arisdim
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnight_talker
Νεοφερμένο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλός ακαδημαικός πολίτης λοιπόν.
midnight_talker
Νεοφερμένο μέλος

deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

just_rock
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα καποιος να μου πει με σιγουρια αν ειναι αυτη η καταλληλη σχολη για μενα..
Θελω να ασχοληθω περισσοτερο με το software αλλα και με το hardware ομως οχι και με τηλεπικοινωνιες και κατι τετοια...Αποκλειστικα και μονο με αυτα...Ειναι η καταλληλη σχολη???:what:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ηθελα καποιος να μου πει με σιγουρια αν ειναι αυτη η καταλληλη σχολη για μενα..
Θελω να ασχοληθω περισσοτερο με το software αλλα και με το hardware ομως οχι και με τηλεπικοινωνιες και κατι τετοια...Αποκλειστικα και μονο με αυτα...Ειναι η καταλληλη σχολη???:what:
Χαχά, επιτέλους κάποιος που θέλει και αυτή τη σχολή :xixi:
Έπεσες σε καλά χέρια γιατί το έχω ψάξει. Αυτό το τμήμα προσφέρει γενικές γνώσεις, τόσο σε θέματα hardware όσο και σε software. Αν και κανένα τμήμα πληροφορικής προπτυχιακών σπουδών δεν προσφέρει αποκλειστικά και μόνο γνώσεις σε software ή αποκλειστικά σε hardware. Τελειώνοντας, αυτή τη σχολή, έχοντας πάρει μια ιδέα μπορείς να ακολουθήσεις κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο που θέλεις συγκεκριμένα. Απ' ό,τι θυμάμαι, μετά απο το 5το εξάμηνο, επιλέγεις εσύ ποιά μαθήματα θα ακολουθήσεις (υπάρχουν όμως 2-3 μαθήματα "κορμού" που δε μπορείς να μην τα παρακολουθήσεις) βάσει των δικών σου προτιμήσεων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just_rock
Νεοφερμένο μέλος

Χαχά, επιτέλους κάποιος που θέλει και αυτή τη σχολή :xixi:
Έπεσες σε καλά χέρια γιατί το έχω ψάξει. Αυτό το τμήμα προσφέρει γενικές γνώσεις, τόσο σε θέματα hardware όσο και σε software. Αν και κανένα τμήμα πληροφορικής προπτυχιακών σπουδών δεν προσφέρει αποκλειστικά και μόνο γνώσεις σε software ή αποκλειστικά σε hardware. Τελειώνοντας, αυτή τη σχολή, έχοντας πάρει μια ιδέα μπορείς να ακολουθήσεις κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο που θέλεις συγκεκριμένα. Απ' ό,τι θυμάμαι, μετά απο το 5το εξάμηνο, επιλέγεις εσύ ποιά μαθήματα θα ακολουθήσεις (υπάρχουν όμως 2-3 μαθήματα "κορμού" που δε μπορείς να μην τα παρακολουθήσεις) βάσει των δικών σου προτιμήσεων(απλά δε θυμάμαι από ποιο εξάμηνο και μετά γίνεται αυτό).
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι θα κανω καλα αν παω σ'αυτην την σχολη ετσι???
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Just_rock: Σε αντίστοιχη έρευνα πριν κανένα χρόνο, αυτή η σχολή έχει βγει πρώτη στην Ελλάδα.
Σαν σχολή ασχολείται με την ολότητα των υπολογιστών, έχει πολύ καλούς και γνωστούς καθηγητές και συνεργάζεται και στενά με το Ίδρυμα τεχνολογίας και έρευνας με ότι μπόνους μπορείς να φανταστείς μπορεί να προσφέρει κάτι τέτοιο (δεν θα σε χάλαγε να ασχοληθείς εκεί με το που τελειώσεις, ή τελειώνοντας)
Το μεγάλο του - είναι οτι είναι στο Ηράκλειο, που πέρα οτι πρέπει να πάρεις καράβι/αεροπλάνο αν μένεις στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι και σκατά πόλη, με χάλια δρόμους, κατοίκους και δεν συμμαζεύεται.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μεγάλο του - είναι οτι είναι στο Ηράκλειο, που πέρα οτι πρέπει να πάρεις καράβι/αεροπλάνο αν μένεις στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι και σκατά πόλη, με χάλια δρόμους, κατοίκους και δεν συμμαζεύεται.
Καταρχήν επειδή μένω Ηράκλειο, μπορώ να πω ότι όντως οι δρόμοι είναι σκατά. Το "χάλια κατοίκους" πως το κρίνεις δηλαδή;
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχήν επειδή μένω Ηράκλειο, μπορώ να πω ότι όντως οι δρόμοι είναι σκατά. Το "χάλια κατοίκους" πως το κρίνεις δηλαδή;
Επειδή μένω και εγώ Ηράκλειο

Δεν μπορώ να το αναλύσω παραπάνω, γιατί είναι κάτι που έχω μαζέψει όλα τα χρόνια που μένω εκεί. Θα συναντήσεις άτομα πολύ άξεστους και γλοιώδεις, για να μην μιλήσω για τους χωριατοπέτσακες που εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνοι.
Titakos
Νεοφερμένο μέλος

just_rock
Νεοφερμένο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή μένω και εγώ Ηράκλειο
Δεν μπορώ να το αναλύσω παραπάνω, γιατί είναι κάτι που έχω μαζέψει όλα τα χρόνια που μένω εκεί. Θα συναντήσεις άτομα πολύ άξεστους και γλοιώδεις, για να μην μιλήσω για τους χωριατοπέτσακες που εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνοι.
Ναι ρε φίλε χαλάρωσε. Άξεστοι και γλοιώδεις υπάρχουν παντού. Μην τους κρίνεις όλους, από κάποιους λίγους.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα; Μήπως μπορώ να βρώ αποτελέσματα αξιολόγησης της σχολής πουθενά;
Ένα paper είναι, δεν το έχω πρόχειρο και δεν θυμάμαι και που να το βρείς :/
Με ένα πρόχειρο search βρήκα αυτό:
https://review.epe.org.gr/doc.php?q=5
Αν και είναι κάπως παλιό και δεν μπορώ να ερμηνεύσω τα νούμερα. Δείτε καλύτερα εδώ:
https://review.epe.org.gr/
Το τι σημαίνουν, έχει και μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.
Πάντως, παρόλο που πχ βλέπω πρώτα τμήματα που το αντικείμενο τους είναι αρκετά περιορισμένο. Οπότε καλά θα είναι να το συνδυάσετε με βάση τον οδηγό σπουδών κάθε πόλης και όχι να πάρετε τυφλά τα νούμερα.
@Evris, δεν διαφωνώ - το λέω άλλωστε - αλλα δεν είναι λίγοι και δυστυχώς πάντα είναι σε θέσεις που θα πρέπει να συναναστραφείς μαζί τους.
Sentro
Νεοφερμένο μέλος

RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υγ:Σου ανεβάζω και τον οδηγό σπουδών,σε περίπτωση πυο σ'ενδιαφέρει

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.