Συγχαρητήρια καταρχήν για τη επιμονή και υπομονή σου..! Για ποιο λόγο πιστεύεις πως η ιατρική ήταν λάθος επιλογή για σένα; Με τη σειρά μου, να πω και γω ότι το σκεφτόμουν για νοσηλευτική (ΣΑΝ κυρίως) αλλά η γιαγιά μου, ούσα συνταξιοδοτημένη νοσοκόμα, με απέτρεψε, λέγοντάς μου πως θέλει να γίνω κάτι καλύτερο απ'αυτήν (

). Ο αρχικός, της στόχος βέβαια ήταν να γίνει γιατρός. Ωστόσο, ούτε γιατρός θέλει να γίνω. Καταλήγοντας, όλη η οικογένειά μου θέλει να γίνω φαρμακοποιός (δεν έχουμε καν φαρμακείο), εκτός από τον μπαμπά μου που θέλει να γίνω χημικός και να πάρω ειδίκευση στην οινολογία και εμένα που ψάχνομαι ακόμα. Το ιδανικό, θα ήταν να γίνω βιολόγος αλλά σε έρευνα, πράγμα δύσκολο στην χώρα μας. Και η ιδέα του να γίνω χημικός επίσης δε με χαλάει αλλά σίγουρα σε κάποιο εργαστήριο. Η ιδέα του να καταλήξω σε κανένα φροντιστήριο να διδάσκω χημεία/βιολογία κατεύθυνσης με κάνει να μη θέλω τίποτα από τα δύο. Μετά σκέφτομαι τα μαθηματικά, που μου αρέσουν πολύ και έχουν και διάφορες διεξόδους (αν και καθηγητής μαθηματικών δεν θα με χάλαγε). Αυτά! ΑΑ, έχω και μία καλλιτεχνική τάση προς την υποκριτική που επίσης μπορεί να με κερδίσει :p..