qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω προσωπικά διαβάζω Καθημερινή κάθε ΣΚ, η οποία δεν υποστηρίζει φανατικά πολιτικά κόμματα όπως κάποιες άλλες και επιπρόσθετα έχει πολύ αξιόλογες και διαχρονικές πένες καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ένα λεω..διαβάστε εφημερίδες. Και όχι κουτσομπολίστικες και τα σχετικά, αυτά δεν είναι εφημερίδες. Ενημερωθείτε, αποκτήστε άποψη για τα θέματα, ευχέρεια στο λόγο, διαβάστε ποιοτικά άρθρα γιατί αξίζουν. Θα ανοίξει το μυαλό σας.
Εγω προσωπικά διαβάζω Καθημερινή κάθε ΣΚ, η οποία δεν υποστηρίζει φανατικά πολιτικά κόμματα όπως κάποιες άλλες και επιπρόσθετα έχει πολύ αξιόλογες και διαχρονικές πένες καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα.
Η Καθημερινη φυσικα και υποστηριζει κομμα.

3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Καθημερινη φυσικα και υποστηριζει κομμα.![]()
Το περίμενα οτι κάποιος θα το έλεγε αυτο. ¨Υποστηρίζει¨ εν μέρει κάποιο κόμμα αλλά κρατάει κριτική στάση ακόμα και στο ίδιο αυτό κόμμα. Αυτό εξάλλου ήταν ανέκαθεν γνωστό.
Να σημειώσω πως προτού καταλήξω σε αυτήν την εφημερίδα, φρόντισα μια περίοδο περίπου 5-6 ΣΚ να προμηθευτώ και να διαβάσω και άλλες εφημερίδες και έτσι σχημάτισα μια κάποια γνώμη.
Ο λόγος που με έπεισε ήταν κυρίως εξαιτίας των άρθρων που όπως προείπα είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί να μην είναι πολιτικά XD
χνιαχνιαχνιαχ.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθεροτυπία δεν είναι βαμμένη ΠΑΣΟΚ δηλαδή;
Εννοειται πως ειναι ΠΑΣΟΚ.Το θεμα των αξιολογων αρθρων επιασα(μη πολιτικων

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

SPORTDAY
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

εμένα μου τη σπάει η υπερβολική διαφήμιση του ΣΚΑΙ μέσω καθημερινής![]()
Δε σου τη δινει δηλαδη η συνεχης διαφημιση του Mega μεσω του Βηματος ή των Νεων ή του Εθνους?
Κοιταξε σε ποια συγκροτηματα ανηκει τι και θα καταλαβεις γιατι υπαρχουν αυτες οι διαφημισεις

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

καθε μερα τρεις:
SPORTDAY
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Μην διαβάζεις Ριζοσπάστη από τόσο μικρός, θα κάνουν το μυαλό φάβα ανελέητα

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

συντακτικο...I read only free press....

-----------------------------------------
μου τα εχουν πει και οι γονεις μου:no1:Μην διαβάζεις Ριζοσπάστη από τόσο μικρός, θα κάνουν το μυαλό φάβα ανελέητα.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

συντακτικολαθος:i ONLY read free press
-----------------------------------------
...:thanks:
miv
Επιφανές μέλος

Δε σου τη δινει δηλαδη η συνεχης διαφημιση του Mega μεσω του Βηματος ή των Νεων ή του Εθνους?
Κοιταξε σε ποια συγκροτηματα ανηκει τι και θα καταλαβεις γιατι υπαρχουν αυτες οι διαφημισεις![]()
Τόσο η Καθημερινή όσο και το ΣΚΑΙ ανήκουν στον όμιλο media του Αλαφούζου.
Τόσο το Mega όσο και οι Έθνος-Βήμα ανήκουν στο συνασπισμό Λαμπράκη-Μπόμπολα.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό στο να διαφημίζεις ένα προιόν του ομίλου σου σε μία από τις θυγατρικές του.
Όσο για το Ριζοσπάστη, εγώ είμαι υπέρ ότι ένας άνθρωπος που θέλει να καλλιεργηθεί πρέπει να διαβάζει απλά τα πάντα. Ειδικά για το Ριζοσπάστη, προκειμένου όντως να καλλιεργηθεί κι όχι να κάνει του μυαλουδάκι του κιμά, όποιος τον διαβάζει, ας έχει σοβαρά υπ'οψιν του ότι τον γράφουν άτομα με παρωπίδες και ιδεολογική περιχαράκωση.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

την διαβασε κανενας αλλος?
ριζοσπαστης τελειωμενη υποθεση.
chris_90
Διάσημο μέλος

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.