koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Θα κανουν καταληψη τελικα;νομιζω θα κανουν καταληψη αρα θα αργησουν πολυ η εγγραφες...ασχημη κατασταση κανενας δεν ειναι σιγουρος ακομα![]()

Κι εγω νομιζα οτι το ΔΠΘ θα ηταν το μονο που δεν θα εκανε (επειδη δεν εχει κανει μεχρι τωρα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Θα κανουν καταληψη τελικα;
Κι εγω νομιζα οτι το ΔΠΘ θα ηταν το μονο που δεν θα εκανε (επειδη δεν εχει κανει μεχρι τωρα)![]()
τι να σου πω εγω ακουσα οτι θα κανουν,τπτ ακομα δεν ειναι σιγουρο,δεν ξερω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

παίδες ουρίστε! αφορά βέβαια όλα τα τμήματα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και όχι μόνο τους ηλεκτρολόγους.
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ΓΡΑΦΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

μπραβο φιλε για τις info.Παντως παιδια δεν το προτεινω εγω την βρηκα too much την ταλαιπωρια....Για το ΚΤΕΛ οποιος ενδιαφερεται ρωτησα φευγει απο το σταθμο Κηφισου στο Περιστερι και κανει 73 ευρω μαζι με επιστροφη (το φοιτητικο) και διαρκεια 9 ωρες
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

α και κτελ Θεσσαλονίκη-Ξάνθη, φοιτητικό, κάνει 14 ευρώ.
moxa15
Διάσημο μέλος

αααααααααα nice φτηνουλι σχετικα
α και κτελ Θεσσαλονίκη-Ξάνθη, φοιτητικό, κάνει 14 ευρώ.

με επιστροφη ε;;;αν βγαλω με επιστροφη πρεπει να το παρω συγκεκριμένη ωρα;;;απο ωρα ποση θελει 2ωρες και 15λεπτα σωστα;;;
red span
Δραστήριο μέλος

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nαι SpaN πέρασα το πρωί και είχαν κατάληψη. Μέχρι τις 21 νομιζω, μετά πάλι συνέλευση-συμβούλιοTo ΔΠΘ τελεί υπο κατάληψη?
moxa15
Διάσημο μέλος

Nαι SpaN πέρασα το πρωί και είχαν κατάληψη. Μέχρι τις 21 νομιζω, μετά πάλι συνέλευση-συμβούλιο
πωπω ελεος...τεσπα thanx για το update φιλε

red span
Δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

μπααααα και εμεις οπως το βλεπω εκει και ακομα αργοτερα παμε να το κανουμε....Είμαστε το μόνο τμήμα στην Ελλάδα που αρχίζει τα μαθηματα στις 26 του μηνος?(Μηχ Μηχ Βολου)
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

αααααααααα nice φτηνουλι σχετικα
με επιστροφη ε;;;αν βγαλω με επιστροφη πρεπει να το παρω συγκεκριμένη ωρα;;;απο ωρα ποση θελει 2ωρες και 15λεπτα σωστα;;;
οχι 14 ευρω ειναι μονο για να πας ή να γυρισεις. οχι ο,τι ωρα θες, αρκει να χει δρομολογιο και θεσεις

βαλε 2μιση ωρες ετσι για το καλο
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Nαι SpaN πέρασα το πρωί και είχαν κατάληψη. Μέχρι τις 21 νομιζω, μετά πάλι συνέλευση-συμβούλιο
Κι εγώ πήγα σήμερα για εγγραφή και μου είπε ένα παιδί ότι έχουν συμβούλιο την τριτη αλλά μάλλον θα κρατήσει για πολύ η κατάληψη...

moxa15
Διάσημο μέλος

2.30ωρες ελα ρε πολυυυυυυυ θα σκυλοβαρεθω.ΔΛΔ 28euro!!!!!!!!!!!!???!!!!!!!!!πωπω πολλα χρηματαοχι 14 ευρω ειναι μονο για να πας ή να γυρισεις. οχι ο,τι ωρα θες, αρκει να χει δρομολογιο και θεσεις
βαλε 2μιση ωρες ετσι για το καλο

ωχχχχχχχχχχ ελεος ποτε θα κανουμε ποια εγραφη και το κυριοτερο,ποτε θα αρχισουμε ;;;;Κι εγώ πήγα σήμερα για εγγραφή και μου είπε ένα παιδί ότι έχουν συμβούλιο την τριτη αλλά μάλλον θα κρατήσει για πολύ η κατάληψη...![]()
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

2.30ωρες ελα ρε πολυυυυυυυ θα σκυλοβαρεθω.ΔΛΔ 28euro!!!!!!!!!!!!???!!!!!!!!!πωπω πολλα χρηματα
ωχχχχχχχχχχ ελεος ποτε θα κανουμε ποια εγραφη και το κυριοτερο,ποτε θα αρχισουμε ;;;;
όχι εγγραφή έκανα κανονικά

moxa15
Διάσημο μέλος

όχι εγγραφή έκανα κανονικά![]()
αρα ολα οκ;;αν ανεβω ξανθη μπορω να κανω εγγραφη 100%;;;τι ωρα εκανες εγγραφη;;;τι ωρα λειτουργει η γραμματεια;;;

koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

αρα ολα οκ;;αν ανεβω ξανθη μπορω να κανω εγγραφη 100%;;;τι ωρα εκανες εγγραφη;;;τι ωρα λειτουργει η γραμματεια;;;![]()
Ναι μπορείς να κανεις. Είναι νομίζω 9-13 αλλά μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο να ρώτησε λεπτομέρειες

georgekwar?
Νεοφερμένο μέλος

εμεις στην Ξανθη ποτε λετε να αρχισουμε ξερεται?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.