Ερευνήτρια στη NASA ή ψέμα;

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,775 μηνύματα.
Δεν αν υπάρχει τώρα αλλά υπήρχε. ΜΚΟ ήταν και έχει βραβευτεί και στη χώρα που ήταν έδρα η εταιρεία.

Πάντως στο βιογραφικό της δεν λέει ότι ήταν εγαζόμενη της Νάσας αλλά μέλος του Nasa academy. Γενικά δεν γράφει ψέματα. Απλώς οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα την φούσκωσαν.
https://academy.arc.nasa.gov/eleniantoniadou


Akike αγορινα ηρεμισε, για τη ΝΑΣΑ "δουλεύει" το κορίτισι, όχι την Apple.
Το παραπάνω δεν είναι βιογραφικό, είναι το motivation letter που έστειλε για να μπει στο Nasa Academy.

Up to date παπάτζα "βιογραφικό" της είχε σταλεί για την εκδήλωση βραβευσεως της.

Ελένη Αντωνιάδου, Ερευνήτρια Αναγεννητικής Ιατρικής & Βιοαστροναυτικής

Η Ελένη Αντωνιάδου είναι ερευνήτρια στους τομείς της Αναγεννητικής Ιατρικής και Βιοαστροναυτικής με εξειδίκευση στην ανάπλαση τεχνητών οργάνων από βλαστοκύτταρα για μεταμοσχεύσεις. Είναι ακτιβίστρια κατά του παρεμπορίου οργάνων και σθεναρή υποστηρίκτρια για την ενασχόληση των κοριτσιών με τον χώρο της καινοτομίας και των επιστημών.

Έχει πραγματοποιήσει διεπιστημονικές σπουδές κερδίζοντας πάνω από 15 υποτροφίες στους τομείς της Βιοϊατρικής Πληροφορικής, της Νανοτεχνολογίας, της Βιομηχανικής των Ιστών και της Αναγεννητικής Ιατρικής. Έχει αποφοιτήσει από την ακαδημία της ΝΑΣΑ και έχει εργαστεί στο Εργαστήριο Εξερεύνησης του Πλανήτη Άρη πάνω στις επιδράσεις της ραδιενέργειας στον κεντρικό νευρικό σύστημα, στον τομέα Εκπαίδευσης Αστροναυτών για πειράματα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και μετέπειτα συμμετείχε ως αστροναύτης προσομοίωσης διαστημικών πειραμάτων. Σήμερα, ως νέα ερευνήτρια, η δουλειά της στη ΝΑΣΑ επικεντρώνεται στη δημιουργία νέων διαγνωστικών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για την προστασία των αστροναυτών από τις επιδράσεις της ραδιενέργειας και της μικροβαρύτητας.

Έχει συνεργαστεί με βιοτεχνολογικές και φαρμακευτικές εταιρείες στην Ευρώπη, στην Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε κλινικές μελέτες για την δημιουργία νέων βλαστικών θεραπειών και μοσχευμάτων. Οι ερευνητικές της προσπάθειες στον χώρο της διασπαστικής καινοτομίας ενώνοντας τις κουκίδες μεταξύ έρευνας, πολιτικών υγείας και επιχειρηματικότητας έχουν υποστηριχθεί από δεκάδες ιδρύματα και έχει διακριθεί ως Young Global Leader από το World Economic Forum, 30under30 για το USA Forbes, Global Leader από το Tallberg Foundation, Laureate για την Cartier USA, European Young Leader από το Friends of Europe. To 2016 επιλέχθηκε να αντιπροσωπευθεί για την συμβολή της στην ιατρική καινοτομία ως ένα από τα 16 διαδραστικά γλυπτά μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής έκθεσης «Οι Αγέρωχοι Άνθρωποι: Τεχνολογίες για την Ζωή».

Το 2019 επιλέχθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα για το πρόγραμμα Barbie Sheroes ανάμεσα στις διεθνούς φήμης Katherine Johnson μαθηματικό της ΝΑΣΑ, και Sallie Ride την πρώτη γυναίκα αστροναύτης των ΗΠΑ, για την προώθηση των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών στα μικρά κορίτσια από το παγκόσμιο πρόγραμμα Barbie Role Models. Έχει αναγνωριστεί στις 100 πιο σημαντικές γυναίκες από το BBC 100Women, 100 γυναίκες για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Διεθνή Αμνηστία, έχει λάβει το βραβείο Επιστημών & Έρευνας από τα Διεθνή Sciacca Awards, και τιμητική βράβευση για το ανθρωπιστικό της έργο από την UNESCO και έχει τιμηθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς (’13) και Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς (’15) στη Βρετανία και Γυναίκα της Χρονιάς για την Επιστήμη στην Ελλάδα (’17) ανάμεσα σε άλλα.
 

Kabamaru Hayate

Νεοφερμένος

Ο Kabamaru Hayate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Guest 468119

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εντωμεταξύ έχει βγάλει ΤΕΙ Λαμίας και γράφει ότι έχει βγάλει ΑΕΙ Λαμίας. Μέχρι και σε αυτό ψέμα λέει :loltooth:. Καλά δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος τόσα χρονιά να δει ότι δεν γίνεται από ΤΕΙ κωλοπετινοτσας να πας στην ΝΑΣΑ; Καλά έλεγε ο πολακης ότι είναι βοθροκαναλα
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,784 μηνύματα.
Eνώ το University of Thessaly το ξέρουν στις ΗΠΑ με τον λογότυπο έναν κέντραυρο; :hehe: Θυμάμαι όταν είχε πρωτοϊδρυθεί τι αγώνα έκανε η ΝΔ του Καραμανλή να το "φτιάξει".
 

VouDou

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, Καθηγητής και μας γράφει απο Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1,326 μηνύματα.
Εντωμεταξύ έχει βγάλει ΤΕΙ Λαμίας και γράφει ότι έχει βγάλει ΑΕΙ Λαμίας. Μέχρι και σε αυτό ψέμα λέει :loltooth:. Καλά δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος τόσα χρονιά να δει ότι δεν γίνεται από ΤΕΙ κωλοπετινοτσας να πας στην ΝΑΣΑ; Καλά έλεγε ο πολακης ότι είναι βοθροκαναλα
Προ 15ετίας αναφέρεται, ότι υπήρχε κάποτε το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας με 2 τμήματα (ναι, όοοοολο το πανεπιστήμιο, όχι μια μικρή σχολή του, για παράδειγμα) με 2 τμήματα. Το ένα εξ αυτών ήταν το Πληροφορικής με εφαρμογές στη βιοϊατρική (έδρα: Λαμία). Λογικό οι νεότεροι να έχετε καταμπερδευτεί με τις τόσες αλλαγές κάθε τόσο στα της παιδείας (και με δυσκολία παρακολουθούμε οι ηλικιακά μεγαλύτεροι, ώστε να είμαστε ενημερωμένοι).

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF_%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

Για τα υπόλοιπα, δύο σχόλια: α) στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις μπορεί να πείσεις ότι είσαι (και καταντά τραγικό, όταν πείσεις για το αυτό και τον ίδιο σου τον εαυτό)! β) Κάποια πολιτική πλάτη από πίσω
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,793 μηνύματα.
Αγαπημένο Κωνσταντίνου και Ελένης ακόμα και σήμερα. :loltooth:
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Το wilkipedia δεν έχει καμία είδους πιστοποίηση αλήθειας, κυριολεκτικά ο καθένας ότι θέλει γράφει
Έχεις να προτείνεις καμία πιο αξιόπηστη δευτερεύουσα πηγή.

Μακάρι όλα τα ειδησεογραφικά να λειτουργούσαν όπως η wikipedia. Κάθε πρόταση και πηγή με την πρωτεύουσα πηγή.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ανεξάρτητα από το αν έχει η ίδια πει ψέματα ή όχι, δε βγήκε ποτέ να διαψεύσει τα όσα λέγονται για την ίδια και, θεωρώ, αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα σε σχέση με την ηθική ενός ατόμου που θέλει να λέγεται επιστήμονας/ερευνητής.

Σε άλλα νέα, σε αυτήν τη χώρα το σύνδρομο Χρυσοχοΐδη «δεν το διάβασα γιατί είχα κι άλλες υποχρεώσεις» εξαπλώνεται ραγδαία. Οι κυρίες Διαμαντοπούλου και Κεραμέως δεν είδαν ποια βραβεύουν ενώ η «Αυγή» την εκθείαζε, όλοι τους με μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Αυτό ακριβώς! Δε βγήκε να διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς που γίνονται, ίσα - ίσα η απάντηση που δημοσίευσε στο δικό της fb ήταν ο ορισμός της non-answer. Υπαινίχθηκε ότι δουλεύει για την ΝASA για ακόμη μία φορά, γράφοντάς το με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε μετά να μπορεί να καλυφθεί λέγοντας "εργάζομαι σε project που χρηματοδοτεί η NASA".

Η δική μου ένσταση με την συγκεκριμένη κοπέλα είναι δείχνει να απολαμβάνει και να συντηρεί αυτή τη "φασαρία" που γίνεται γύρω από το όνομά της. Τη συμβολή της στην επιστήμη και τις γνώσεις της δεν είμαι σε θέση να τις αξιολογήσω, αν και δε θα βιαζόμουν να αποκαλέσω "επιστήμονα" κάποιον που δεν έχει ολοκληρώσει το phd και δεν έχει υπό δικό του όνομα μία πρωτότυπη συμβολή στον τομέα ενδιαφέροντός του.

Με ενοχλεί όμως, αποδέχεται το ένα βραβείο μετά το άλλο, όπως η ίδια διαφημίζει στο βιογραφικό της, γνωρίζοντας ότι το όνομά της έχει συνδεθεί με πράγματα ανυπόστατα. Δε βγήκε ποτέ να διορθώσει κανέναν, που διαιώνιζε αυτές τις φήμες. Αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να ντρέπεται. Αν πραγματικά "μοχθεί" για την επιστήμη, θα είχε τουλάχιστον το empathy να σκεφτεί ότι υπάρχουν εκεί έξω πόσοι νέοι άνθρωποι, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδάκτορες ερευνητές, των οποίων η συμβολή είναι πιο ουσιαστική και περνά απαρατήρητη.

Τέλος, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται συζήτηση για την συγκεκριμένη κυρία, έχει εδώ και 3 περίπου χρόνια. Απλά τώρα, την πήρε είδηση μέχρι και η lifo...
 

Guest 468119

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχεις να προτείνεις καμία πιο αξιόπηστη δευτερεύουσα πηγή.

Μακάρι όλα τα ειδησεογραφικά να λειτουργούσαν όπως η wikipedia. Κάθε πρόταση και πηγή με την πρωτεύουσα πηγή.


Έχω να προτείνω να ψάξεις μόνος σου αυτά που σου παρουσιάζουν. Κανένα σάιτ δεν είναι από μόνο του αξιόπιστο. Στην περίπτωση μας, μπες pubmed και κοίταξε αν έχει καμία έρευνα πάνω σε αυτά που λέει. Μετά μπες στο σάιτ της νασα να δεις ποιους έχει βραβεύσει, φυσικα και στις δυο περιπτώσεις θα διαπιστώσεις ότι η ίδιας λέει ψέμματα
 

