένο και το φροντίζουν απλώς είναι πολύ μικρό.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.097 μηνύματα.
Επειδή είμαι στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς δεν ξέρω να σου απαντήσω για τους καθηγητές. Όμως το κτίριο τους παρόλο που είναι παλιό είναι περιποιημένο και το φροντίζουν απλώς είναι πολύ μικρό.
γιατι οι μηχανολογοι δεν πηγαν ζεπ? στην πολυκατοικια ειναι ακομα?

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 56 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Για βολο λεει

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Για βολο λεει
ε καλα ναι σωστα..ο βολος δεν εχει ζεπ..
και το μικρο καλο ειναι... συσφιξη σχεσεων το λενε
ε ρε μανα μου μεζεδακια απαιχτα..ελπιζω να ειναι και φτηνα... πιτες κιχι δεν εχει

mike imitheos

Νεοφερμένο μέλος

Ο mike imitheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Αξιότιμοι συνάδελφοι. Φέτος είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος στην διαδικασία των πανελλαδικών. Ομολογώ πως ήταν μια δύσκολη σωματικά και ψυχικά χρονιά, που με ταλαιπώρησε πολύ. Πολύ ξενύχτι, αμέτρητες ώρες διάβασμα και ένα αποτέλεσμα που με άφησε ανικανοποίητο. Συγκέντρωσα 15.000 μόρια στο 2ο επιστημονικό πεδίο και το ερώτημά μου είναι το εξής. Μίας και έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξαναδώσω για τους παραπάνω λόγους, είμαι ανάμεσα στην σχολή των ΗΜΜΥ της Ξάνθης και των Μηχ. Μηχανικών στην Κοζάνη. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου σοβαρά με προγραμματισμό, υπολογιστές, αλλά για χόμπι "έπαιζα" και έφτιαχνα στον ελεύθερο μου χρόνο μικρά κυκλώματα. Στην φυσική και στα μαθηματικά δεν θα έλεγα πως έχω "πρόβλημα". Ωστόσο έχω ακούσει από αποφοίτους ΗΜΜΥ πως το να πάρει κάποιος πτυχίο είναι δύσκολο και απαιτεί ξενύχτια και άπειρο διάβασμα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω και να βγάλω την σχολή με έναν καλό βαθμό για ένα καλό μεταπτυχιακό καθώς δεν μπορώ να ξαναβιώσω το φετινό "δράμα". Από την άλλη ως ΗΜΜΥ θα έχω καλύτερες απολαβές και ευκαιρίες επαγγελματικές. Ακόμη στην Ξάνθη έχω ακούσει πως το πανεπιστήμιο είναι πολύ καλό και έχει διασυνδέσεις με εξωτερικό. Από το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού μιας και είμαι άτομο που "πιάνουν" τα χέρια του μου κινεί το ενδιαφέρον, όμως φοβάμαι στην σκέψη πως μηχανές και κινητήρες αυτοκινήτου π.χ. δεν με ξετρελαίνουν και ιδιαίτερα. Ως αναφορά την Κοζάνη δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι καλοί ή αν έχουν διασυνδέσεις με εξωτερικό ή αν θα μου ανοιχτούν οι πόρτες που θα μου ανοίγονταν στην άλλη σχολή. Είμαι λοιπόν σε ένα δίλημμα και αν και έβαλα ως πρώτη επιλογή την Κοζάνη θέλω να ακούσω τις απόψεις άλλων σχετικά με την επιλογή μου. Ευχαριστώ συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Κοιταξε να δεις φιλαρακι. Βγηκα πέρυσι απο της κοζανης το τμήμα. Ειναι παρόμοιας δυσκολίας, και εξαρτάται πολυ απο τις κατευθύνσεις και τα μαθηματα που θέλεις. Γενικά και οι δύο σχολές ειναι μεγαλα παλούκια. Δεν μπορω να φανταστω ομως πως δεν θα μπορούσες να τις βγάλεις, αφού είσαι ανάμεσα σε δύο πολυτεχνικες. Απλά και μονο λόγω εύρους θα σου ελεγα πηγαινε στους μηχανολογους, ελα σε εμάς, εχει απο ολα μεσα, οτι και αν αγαπήσεις θα τα καταφέρεις. Επαφές έχει τρελές επαφες με εξωτερικό. Οι καθηγητές ειναι πολυ καλοί και όσο το κυνηγήσεις τοσο περισσότερες ευκαιρίες θα εχεις. Καλή τυχη απο μενα, δεν μετάνιωσα ποτε που εγινα μηχανολογος. Και το ξύλο που θα φας μετα θα το εκτιμήσεις. Δεν ειναι απροσπέλαστο.

newguy

Νεοφερμένο μέλος

Ο newguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Να σε καλα ρε φιλε ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια