moxa15
Διάσημο μέλος

οκ man thanxΝαι μπορείς να κανεις. Είναι νομίζω 9-13 αλλά μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο να ρώτησε λεπτομέρειες![]()

παιδια γινεται να κανουμε εγγραφη αν εχουν καταληψη?
ο φιλος koaxis7 (Γιάννης) λεει ναι(κοιτα το απο πανω QUOTE

ρε παιδια επειδη τωρα ετοιμαζω το laptop να του βαλω και το mathlabs ή δεν θα χρειαστεί;;;το λεω απο τωρα ωστε να το κατεβασω απο το σπιτι που εχω internet διοτι στην Ξανθη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

ναι οκ ας μην κολλησουμε στην ονομασια,συνεννοουμαστεχωρις να ειμαι σιγουρος ειναι matlab οχι mathlab. Και νομιζω σε πολυτεχνικες σχολες ειναι ψιλοαπαραιτητο.

Guest 018946
Επισκέπτης

Κατεβαστο κακο δεν νομιζω να προκαλεσεις.ναι οκ ας μην κολλησουμε στην ονομασια,συνεννοουμαστε,οκ φιλε θα το κατεβασω να το εχω στο laptop για καλο και για κακο
![]()
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι, δε θα βαλεις intenret;ρε παιδια επειδη τωρα ετοιμαζω το laptop να του βαλω και το mathlabs ή δεν θα χρειαστεί;;;το λεω απο τωρα ωστε να το κατεβασω απο το σπιτι που εχω internet διοτι στην Ξανθη...

Πως θα τα βγαζεις περα;

moxa15
Διάσημο μέλος

θελω να βαλω και εχουν πειστει και οι γονεις μου οτι θα το χρειαστω και για την σχολη(δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για αυτο αλλα τεσπα) ομως,θα παρει λιγο χρονο μεχρι να παμε πανω,να ρωτησουμε πιο ειναι το φτηνοτερο και πιο εχει την καλυτερη καλυψη κτλπ...Σκεφτομαι για κανα 8αρι,τεσπα,οσο φτηνοτερο τοσο καλυτερα.Εσυ θα βαλεις;;;και αν ναι ποια εταιρια;;;Τωρα για το πως θα τα βγαζω περα,ε οκ δεν θα λιωνουμε στο pc καθε μερα,εχω κατεβασει 2serial και εχω στο δισκο και γενικα για ταινιες κτλπ θα τις κατεβαζω οταν γυρναω για γιορτες στην ΑΘΗΝΑ....Γιατι, δε θα βαλεις intenret;
Πως θα τα βγαζεις περα;![]()
οκ θα το κατεβασω απλα ρωτησα επειδη ειναι κριμα να κατεβασω ολοκληρο iso 4.39gb αδικως...Κατεβαστο κακο δεν νομιζω να προκαλεσεις.
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Ναι θα βαλω σιγουρα. Τωρα για εταιρια δεν ξερω ακομα. Μπορει να παρω και κανα πακετο ομιλιας και ιντερνετ για να μιλαω και με τους δικους μου (εκτος αν μιλαω με skype.Εσυ θα βαλεις;;;και αν ναι ποια εταιρια;;;

Θα δειξει...

ΥΓ: Το matlab που πιστευεις θα χρειαστει; Αν ειναι να το κατεβασω κι εγω

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Matlab λογικά θα χρειαστείτε σε κάποιο μάθημα με υπολογιστικά μαθηματικά ή κάτι παρόμοιο. Αν είναι κατεβάστε το γιατί να το αγοράσετε δε σας παίρνει

moxa15
Διάσημο μέλος

πακετο ομιλιας μαλλον οχι μωρε εχω what's up και μιλαω χαλαρα με τους περισσοτερους αρα θα συμφωνησω με το skype(α ρε μανα μεγαλια να σε δω να ανοιγεις μονη σου το skype και τι στο κοσμοΝαι θα βαλω σιγουρα. Τωρα για εταιρια δεν ξερω ακομα. Μπορει να παρω και κανα πακετο ομιλιας και ιντερνετ για να μιλαω και με τους δικους μου (εκτος αν μιλαω με skype). Παντως ειχα ακουσει οτι η forthnet δεν ειναι τοσο διαδεδομενη εκει, ενω ειναι η cyta. Παντα υπαρχει και ο οτε βεβαια, αλλα πληρωνεις και το παγιο εκει...
Θα δειξει...![]()

