nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 22:31 Ο nPb έγραψε: #41 16-05-13 22:31 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: θα λεγα καμιά κακία τώρα,αλλά μόλις έφαγα πατατάκια με ρίγανη,κρίμα είναι.......... Click για ανάπτυξη... Spoiler μάλλον έχεις έλλειψη χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 23:21 Ο Demlogic έγραψε: #42 16-05-13 23:21 Εγω λέω πως έχετε σοβαρά προβλήματα Τα σύγχρονα εσώρουχα είναι όλα μια χαρά απο αισθητικής άποψης. Δεν παράγονται πλεον για άτομα φυσιολογικών διαστάσεων απο επιχειρήσεις της προκοπής οι λεγόμενες βράκες. Οπότε προς τις γυναίκες: φορέστε οτι γουστάρετε. Άλλωστε αλλο τι φοράς με στόχο να προκαλέσεις ερωτικά ερεθίσματα στον άνδρα λίγο πριν την συνουσία, και άλλο τι φοράς όλη σου τη μέρα. Είναι απλα ηλίθιο να φοράς κατι όλη μερα γιατι το επιβάλλει το σύνολο των λιγούριδων όταν δε σε βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαΐου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο Guest 781029: #43 16-05-13 23:24 Μποξεράκι φορούσα πάντα αλλά ας επιστρέψουμε στο τι φοράνε οι κοπέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 00:59 Ο Dias έγραψε: #44 17-05-13 00:59 Ίσως έχει ενδιαφέρον η ιστορία και η εξέλιξη των εσωρούχων μέσα στο χρόνο. (Σκεφτείτε το για θέμα του project σας του χρόνου). Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί"). Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων: Τα ανδρικά άρχισαν από μακριά σώβρακα, έγιναν κοντά σώβρακα, έγιναν σλίπ και ξαφνικά λόγω μόδας ξαναμεγάλωσαν σε μποξεράκια. Φοράω κάπου-κάπου και μποξεράκια, αλλά προτιμώ τα σλιπάκια καθώς με αυτά αισθάνομαι περισσότερο άνετος και ασφαλής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η gewrgia24221242: #45 27-07-14 15:20 μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: θα λεγα καμιά κακία τώρα,αλλά μόλις έφαγα πατατάκια με ρίγανη,κρίμα είναι.......... Click για ανάπτυξη... Spoiler μάλλον έχεις έλλειψη χιούμορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 23:21 Ο Demlogic έγραψε: #42 16-05-13 23:21 Εγω λέω πως έχετε σοβαρά προβλήματα Τα σύγχρονα εσώρουχα είναι όλα μια χαρά απο αισθητικής άποψης. Δεν παράγονται πλεον για άτομα φυσιολογικών διαστάσεων απο επιχειρήσεις της προκοπής οι λεγόμενες βράκες. Οπότε προς τις γυναίκες: φορέστε οτι γουστάρετε. Άλλωστε αλλο τι φοράς με στόχο να προκαλέσεις ερωτικά ερεθίσματα στον άνδρα λίγο πριν την συνουσία, και άλλο τι φοράς όλη σου τη μέρα. Είναι απλα ηλίθιο να φοράς κατι όλη μερα γιατι το επιβάλλει το σύνολο των λιγούριδων όταν δε σε βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Μαΐου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο Guest 781029: #43 16-05-13 23:24 Μποξεράκι φορούσα πάντα αλλά ας επιστρέψουμε στο τι φοράνε οι κοπέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 00:59 Ο Dias έγραψε: #44 17-05-13 00:59 Ίσως έχει ενδιαφέρον η ιστορία και η εξέλιξη των εσωρούχων μέσα στο χρόνο. (Σκεφτείτε το για θέμα του project σας του χρόνου). Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί"). Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων: Τα ανδρικά άρχισαν από μακριά σώβρακα, έγιναν κοντά σώβρακα, έγιναν σλίπ και ξαφνικά λόγω μόδας ξαναμεγάλωσαν σε μποξεράκια. Φοράω κάπου-κάπου και μποξεράκια, αλλά προτιμώ τα σλιπάκια καθώς με αυτά αισθάνομαι περισσότερο άνετος και ασφαλής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η gewrgia24221242: #45 27-07-14 15:20 μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω λέω πως έχετε σοβαρά προβλήματα Τα σύγχρονα εσώρουχα είναι όλα μια χαρά απο αισθητικής άποψης. Δεν παράγονται πλεον για άτομα φυσιολογικών διαστάσεων απο επιχειρήσεις της