mitsss
Νεοφερμένο μέλος
Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Παίδες καλησπέρα,
Είμαι εγγεγραμμένος στο ischool τουλάχιστον 3 χρόνια.
Θα ήθελα όσοι είναι φοιτητές σε πανεπιστήμια ή ΣΑΕΚ Ελλάδας ,να μου απαντήσουν στο κάτωθι ερωτηματολόγιο.
Είναι 5-7 λεπτά με το ρολόι!
Βοήθηστε έναν υποψήφιο διδάκτορα να βρεθεί 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο
(Αν κάποιον όρο του ischool παραβιάζω, ας μου στείλουν οι mods να το διορθώσω)
forms.gle
Με εκτίμηση,
Δημήτρης
Είμαι εγγεγραμμένος στο ischool τουλάχιστον 3 χρόνια.
Θα ήθελα όσοι είναι φοιτητές σε πανεπιστήμια ή ΣΑΕΚ Ελλάδας ,να μου απαντήσουν στο κάτωθι ερωτηματολόγιο.
Είναι 5-7 λεπτά με το ρολόι!
Βοήθηστε έναν υποψήφιο διδάκτορα να βρεθεί 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο
(Αν κάποιον όρο του ischool παραβιάζω, ας μου στείλουν οι mods να το διορθώσω)
Στάση ακαδημαϊκού χώρου πανελλαδικά ως προς τη βιωσιμότητα και τις έξυπνες πόλεις
Αυτό το ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα από τα ερευνητικά εργαλεία για τη διδακτορική μου διατριβή με τίτλο: "Λογιστικές Αλλαγές που Προκύπτουν με εφαλτήριο τη Μελέτη 100 Βιώσιμων Πόλεων: Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία - NetZeroCities". Στο πλαίσιο αυτής, 100 πόλεις στην Ευρώπη(μεταξύ των οποίων και 6...
forms.gle
Με εκτίμηση,
Δημήτρης
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16.613 μηνύματα.
Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό!
mitsss
Νεοφερμένο μέλος
Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Αν έχεις παρέα από φοιτητές ένα forward θα ήταν πολύτιμοDone από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki