Με συγχωρείς αλεξ αλλά στην ηλικία των 17 ετών, δεν νομίζω ότι έχεις σαφή εικόνα για τις θετικές ή θεωρητικές επιστήμες και την έρευνα που γίνεται εκεί. Το ίδιο και ο πίτσας1993.
Νομίζω ότι η φυσική και τα μαθηματικά (δεν θέλω να φανεί ως διαφήμιση, γιατί το λένε αμερικάνικα, βρετανικά, ινδικά, ρώσικα,..κτλ φυσικομαθηματικά περιοδικά) είναι διαχρονικές και αθάνατες επιστήμες ιδίως με την πρόοδο πάνω στην μη γραμμική κυματική μηχανική, στην κβαντική πληροφορική, στην μαθηματική βιολογία, στην μη γραμμική δυναμική και φυσική του χάους, στην επιχειρησιακή έρευνα, στα νευρωνικά δίκτυα, στην βιοφυσική, στην γενική σχετικότητα και θεωρία βαρυτικών κυμάτων, στην μοριακή φυσική, στην φυσική συμπυκνωμένης ύλης, στην υπολογιστική δυναμική/ρευστοδυναμική, στην γεωφυσική,...και αλλού. Η Χημεία και η Βιολογία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της επιστημονικής εξέλιξης στον Τομέα της Υγείας ή και σε πιο εφαρμοσμένους Τομείς όπως Φαρμακολογία, Βιοϊατρική, Θεωρητική Χημεία, Αστροβιολογία, Βιοπληροφορική,...κτλ. Πού διακρίνεις την στασιμότητα ή το τέλος τους;