@foreverfreak Καλησπερα και απο μενα.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου και την κατατοπιση που μπηκες στον κοπο να μου προσφερεις.Η δημοσιογραφια οντως πιστευω ειναι πιο κοντα σε μενα...μπορω να συνδυασω με καποιους τροπους την λατρεια μου για τις ταινιες,τη μουσικη,τα σπορ,τα πολιτικα.
Ωστοσο αν χρειαστω κατι,θα σπευσω να σε ρωτησω.
Ευχαριστω και παλι!!
@JosefK Δεν νομιζω.Εισαι σιγουρος?Δεν εχω ψαχτει πολυ με ΙΕΚ και δεν ξερω τι σοϊ επαγγελματικη αποκατασταση.Παρολο που δεν θελω να μαι πολυ προκατειλημενος λογω του οτι αποτελουν την τελευταια τελευταια επιλογη των μαθητων γενικα και λογω της φοιτησης ατομων που -μεταξυ μας τωρα- ποτε δεν εχουν ανοιξει βιβλιο,δεν καθιστουν την ποιοτητα της διδασκαλιας τους σε ενα χαμηλο επιπεδο?Επισης οσον αφορα τα δημοσια,ξερω οτι ειναι κομματι δυσκολο να σε παρουν ευκολα.Για ιδιωτικα ,θα σκεφτομουν πολυ αν θα θελα να πληρωνω για μια σχολη με χαμηλη ποιοτητα διδασκαλιας και μηδαμινη (πιθανολογω,ισως κανω λαθος) επαγγελματικη αποκατασταση.
Το ξερω απο ατομα οτι κατι Πανεπιστημια στην Πατρα ή στην Αθηνα οσον αφορα αυτον τον τομεα ,δεν εχουν πολυ πρακτικη μεσα,αλλα εμενα το χαρτι με ενδιαφερει,εξ'αλλου ποτε δεν αγορασα ετοιμο pc ,ουτε το πηγα σε ειδικο,ουτε υπαρχει κατι που να μην γνωριζω γενικα για τα νεα στον χωρο και το πως να κανω το καθετι πανω σε αυτον.Εκτος βεβαια απο το να προγραμματιζω ,κατι παντελως ασχετο με τον
τεχνικο Η/Υ.
Σημερα,ανεβηκα καπως ψυχολογικα.Πηρα διαγωνισμα ιστοριας (στο φροντιστηριο) 95/100 ,γνωστο (φροντιστηριο) 49/60 ,βιολογια (φροντιστηριο) 20/20 και γνωστο (σχολειο) 20/20.Οποτε οπως καταλαβενετε ΠΕΘΑΝΑ στο διαβασμα απο τη χαρα....
Και η φαση ηταν οτι ημουν χαλια ολη τη βδομαδα γιατι νομιζα οτι ειχα γραψει χαλια.
Τελικα το αγχος θα με πεθανει στο τελος αν συνεχισω ετσι!! :S