Πριν απο λίγες μέρες ξεκίνησα να πηγαίνω σε τεχνικό λύκειο(πήγαινα σε γενικό παλιά αλλά είχα 2 χρόνια να παω).Απο την δεύτερη μέρα δλδ την επόμενη μετά τον αγιασμό είδα απο μακριά 4-5 κορίτσια που μου άρεσαν πολύ.Βασικά σχεδόν όλα τα κορίτσια αυτού του σχολείου είναι όμορφα αλλά αυτά τα 4-5 είναι το κάτι άλλο.Όταν όμως γνωρίστηκα καλύτερα με τους καινούριους συμμαθητές μου,κάποιοι που ήταν ήδη απο πέρυσι η τις ξέραν απο τα παλιά,μου είπαν οτι αυτές οι κοπέλες ειναι τσουλάκια(srry για την λέξη),οτι δεν ξέρουν με πόσους έχουν πάει και οτι κάνουν παρέα με τους "αληταράδες" του σχολείου δλδ αυτόυς που δεν διαβάζουν,δέρνουν άλλα παιδιά,απειλούν καθηγητές,έρχονται στο σχολείο με παπάκια και το παίζουν κάποιοι κλπ κλπ.Παρόλα αυτά εγώ έχω γνωριστεί με τους πιο πολλούς "αληταράδες" και με έχουν συμπαθήσει.Σαν άνθρωπος είμαι μέτριων τόνων δλδ ούτε σαν και αυτούς που φωνάζουν,δέρνουν,το παίζουν μάγκες κλπ αλλά ούτε και σαν κάποιους άλλους που κάθονται σε μια γωνία μόνοι τους και δεν μιλάνε σε κανέναν.Πιστεύετε οτι επειδή δεν έχω 100% το στυλ αυτών των ανθρώπων που κάνουν παρέα αυτά τα κορίτσια δεν θα με αποδεχτούν και δεν θα θέλουν να κάνουμε σχέση,ούτε καν να είμαστε φίλοι?Και αν όντως είναι τέτοιου στυλ αυτές οι κοπέλες(να μην ξέρουν πόσοι τις έχουν γα*****,να κάνουν τέτοιες παρέες κλπ κλπ),αξίζει να κάνω κίνηση,ακόμα και να κάνω κάποιες αλλαγές ωστε να με αποδεχτούν?Το τελευταίο μπορεί να ακούγεται κάπως,αλλά φοβάμαι οτι έχω αρχίσει να κολλάω επικίνδυνα.Για δώστε μου τα φώτα σας.
Υ.Γ.Τα ίδια παιδιά που έλεγα παραπάνω οι νέοι συμμαθητές μου δλδ μου είπαν οτι ακόμα και αν τα φτιάξω με καποια απο αυτες τις κοπέλες μπορει αυτό να ενοχλήσει τους "αληταραδες" και να αρχίσουν να σχολιάζουν διάφορα μέχρι και χαλάστρα να προσπαθήσουν να κάνουν.Υπάρχει τέτοια πιθανότητα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.