Να σας πω την αλήθεια κι εγώ προβληματίζομαι όσο αναφορά την επιλογή της σχολής μου...Έβγαλα 13.099 στο 2ο-4ο πεδίο και 14.396 στο 5ο.
Είμαι σίγουρη οτι θα ανοίξω το 2ο και το 5ο πεδίο(αυτό ειναι ένα καλό σημάδι

) παρ'όλα αυτά.....
Απ'την α γυμνασίου "ερωτεύτηκα" το μάθημα της βιολογίας και έλεγα οτι θέλω να περάσω στο Βιολογικό του ΑΠΘ. Στην β λυκείου ήμουν Θετική κατεύθυνση όμως επειδή δεν τα πήγαινα και πολύ καλά με τη Χημεία αποφάσισα να πάω Τεχνολογική και να παλέψω από εκεί για το όνειρο μου.Δυστυχώς όμως με τα αποτελέσματα που μου έφεραν οι Πανελλήνιες αναγκαστικά αποχαιρετώ τη σχολή των ονείρων μου.Με τις περσινές βάσεις πιάνω τις σχολές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΜΑΚ και το Οικονομικό του ΑΠΘ(προτιμώ να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη για να κάνω τις σπουδές μου).Η αλήθεια είναι οτι αυτα τα τμήματα μου φαίνονται μεν ενδιαφέροντα όμως δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που θα ήθελα να ασχοληθώ.Κάποια περίοδο σκεφτόμουν και το τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ το οποίο δυστυχώς δεν το πιάνω ούτε με θαύμα(πρέπει να πέσει 828 μόρια).Επίσης υπάρχει και η σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο ΑΠΘ που έχει αρκετά μαθήματα σχετικά με τη βιολογία αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα μου επιτρέψει αργότερα να ασχολήθω με αυτό.
Αυτό που έχω προς το παρόν στο μυαλό μου είναι να τελειώσω μία σχολή και μετά με κατατακτήριες να προσπαθήσω να εισαχθώ στο Βιολογικό.Αυτό βέβαια θα γίνει τουλάχιστον μετά απο 5 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι φάση θα βρίσκομαι τότε...
Πιστεύετε ότι θα άξιζε να ξαναδώσω του χρόνου και να προσπαθήσω για το καλύτερο ή να περάσω σε μια απ'τις οικονομικές σχολές που μπορεί τελικά να με γοητεύσουν(ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται);
Απ'την 'αλλη μου φαίνεται λίγο απίστευτο την μια χρονιά να βγάζω 13.000 και την άλλη να βγάλω τουλάχιστον 18.000!

Παρακαλώ βοηθήστε όποιος μπορεί και συγγνώμη για το κατεβατό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!