Athens2002

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Τρία είναι τα σημεία που μου προκαλούν εντύπωση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αρχικά, κάποια από τα βραβεία που της δόθηκαν ( μιλάω για αυτά που είναι πιστοποιημένο ότι της δόθηκαν ) είναι από ιδιαίτερα σοβαρούς φορείς οι οποίοι φαντάζομαι θα κάνουν έναν ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στα βιογραφικά των υποψήφιων.
Ακόμα, μόνο ενας τρομερά ασυνείδητος άνθρωπος θα άφηνε να σωθεί τόσο έκταση σε ψευδα στοιχεία γύρω από το ονομα του και να απολαμβάνει τις κολακείες και τα αφιερώματα από τα μεσα ενημέρωσης.
Από την άλλη, αν όλα αυτά που ακούγονται είναι συκοφαντίες δεν θα έσπευδε να απάντηση και να παρουσιάσει τα τεκμήρια των επιτυχιών της;
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,784 μηνύματα.
Έχω μια ένσταση eileen, επιστήμονας θεωρείται ακόμη και ένας που έχει ολοκληρώσει σπουδές με κάποια διπλωματική εργασία. Σε διάφορες αγγελίες εργασίας στον γερμανόφωνο κόσμο ή ακόμη και στην εκεί κοινωνία, αποδίδεται ο όρος αυτός ακόμη και αν δεν έχει εκπονηθεί Phd.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Το άλλοτε πρότυπο των παιδιών, μια κοπέλα που μετα τις προστυχιάκες της σπουδές κατάφερε πήγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δούλεψε στην ΝΑΣΑ ως έρευνητρια, έκανε και διδακτορικό, βραβεύτηκε σπο πολλές ιδιωτικές πρωτοβουλίες αποδείχθηκε ως η μεγαλη απάτη απο τις αναρτήσεις κάποιου καθηγητή.

Θεωρώ άδικη την αντιμετώπιση της κοπέλας γιστι όντως πήγε έκανε μεταπτυχιακό , ηταν υποψήφιος διδάκτορας , εργάστηκε ως ερευνήτρια πρσγμστι στην ΝΑΣΑ μεσω φοιτητικού προγράμματος , και βραβεύτηκε ισως όχι απο την ίδια την ΝΑΣΑ αλλα απο οργανισμό που δουλεύει μαζι της,

Θεωρώ οτι η απάτη ειναι άλλου κατα την γνώμη μου, πολλοί δημοσιογράφοι δημοσιεύουν πραγματικά κάτι ως καινοτόμο και ως είδηση όχι με βάση έρευνα αλλα με βάση την χρηματοδότηση χωρίς ουσιαστικα να κάνουν διασταύρωση καμία, η κοπέλα λειτούργησε υποδειγματικά στο marketing και κατάφερε να κάνει πολλα πρσγμστα. Δυστυχώς σπο την στιγμή που την πιάσανε οι καθηγηταδες και οι δημοσιογραφοι στο στομα της όλο συτο το εγχειρήματα απέτυχε ... ομως οι δημοσιογράφοι δεν πρεπει να τιμωρηθούν ; Το λέω συτο γιατι δεν ειναι προφανώς μια μονο περίπτωση αλλα πολλές ....παει ο καθε παρλαπιπας δίνει στους δημοσιογραφους λεφτά και αυτοί το κάνουν θέμα και δεν αναφέρομαι στην κοπέλα γιστι αυτή έκανε πολλα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 468119

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το άλλοτε πρότυπο των παιδιών, μια κοπέλα που μετα τις προστυχιάκες της σπουδές κατάφερε πήγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δούλεψε στην ΝΑΣΑ ως έρευνητρια, έκανε και διδακτορικό, βραβεύτηκε σπο πολλές ιδιωτικές πρωτοβουλίες αποδείχθηκε ως η μεγαλη απάτη απο τις αναρτήσεις κάποιου καθηγητή.

Θεωρώ άδικη την αντιμετώπιση της κοπέλας γιστι όντως πήγε έκανε μεταπτυχιακό , ηταν υποψήφιος διδάκτορας , εργάστηκε ως ερευνήτρια πρσγμστι στην ΝΑΣΑ μεσω φοιτητικού προγράμματος , και βραβεύτηκε ισως όχι απο την ίδια την ΝΑΣΑ αλλα απο οργανισμό που δουλεύει μαζι της,

