Σου εξήγησα όσο πιο αναλυτικά γίνεται ότι δεν τα "βάζω" με οποιονδήποτε έβγαλε "τέτοιους βαθμούς". Αν έκανες ένα κόπο να διαβάσεις και να σκεφτείς δύο λεπτά τα μηνύματά μου θα καταλάβαινες ότι δεν κατηγορώ μόνο την παπαγαλία αλλά και τη χρήση "τεχνικών", δηλαδή την αντιμετώπιση των Μαθηματικών περίπου σα χειροτεχνική εργασία, με καμία αντίληψη του τι διαβάζεις, καμία διάνθηση στην παιδεία σου, καμία κρίση (δεν το 'γραψα για να το καταλάβεις εσύ αυτό, για τους άλλους είναι, μην μπεις στον κόπο ν' απαντήσεις).
Αυτό που δεν βρίσκω σωστό εγώ είναι το σκεπτικό "όταν έχω αυτό κάνω εκείνο" και η προσαρμογή του στην εκάστοτε κατάσταση, η οποία απαιτεί μεν μια Χ εξυπνάδα μιας μορφής, σε καμία περίπτωση όμως την αντίληψη και την κρίση που απαιτούν τα Μαθηματικά σωστά διδασκόμενα και εξεταζόμενα και η παιδεία γενικότερα.
Η οποία κατάσταση τελικά φανερώνει έλλειψη αναγωγής στη Γεωμετρία, στο Καρτεσιανό Σύστημα και γενικότερα στο ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ τα Μαθηματικά, ποιός μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτές τις σκέψεις, γιατί και πως τα πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς.