Guest 454371
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Κάτι τέτοιο έβγαλε ;Καλησπέρα. Έπεσε το λαπτοπ μου ανοιχτο στο πάτωμα. Μετά από αυτο μου εγινε η οθονη μπλε και ελεγε Κωδικος και κατι που δεν το συγκραντησα. Εκλεισε. Μετα πατησα να ανοιξει και μου εβγαλε μια μαυτη οθονη και πατωντας ενα κουμπι του πληκτρολογιου εκανε ενα παραξενο ηχο. Τι ζημια εχει παθει και ποσο κοστιζει?
Δες ''μπλε οθόνη windows''. Αν και οφείλεται στην πτώση
Μετά πρέπει να ανοίξεις από κάτω για να δεις αν υπάρχει ζημιά. Πιθανόν δίσκος. Αν είναι αυτό γύρω στα 70-100 ευρώ. Αν είναι η μητρική άστο.
Στο bios μπαίνεις ; Δοκίμασες να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί έναρξης του λάπτοπ ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης

Αυτο με τα bios τι ειναι?
Αν ειναι η μητρικη ποσο ειναι η ζημια?
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Πιθανόν τον 2ο λόγω πτώσης.
Είναι θέμα δίσκου ή μητρικής ή καρτας γραφικών
Σε κάθε περίπτωση θες τεχνικό.
Το κόστος μητρικής μπορεί να φτάσει και την αξία όλου του λάπτοπ. Γι αυτό δεν αξίζει.
Μέσω ebay μπορείς να βρεις από 60-100 ανάλογα με το μοντέλο. Μετά αν έχεις κάποιον γνωστό να στην κάνει να γλιτώσεις και λεφτά.
Ωστόσο πρέπει να γίνει έλεγχος τι φταίει
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

fockos
Επιφανές μέλος

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήγα στο irepair το πρωι στο Σύνταγμα με 125 ευρώ ( μαζί και τα εργατικά), μου άλλαξαν σκληρό, εκεί ήταν το πρόβλημα. Μου έβαλαν ένα 250 και όλα καλά. Πάντως δεν ξανααγοράσω ανακατασκευασμένο λάπτοπ. Είναι μια απάτη. Το αγοράζεις και μετά από 1 χρόνο σου χαλάει το ένα μετά το άλλο

Τι άλλες ζημίες έπαθες με το laptop;
Guest 454371
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

CrystalDiskInfo
κατεβάσε αυτό και τρέξε το στείλε το αποτέλεσμα εδώ με screenshot
fockos
Επιφανές μέλος

Όταν το είχα πρωτοπάρει μου έκανε κάτι νούμερα η μπαταρία και μου την άλλαξαν. Πριν 1 χρόνο. Έχεις απόλυτο δίκιο. αλλά το βιαζόμουν. Δηλ πόσα θα μου έπαιρνε ένας μάστορας? Και πως μπορώ να δω αν μου έβαλαν ssd και όχι hdd?
σύμφωνα με την σελίδα τους μια αλλαγή στο σκληρό την χρεώνουν 25ευρ και δεν βάζουν και εγγύηση.
σύμφωνα με το skroutz ο πιο φτηνός ssd κάνει https://www.skroutz.gr/s/18734527/Lexar-NS100-256GB.html 34 ευρώ (αν σου βάλανε hdd πολύ πιο φτηνός).
Εγώ άλλαξα την οθόνη στο laptop μου με 91 ευρώ.. σε μαγαζί της γειτονιάς και εσένα για μια πολύ απλή δουλειά σου χρέωσαν 115 ευρώ (αληθεια ποσο έκανε το laptop ; )
Αυτοί τα παίρνουν χοντρικής οπότε βγαίνει πιο φτηνά . Συνεπώς σε χρέωσαν για πράγματα που δε χρειαζόντουσαν πχ εγκατάσταση windows
Θα το καταλάβεις κυρίως στην απόδοση του και ότι είναι αθόρυβος @akikos (ξέρεις άλλον τρόπο; )
akikos
Επιφανές μέλος

Τον έγραψα πάνω. SSD θα είναι αλλά SSD από SSD διαφέρει.Θα το καταλάβεις κυρίως στην απόδοση του και ότι είναι αθόρυβος @akikos (ξέρεις άλλον τρόπο; )
Guest 454371
Επισκέπτης

fockos
Επιφανές μέλος

τρέξε το προγραμματάκι που σου είπε ο ακικος πάνω να δούμε τι έχεις;Αυτό το παρατηρώ ότι πάει πιο γρήγορα. Ναι μου χρέωσαν εγκατάταση windows πες που είναι 32 ευρώ και τα εργατικά τους και καλά η διάγνωση, ένα 10αρικο, 42 ευρώ. Μέχρι τα 125 ευρώ μου χρέωσαν αρκετά αλλά το βιαζόμουν γιατί έχω εργασίες. Είναι σκοτεινή δουλειά και όσα θέλει σου λέει ο καθένας. Έχω ένα φίλο που είναι στο πατρικό της μητέρας μου σε νησί, αλλά ακόμα και να ταξίδευα που θα ταξιδέψω λόγω καθαράς δευτέρας, μέχρι να παραγγείλει το σκληρό δίσκο και να έρθει και τον τοποθετήσει κλπ, θα έχω χάσει ημέρες.
γενικά εκεί στοχεύουν αυτοί. Τα μικρά μαγαζιά είναι συνήθως πιο τίμια σε αυτή την δουλειά. πχ την διάγνωση σου την κάνανε οι e-stekiτες με το ποστ σου δεν είναι λογικό να χρεώνουν 10 ευρώ για αυτό. Επίσης έπρεπε να παρείχαν εγγύηση.
Guest 454371
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

δεν ξέρω εγώ ας βοηθήσουν τα άλλα παιδιά. με το read και το write δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα;
Guest 454371
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

:o Αυτό είναι τούμπανο pc

Intel Optane 905P SSD 960GB PCle Card NVMe PCI Express 3.0 SSDPED1D960GAX1

Guest 454371
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.