σου απαντησε ο αλλος απο κατω...Παντως σιγουρα θα χρειαστει δεν το συζητώ το ακουω ολη την ωραΥΓ: Το matlab που πιστευεις θα χρειαστει; Αν ειναι να το κατεβασω κι εγω![]()

bold λογικο....Παντως εννοειται οτι δεν προκειται να το πληρωσουμε,οποιος εχει τετοιο προβλημα να μου στειλει ενα pmΜην αγχώνεστε από τώρα για αυτά θα σας πουν στη σχολή ό,τι χρειάζεστε για οδηγίες κλπ.
Matlab λογικά θα χρειαστείτε σε κάποιο μάθημα με υπολογιστικά μαθηματικά ή κάτι παρόμοιο. Αν είναι κατεβάστε το γιατί να το αγοράσετε δε σας παίρνει(κάνει 2-3 μισθούς νομίζω). Αλλά υπάρχουν και άλλες open source εναλλακτικές scilab, octave etc.

ρε παιδια δινουμε πρωτο 6μηνο 11μαθηματα!!!???!!!! επισης επειδη φτιαχνω τα βιβλια που θα παρω πανω μαζι μου,σε οτι αφορα το μαθημα ''ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ'' θα χρειαστω χημεια;;;εγω δεν ξερω τπτ απο Χημεια θα μας τα μαθουν ολα εκει;;;;(εννοω προτείνει μονο ενα σύγγραμα ποσα να λεει ποια...)
να ανεβασω δλδ τα παντα(θετικοτεχνολογικα) απο 1η λυκειου;;;
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Δες στον οδηγο σπουδων (https://www.ee.duth.gr/files/u1/2010-2011/hmmy2010-11.pdf) σελιδα 24 ειναι 6 υποχρεωτικα και 1 υποχρεωτικο επιλογης.
Οσο για τη Θερμοδυναμικη δε νομιζω να χρειαστεις Χημεια. Ειναι λογικα σαν αυτα που καναμε στη β λυκειου (ελπιζω)

Civilara
Περιβόητο μέλος

ρε παιδια δινουμε πρωτο 6μηνο 11μαθηματα!!!???!!!! επισης επειδη φτιαχνω τα βιβλια που θα παρω πανω μαζι μου,σε οτι αφορα το μαθημα ''ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ'' θα χρειαστω χημεια;;;εγω δεν ξερω τπτ απο Χημεια θα μας τα μαθουν ολα εκει;;;;(εννοω προτείνει μονο ενα σύγγραμα ποσα να λεει ποια...)
να ανεβασω δλδ τα παντα(θετικοτεχνολογικα) απο 1η λυκειου;;;
Πολλά λες alehunter. Κόψε κάτι. Όχι και 11 αλλά όπως και να έχει καλώς ήρθες στον κόσμο του Πολυτεχνείου. Όχι ρε συ, τι χημεία η θερμοδυναμική. Η χημεία χρειάζεται για την χημική θεμροδυναμική, αντικείμενο που δεν θα το διδαχθείς στην εφαρμοσμένη θερμοδυναμική. Πάρε βιβλία με το καλό και ξεκίνα διάβασμα σιγά σιγά.
moxa15
Διάσημο μέλος

αααααχχχχχ ρε civilara μπραβο με ανακουφισες,ειπα και εγω τι εγινε παλι;;;Πολλά λες alehunter. Κόψε κάτι. Όχι και 11 αλλά όπως και να έχει καλώς ήρθες στον κόσμο του Πολυτεχνείου. Όχι ρε συ, τι χημεία η θερμοδυναμική. Η χημεία χρειάζεται για την χημική θεμροδυναμική, αντικείμενο που δεν θα το διδαχθείς στην εφαρμοσμένη θερμοδυναμική. Πάρε βιβλία με το καλό και ξεκίνα διάβασμα σιγά σιγά.

