mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 19:37 Ο mitsss έγραψε: #1 09-11-25 19:37 Παίδες καλησπέρα, Είμαι εγγεγραμμένος στο ischool τουλάχιστον 3 χρόνια. Θα ήθελα όσοι είναι φοιτητές σε πανεπιστήμια ή ΣΑΕΚ Ελλάδας ,να μου απαντήσουν στο κάτωθι ερωτηματολόγιο. Είναι 5-7 λεπτά με το ρολόι! Βοήθηστε έναν υποψήφιο διδάκτορα να βρεθεί 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο (Αν κάποιον όρο του ischool παραβιάζω, ας μου στείλουν οι mods να το διορθώσω) Στάση ακαδημαϊκού χώρου πανελλαδικά ως προς τη βιωσιμότητα και τις έξυπνες πόλεις Αυτό το ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα από τα ερευνητικά εργαλεία για τη διδακτορική μου διατριβή με τίτλο: "Λογιστικές Αλλαγές που Προκύπτουν με εφαλτήριο τη Μελέτη 100 Βιώσιμων Πόλεων: Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία - NetZeroCities". Στο πλαίσιο αυτής, 100 πόλεις στην Ευρώπη(μεταξύ των οποίων και 6... forms.gle Με εκτίμηση, Δημήτρης ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 20:31 Ο ultraviolence: #2 09-11-25 20:31 Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 21:45 Ο mitsss έγραψε: #3 09-11-25 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Αν έχεις παρέα από φοιτητές ένα forward θα ήταν πολύτιμο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 22:26 Η smarw έγραψε: #4 09-11-25 22:26 Κι εγώ το έκανα, πολύ ενδιαφέρον! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maryt095 Mistis tis erimou Jauahahwiwisjs m.b. engineer? Meri_k Anna1974. zoed Corfu kitty mpimpika Martheos margielajugg Entropy24 ang12_012 mitsss kostis76 tsiobieman Kafkinos Ilikntas Scandal Searching charmander fortheloveofshizaya maritina07 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες καλησπέρα, Είμαι εγγεγραμμένος στο ischool τουλάχιστον 3 χρόνια. Θα ήθελα όσοι είναι φοιτητές σε πανεπιστήμια ή ΣΑΕΚ Ελλάδας ,να μου απαντήσουν στο κάτωθι ερωτηματολόγιο. Είναι 5-7 λεπτά με το ρολόι! Βοήθηστε έναν υποψήφιο διδάκτορα να βρεθεί 1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο (Αν κάποιον όρο του ischool παραβιάζω, ας μου στείλουν οι mods να το διορθώσω) Στάση ακαδημαϊκού χώρου πανελλαδικά ως προς τη βιωσιμότητα και τις έξυπνες πόλεις Αυτό το ερωτηματολόγιο αποτελεί ένα από τα ερευνητικά εργαλεία για τη διδακτορική μου διατριβή με τίτλο: "Λογιστικές Αλλαγές που Προκύπτουν με εφαλτήριο τη Μελέτη 100 Βιώσιμων Πόλεων: Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία - NetZeroCities". Στο πλαίσιο αυτής, 100 πόλεις στην Ευρώπη(μεταξύ των οποίων και 6... forms.gle Με εκτίμηση, Δημήτρης
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.903 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 20:31 Ο ultraviolence: #2 09-11-25 20:31 Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 21:45 Ο mitsss έγραψε: #3 09-11-25 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Αν έχεις παρέα από φοιτητές ένα forward θα ήταν πολύτιμο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 22:26 Η smarw έγραψε: #4 09-11-25 22:26 Κι εγώ το έκανα, πολύ ενδιαφέρον! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maryt095 Mistis tis erimou Jauahahwiwisjs m.b. engineer? Meri_k Anna1974. zoed Corfu kitty mpimpika Martheos margielajugg Entropy24 ang12_012 mitsss kostis76 tsiobieman Kafkinos Ilikntas Scandal Searching charmander fortheloveofshizaya maritina07 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mitsss Νεοφερμένο μέλος Ο mitsss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 21:45 Ο mitsss έγραψε: #3 09-11-25 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Αν έχεις παρέα από φοιτητές ένα forward θα ήταν πολύτιμο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 22:26 Η smarw έγραψε: #4 09-11-25 22:26 Κι εγώ το έκανα, πολύ ενδιαφέρον! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Done από εμενα. Αρκετά ενδιαφερον το περιεχόμενο. Καλή δύναμη για το διδακτορικό! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Αν έχεις παρέα από φοιτητές ένα forward θα ήταν πολύτιμο
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2025 στις 22:26 Η smarw έγραψε: #4 09-11-25 22:26 Κι εγώ το έκανα, πολύ ενδιαφέρον!