Ειμαι 14 χρονων και θα παω 1η λυκειου.Μου αρεσει 1 παιδι εδω και πολυ καιρο

!Αυτος με παρακαλαγε να τα φτιαξουμε 1 χρονο + αλλα εγω τον εφτυνα!Πριν 2 εβδομαδες με ειδε φτιαγμενη και βαμενη και το βραδυ μου μιλησε στο facebook.Εγω το επαιξα χαλαρη!Μου ειπε να τον βοηθησω να γινει κατι με 1 φιλη μου και εγω συμφωνησα!Την επομενη με ρωτησε αν μου αρεσει και εγω του ειπα αντικειμενικα ναι υποκειμενικα δεν ξερω!Τον ρωτησα κ εγω το ιδιο και απαντησε ΑΡΚΕΤΑ...Τοτε αρχισαμε να μιλαμε για την σχεση μας (πριν 4 μηνες για 1 εβδομαδα) και μου ειπε οτι θα μπορουσαμε να ξαναπροσπαθησουμε!Μου ειπε να συναντηθουμε συντομα κ εγω υπεθεσα πως ηθελε να μου ζητησει επισημα να γινω το κοριτσι του...Αλλα την επομενη μερα το πρωι μπηκα facebook και με ρωτησε τι λεγαμε χθες γιατι ειχε πιει 1 ποτηρακι ωοτκα και δεν θυμοταν.Αν ειναι δυνατον!!Πειτε μου σας παρακαλω,αυτο ειναι λογικο?

Με κοροιδευει?Ειναι αληθεια οτι οταν πινουμε βγαζουμε τα αποθημενα μας?Εγω πιστευω πως το ειπε επιτηδες ή ηθελε να με αποφυγει!Πες τε μου σας παρακαλω 1 τροπο να τον εκδικηθω για ο,τι μου εκανε ή εστω να ζηλεψει!Προς το παρον κανω λιγη διαιτα για να παω το Σεπτεμβρη στο Λυκειο (που πηγαινει και αυτος) και να παθει πλακα!Παντως τα καταφερνω