Καλησπερα φιλοι και φιλες ,απο τον τιτλο ηδη καταλαβαινει κανεις ποιο ειναι το προβλημα μου και σαφως προβλημα πολλων ακομα!
Εχω απο περσυ που δεν μπορω να διαλεξω.Ειμαι στη θεωρητικη και ενω οι σχολες στο πρωτο πεδιο ειναι πολλες ,εγω ακομη να αποφασισω....
Σαν μαθητης ειχα στοχο τα παιδαγωγικα ,αλλα παρατηρησα οτι "Δεν το κατεχω" ενα πραμα.Πιστευω δεν θα πιασω ολα αυτα τα μορια.
Μετα με προσελκυσαν τα ΜΜΕ,αλλα απο συζητησεις με γνωστους που χρονια τωρα δουλευουν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και υπο αθλιες συνθηκες σε TV,Ραδιοφωνο κτλπ με εκαναν να αλλαξω γνωμη.Θα μου πειτε ακολουθα οτι σου αρεσει,αλλα ενταξει...δε θελω και να πεινασω,ουτε να παιρνω 700 για 20 χρονια.Αφηστε που τη δουλεια θα την παρει καμια ομορφη κυρια με ωραια οπισθια.Anyway...
Αυτο που ανεκαθεν μου αρεσε ηταν κατι το απροσδιοριστο (για τα ελληνιικα δεδομενα).Δε κανω πλακα.
Βρειτε μου απο ποια σχολη μπορω να βγω "ντετεκτιβ" απο ταινιες οπως Seven κτλπ ...

Ουσιαστικα αυτο που θελω να κανω ,ειναι να πηγαινω μετα το εγκλημα στον τοπο που διαδραματιστηκε και να ειμαι αυτος που θα "σκαλισει" πισω απο την πορτοκαλι κορδελα.Με τα λιγα που εμαθα απο δω και απο κει αρχισε να φευγει και αυτο το "ονειρο".
Επειτα μου καθισε ο "νομικος συμβουλος επιχειρησεων" ή κατι τετοιο,οχι ομως απο Νομικη ,αλλα απο το πολιτικο τμημα της νομικης.
Μετα το Ιστορικο αρχαιολογικο απο το οποιο θα βρω δουλεια σε 500 χρονια.
Και ΤΩΡΑ εχω φτασει να θελω να γινω υδραυλικος. pfff
Ξερετε καποιο site που να λεει για καθε σχολη ΟΛΑ τα επαγγελματα που μπορω να ακολουθησω απο αυτη?ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 30 Π.Χ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Θελω να ξερω τι ακολουθει μετα απο αυτες.Αν ειναι δυνατον αμα ξερω ολες τις οδους στις οποιες βγαζουν.
Πραγματικα συγχαιρω τον εαυτο μου που συνεχιζω ακομη και σκοτωνομαι ολημερις χωρις να εχω στοχο.
Μηπως να αρχισω να λυπαμαι κιολας?
Ευχαριστω.