προκοπής οι λεγόμενες βράκες. Οπότε προς τις γυναίκες: φορέστε οτι γουστάρετε. Άλλωστε αλλο τι φοράς με στόχο να προκαλέσεις ερωτικά ερεθίσματα στον άνδρα λίγο πριν την συνουσία, και άλλο τι φοράς όλη σου τη μέρα. Είναι απλα ηλίθιο να φοράς κατι όλη μερα γιατι το επιβάλλει το σύνολο των λιγούριδων όταν δε σε βολεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαΐου 2013 στις 23:24 Ο Guest 781029: #43 16-05-13 23:24 Μποξεράκι φορούσα πάντα αλλά ας επιστρέψουμε στο τι φοράνε οι κοπέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 00:59 Ο Dias έγραψε: #44 17-05-13 00:59 Ίσως έχει ενδιαφέρον η ιστορία και η εξέλιξη των εσωρούχων μέσα στο χρόνο. (Σκεφτείτε το για θέμα του project σας του χρόνου). Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί"). Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων: Τα ανδρικά άρχισαν από μακριά σώβρακα, έγιναν κοντά σώβρακα, έγιναν σλίπ και ξαφνικά λόγω μόδας ξαναμεγάλωσαν σε μποξεράκια. Φοράω κάπου-κάπου και μποξεράκια, αλλά προτιμώ τα σλιπάκια καθώς με αυτά αισθάνομαι περισσότερο άνετος και ασφαλής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η gewrgia24221242: #45 27-07-14 15:20 μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μποξεράκι φορούσα πάντα αλλά ας επιστρέψουμε στο τι φοράνε οι κοπέλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 00:59 Ο Dias έγραψε: #44 17-05-13 00:59 Ίσως έχει ενδιαφέρον η ιστορία και η εξέλιξη των εσωρούχων μέσα στο χρόνο. (Σκεφτείτε το για θέμα του project σας του χρόνου). Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί"). Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων: Τα ανδρικά άρχισαν από μακριά σώβρακα, έγιναν κοντά σώβρακα, έγιναν σλίπ και ξαφνικά λόγω μόδας ξαναμεγάλωσαν σε μποξεράκια. Φοράω κάπου-κάπου και μποξεράκια, αλλά προτιμώ τα σλιπάκια καθώς με αυτά αισθάνομαι περισσότερο άνετος και ασφαλής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η gewrgia24221242: #45 27-07-14 15:20 μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως έχει ενδιαφέρον η ιστορία και η εξέλιξη των εσωρούχων μέσα στο χρόνο. (Σκεφτείτε το για θέμα του project σας του χρόνου). Τα εσώρουχα δεν υπήρχαν πριν λίγους αιώνες. Π.χ. το 1821 δεν φορούσαν τίποτα κάτω από τις φουστανέλες. (Σύμφωνα με τον Παπαρηγόπουλο, κατά τη διάρκεια της μάχης ο Καραϊσκάκης ανασήκωνε τη φουστανέλα του, έδειχνε στους Τούρκους τα ...προσόντα του και τους έβριζε, μέχρι που έφαγε μια σφαίρα "εκεί"). Να η ιστορική εξέλιξη των γυναικείων εσωρούχων: Τα ανδρικά άρχισαν από μακριά σώβρακα, έγιναν κοντά σώβρακα, έγιναν σλίπ και ξαφνικά λόγω μόδας ξαναμεγάλωσαν σε μποξεράκια. Φοράω κάπου-κάπου και μποξεράκια, αλλά προτιμώ τα σλιπάκια καθώς με αυτά αισθάνομαι περισσότερο άνετος και ασφαλής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 15:20 Η gewrgia24221242: #45 27-07-14 15:20 μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορω να πω οτι δεν χρειαζεται να φορεσεις ενα εσωρουχο μονο και μονο επειδη ειναι μοδα αλλα γιατι σου αρεσει πραγματικα.και οσο για τα string σε πολλες περιπτωσεις βολευουν.και δεν ειναι μονο για να προκαλεις.αλλοστε ειναι σαν να μην φορας καν εσωρουχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:31 Η Alireza έγραψε: #46 28-07-14 00:31 Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12 Πολύ δραστήριο μέλος Η life12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.588 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:35 Η life12 έγραψε: #47 28-07-14 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα τα στρινγκ δεν με βολευουν κα8ολου ζητημα να τα εχω βαλει 2-3 φορεσ προτιμω τα μπο3ερακια πιο ανετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:36 