ναι ναι οκ problem solved γιατι ρε φιλε εβλεπα μια αναλυτικη περιγραφη και ειδα μεσα λεξεις οπως ενθαλπια και αναστατωθηκαΟχι και 11 ρε ηρεμησε
Δες στον οδηγο σπουδων (https://www.ee.duth.gr/files/u1/2010-2011/hmmy2010-11.pdf) σελιδα 24 ειναι 6 υποχρεωτικα και 1 υποχρεωτικο επιλογης.
Οσο για τη Θερμοδυναμικη δε νομιζω να χρειαστεις Χημεια. Ειναι λογικα σαν αυτα που καναμε στη β λυκειου (ελπιζω)![]()

ioannk8
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τσεκάρετε, αφορά τη φοιτητική ζωή στην Ξάνθη, αν και απ' ότι βλέπω δεν ενημερώνεται τακτικά!
georgekwar?
Νεοφερμένο μέλος

ναι να πουμε κ τους αλλους...Παιδια καλησπερα , Δεν το εχω διαβασει ολο το τοπικ , δλδ και τις 10 σελιδες. Οποτε αν κατι απο αυτα που λεω εχει ξανα υποθει απλα συγμωμη.! Λοιπον Θα θελατε να κανονισουμε οσα παιδια υπαρχουν εδω μεσα και εχουμε περασει φετος ημμυ ΔΠΘ , να κανονισουμε μια συναντηση ωστε να δυκτιωθουμε ευκολοτερα? Το εχουμε δοκιμασει παλεοτερα και ηταν αρκετα καλο (Ερχομαι με 10% φετος Ξανθη ημμυ) . Θα ηθελα να δω τις αποψεις σας και ιδεες πανω σε αυτο και αν θελετε και μαζευτει κοσμος μπορουμε να δωσουμε ενα εμαιλ να στειλουν ολοι ονοματα και τηλεφωνα. και να γινει προωθηση μετα σε ολους. Οποτε θα κανονισουμε μια συναντηση για την πρωτη μερα τον μαθηματων για να γνωριστουμε ευκολα απο κοντα..
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

καλη ιδεα τι να σου πω nice φαινεταιΠαιδια καλησπερα , Δεν το εχω διαβασει ολο το τοπικ , δλδ και τις 10 σελιδες. Οποτε αν κατι απο αυτα που λεω εχει ξανα υποθει απλα συγμωμη.! Λοιπον Θα θελατε να κανονισουμε οσα παιδια υπαρχουν εδω μεσα και εχουμε περασει φετος ημμυ ΔΠΘ , να κανονισουμε μια συναντηση ωστε να δυκτιωθουμε ευκολοτερα? Το εχουμε δοκιμασει παλεοτερα και ηταν αρκετα καλο (Ερχομαι με 10% φετος Ξανθη ημμυ) . Θα ηθελα να δω τις αποψεις σας και ιδεες πανω σε αυτο και αν θελετε και μαζευτει κοσμος μπορουμε να δωσουμε ενα εμαιλ να στειλουν ολοι ονοματα και τηλεφωνα. και να γινει προωθηση μετα σε ολους. Οποτε θα κανονισουμε μια συναντηση για την πρωτη μερα τον μαθηματων για να γνωριστουμε ευκολα απο κοντα..

μμμμμμμμ καλο φαινεται,ενδιαφερονhttps://www.studentsinxanthi.gr/
τσεκάρετε, αφορά τη φοιτητική ζωή στην Ξάνθη, αν και απ' ότι βλέπω δεν ενημερώνεται τακτικά!

και εγω μαλλον μεσα ειμαι αν και ακομα δεν εχω ανεβει Ξανθη αλλα why not???θα δουμε i guessναι να πουμε κ τους αλλους...

koaxis7
Νεοφερμένο μέλος
georgekwar?
Νεοφερμένο μέλος

Για να κανονισουμε καποιες μερες πριν
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.