Θεωρώ οτι η απάτη ειναι άλλου κατα την γνώμη μου, πολλοί δημοσιογράφοι δημοσιεύουν πραγματικά κάτι ως καινοτόμο και ως είδηση όχι με βάση έρευνα αλλα με βάση την χρηματοδότηση χωρίς ουσιαστικα να κάνουν διασταύρωση καμία, η κοπέλα λειτούργησε υποδειγματικά στο marketing και κατάφερε να κάνει πολλα πρσγμστα. Δυστυχώς σπο την στιγμή που την πιάσανε οι καθηγηταδες και οι δημοσιογραφοι στο στομα της όλο συτο το εγχειρήματα απέτυχε ... ομως οι δημοσιογράφοι δεν πρεπει να τιμωρηθούν ; Το λέω συτο γιατι δεν ειναι προφανώς μια μονο περίπτωση αλλα πολλές ....παει ο καθε παρλαπιπας δίνει στους δημοσιογραφους λεφτά και αυτοί το κάνουν θέμα και δεν αναφέρομαι στην κοπέλα γιστι αυτή έκανε πολλα.


Δυστυχώς τέτοιο σκεπτικό έχουν οι ελληναρες και τους κυβερνούν οι απατεώνες. Όταν Σεπτεμβρίου κάποια χρόνια θα κατέβει στην πολιτική και εμείς θα λέμε ότι είναι απατεώνισσα έτσι θα μας απαντούν κάποιοι και μαζί με τα κανάλια θα παρασύρουν και τις γριές και γέρους μαζί. Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν έχει διδακτορικό, δεν εργάστηκε ως ερευνήτρια σε κανένα φοιτητικό προγραμμα της ΝΑΣΑ και βραβεύτηκε από οργανισμό που είχες βραβεύσει έναν άνθρωπο με απολυτήριο δημοτικού ώστε μέγιστο ιατρό παγκόσμιος
 

Αλκίμαχος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Το άλλοτε πρότυπο των παιδιών, μια κοπέλα που μετα τις προστυχιάκες της σπουδές κατάφερε πήγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δούλεψε στην ΝΑΣΑ ως έρευνητρια, έκανε και διδακτορικό, βραβεύτηκε σπο πολλές ιδιωτικές πρωτοβουλίες αποδείχθηκε ως η μεγαλη απάτη απο τις αναρτήσεις κάποιου καθηγητή.

Θεωρώ άδικη την αντιμετώπιση της κοπέλας γιστι όντως πήγε έκανε μεταπτυχιακό , ηταν υποψήφιος διδάκτορας , εργάστηκε ως ερευνήτρια πρσγμστι στην ΝΑΣΑ μεσω φοιτητικού προγράμματος , και βραβεύτηκε ισως όχι απο την ίδια την ΝΑΣΑ αλλα απο οργανισμό που δουλεύει μαζι της,

Θεωρώ οτι η απάτη ειναι άλλου κατα την γνώμη μου, πολλοί δημοσιογράφοι δημοσιεύουν πραγματικά κάτι ως καινοτόμο και ως είδηση όχι με βάση έρευνα αλλα με βάση την χρηματοδότηση χωρίς ουσιαστικα να κάνουν διασταύρωση καμία, η κοπέλα λειτούργησε υποδειγματικά στο marketing και κατάφερε να κάνει πολλα πρσγμστα. Δυστυχώς σπο την στιγμή που την πιάσανε οι καθηγηταδες και οι δημοσιογραφοι στο στομα της όλο συτο το εγχειρήματα απέτυχε ... ομως οι δημοσιογράφοι δεν πρεπει να τιμωρηθούν ; Το λέω συτο γιατι δεν ειναι προφανώς μια μονο περίπτωση αλλα πολλές ....παει ο καθε παρλαπιπας δίνει στους δημοσιογραφους λεφτά και αυτοί το κάνουν θέμα και δεν αναφέρομαι στην κοπέλα γιστι αυτή έκανε πολλα.