Η sparkling: #48 28-07-14 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:37 Η gewrgia24221242: #49 28-07-14 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ερώτηση: Όσες φοράτε στρινγκ το θεωρείτε πρακτικό; Δεν... εχμ... ενοχλείστε κάπως;;; Click για ανάπτυξη... εμενα με βολευουν πολυ παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:45 Η Alireza έγραψε: #50 28-07-14 00:45 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: τα θεωρω πρακτικα μονο οταν πρεπει να φορεσεις κατι που θα διαγραφει το κανονικο η οτιδηποτε αλλο.αλλιως γενικα δεν με βολευουν καθολου και με ενοχλουν αν τα φοραω πολυ ωρα .καλυτερα τα μπραζιλιαν παντως.. Click για ανάπτυξη... Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: εμενα με βολευουν πολυ παντως Click για ανάπτυξη... Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:49 Η gewrgia24221242: #51 28-07-14 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Καλά για τέτοιους σκοπούς υπάρχουν και τα βρακάκια χωρίς ραφές... Spoiler Εδώ αν το δικό μου βρακί γίνεται κάποτε στρινγκ μου τη σπάει απίστευτα Χαρά στο κουράγιο σου... ζήτω τα σλιπάκια Click για ανάπτυξη... γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:59 Η Alireza έγραψε: #52 28-07-14 00:59 Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gewrgia24221242: γιατι ρε παιδια:;;πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανετα. Click για ανάπτυξη... Εεε γούστα είναι αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:11 Η sparkling: #53 28-07-14 01:11 καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:13 Η Alireza έγραψε: #54 28-07-14 01:13 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλα εγω εχω και το κομπλεξ μην φανει και το δει και ο κοσμος οποτε απο μακρια και αγαπημενοι Click για ανάπτυξη... Μεγαλύτερη ντροπή να σκύψεις και να φανεί το κορδονάκι δεν υπάρχει όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:17 Η sparkling: #55 28-07-14 01:17 μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:20 Η Alireza έγραψε: #56 28-07-14 01:20 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: μια φορα μου ειχε ερθει η φαεινη ιδεα να φορεσω στο σχολειο μιας και φορουσαν ολες και το παιζαν ντιβες και μεγαλες και το μετανιωσα .. ελεγα στην διπλανη μου να σηκωσει το στυλο Click για ανάπτυξη... στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.947 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:23 Ο ultraviolence: #57 28-07-14 01:23 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η sparkling: #58 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim fortheloveofshizaya Jauahahwiwisjs vasiliki. Dr. Gl. Luminous Superhuman Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: στα λόγια μου έρχεσαι... Εμάς έχει διαδοθεί (ψέματα ή αλήθεια δεν ξέρω) ότι ένας καθηγητής μας φορούσε μια μέρα κόκκινο στρινγκ και έχει γίνει ρεζίλι από τότε Click για ανάπτυξη... ελεος και αυτος και στρινγκ και κοκκινο καλα εμας η γυμναστρια δεν παιζει να ειχε φορεσει ποτε κανονικο και οποτε εσκυβε οι καφροι οι συμμαθητες μου δεν ξεκολουσαν απο εκει .. καλα για αυτη εχουν ακουστει και πολλα σε εκδρομες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:30 Η Alireza έγραψε: #59 28-07-14 01:30 Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλά καθηγητής ήταν αλλά οι προτιμήσεις του ήταν μάλλον διαφορετικές... sparkling: Χεχε άμα ήταν και μικρούλα φαντάζομαι καμάκι που θα της έχουν κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #60 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Kαθηγητης? Περι ορεξεως... Click για ανάπτυξη... Μπορει να ειχε χασει στοιχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.