Ενώ η καταστροφή της δημόσιας περιουσίας δεν είναι;;;
Φυσικά και συμφωνώ με το μέτρο, καθώς επίσης και με όλες τις πτυχές που η απόφαση αναλύει. Στο εξωτερικό που τα βιβλία αγοράζονται με κόστος του μαθητή δεν συμβαίνουν αυτά τα καφριλίκια. Ας καταλάβουμε λοιπόν οτι από τη στιγμή που τα πληρώνει το κοινωνικό σύνολο ούτε καν μας ανήκουν.
Οι μαθητές των ιδιωτικών μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αφού τα πληρώνουν τα βιβλία τους. Φυσικά, ομοίως με όλους τους άλλους μαθητές, αυτό δείχνει πνευματική φτώχια, οικολογική αναισθησία κ.ο.κ Απλά δεν παίζει το θέμα της καταστροφής δημόσιας περιουσίας
Ας εφαρμόσουν τότε τα δίκτυα τάξεων με server και tablet pc, με ταυτόχρονη κατάργηση των έγγραφων εγχειριδίων. Εγώ το έχω συζητήσει εδώ και πολλά χρόνια με τους καθηγητές. Το μόνο σχολείο που το εφαρμόζει πιλοτικά σήμερα είναι τα ιδιωτικό του Δούκα στο Μαρούσι νομίζω.
Αναρωτιέμαι πραγματικά πόσοι απο μας τα κρατάμε...Γιατί συνήθως οι περισσότεροι ή που θα τις κάψουνε τις...αναμνήσεις ή που θα τις κάνουμε φύλλο και φτερό στο προαύλιο την τελευταία μέρα των εξετάσεων. Ας κοιτάξουμε πρώτα που φταίμε εμείς και μετά ας κατηγορήσουμε την πολιτεία που ουσιαστικά για την κατάσταση που βιώνει φταίει αποκλειστικά ο νόμιμος ιδιοκτήτης της, οι πολίτες.