Δηλαδή αυτή δεν φταίει σε τίποτα επειδή κατά την άποψή σου έκανε ένα αθώο τερτίπι του marketing με το να "φουσκώσει" το βιογραφικό της ώστε να πουλήσει, αλλά φταίνε οι δημοσιογράφοι που "τσίμπησαν" λίγο παραπάνω;
Συγνώμη αλλά αυτό είναι η πιο αστεία εξήγηση που διάβασα τις τελευταίες μέρες. Ειδικά στον τομέα της έρευνας όσο πιο σοβαρό και έγκυρο βιογραφικό έχει ένας ερευνητής τόσο τείνει να απέχει από τη δημοσιότητα και την αυτοπροβολή και συνήθως είναι υπό συνθήκες "άγνωστος". Η κοπέλα σύμφωνα με τα στοιχεία δεν εργάστηκε ποτέ για τη NASA. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Ακόμα και αν είχε διδακτορικό (που δεν έχει) αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα και εννοείται ότι δεν αρκεί να δικαιολογήσει την προβολή.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Δηλαδή αυτή δεν φταίει σε τίποτα επειδή κατά την άποψή σου έκανε ένα αθώο τερτίπι του marketing με το να "φουσκώσει" το βιογραφικό της ώστε να πουλήσει, αλλά φταίνε οι δημοσιογράφοι που "τσίμπησαν" λίγο παραπάνω;
Συγνώμη αλλά αυτό είναι η πιο αστεία εξήγηση που διάβασα τις τελευταίες μέρες. Ειδικά στον τομέα της έρευνας όσο πιο σοβαρό και έγκυρο βιογραφικό έχει ένας ερευνητής τόσο τείνει να απέχει από τη δημοσιότητα και την αυτοπροβολή και συνήθως είναι υπό συνθήκες "άγνωστος". Η κοπέλα σύμφωνα με τα στοιχεία δεν εργάστηκε ποτέ για τη NASA. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Ακόμα και αν είχε διδακτορικό (που δεν έχει) αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα και εννοείται ότι δεν αρκεί να δικαιολογήσει την προβολή.


Μάν δε θεωρώ οτι δε φταίει θεωρώ πως έδωσε λεφτά στους δημοσιογρσφους για να βγει η είδηση.... γιατι η προβολή σπουδαίων Ελλήνων έτσι γίνεται εδώ και χρόνια. Η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε το σύστημα με τον καλυτερο τρόπο. Στη ΝΑΣΑ npb πήγε με φοιτητικό προγράμμα και πρσγμστι εργάστηκε εκεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Μάν δε θεωρώ οτι δε φταίει θεωρώ πως έδωσε λεφτά στους δημοσιογρσφους για να βγει η είδηση.... γιατι η προβολή σπουδαίων Ελλήνων έτσι γίνεται εδώ και χρόνια. Η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε το σύστημα με τον καλυτερο τρόπο. Στη ΝΑΣΑ npb πήγε με φοιτητικό προγράμμα και πρσγμστι εργάστηκε εκεί.


Κοίτα, επίσημα η Nasa λέει (μέσω Telegraph):

A spokesperson for Nasa said Ms Antoniadou was not an employee of the agency, but they could not rule out the possibility she had worked as a sub-contractor on Nasa projects.
Οπότε είναι και θέμα του τι ορίζουμε ως «εργάζομαι στην NASA».
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Η Telegraph κάνει λάθος το ειδεσ και μονος ήταν ως φοιτήτρια εκεί σε ειδικό σχολείο υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες


Δεν νομίζω ότι αυτό που λες διαφωνεί με το:

A spokesperson for Nasa said Ms Antoniadou was not an employee of the agency, but they could not rule out the possibility she had worked as a sub-contractor on Nasa projects.

Επίσης, άλλο το φοιτήτρια, άλλο το «εργάζεται», άλλο το «εξωτερικός συνεργάτης».
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Δεν νομίζω ότι αυτό που λες διαφωνεί με το:



Επίσης, άλλο το φοιτήτρια, άλλο το «εργάζεται», άλλο το «εξωτερικός συνεργάτης».


Εντάξει έκανε και κάποια λαθάκια αλλα οι δημοσιογράφοι που την κρίνουν ε8νακ την πλειοψηφία τους αμόρφωτοι. Εξάλλου έπρεπε να ελέγξουν τις πληροφορίες πριν βγάλουν την είδηση
.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top