δεν παιρνω θεση,αλλα λαμβανω υποψιν και το μηνυμα σου.
βεβαια σκοπος ειναι το παλικαρι να ξεκαθαρισει λιγο τα πραγματα.Πιστευω πρεπει να ψαχτει περαιτερω,να αναζητησει κ.λπ
Διοτι απο την στιγμη που εκανε εναν αγωνα ενα χρονο,λογικο ειναι να ασχοληθει με ενα τοσο σοβαρο ζητημα καποιες μερες εστω,αλλωστε για αυτηντ ην επιλογη αγωνιστηκε.
edit τωρα ειδα την επεξεργασια που εκανες,το ξερω πως σπουδασες βιολογος ,απλα μιλω για την αγορα εργασιας και εξεφρασα μια πιθανη εικασια,το ανεφερα αλλωστε,δεν εχω καμια ερευνα ωστε να μιλησω με βεβαιοτητα για τα δεδομενα της ελληνικης αγορας ,της ζητησης και του εισοδηματος των δυο επαγγελματων
μονο γενικες αναφορες καποιων αριθμων για οδοντιατρους και αναφορες στις διεξοδους των βιολογων.
Αναφέρω και πάλι πως το παιδί πρέπει να κάνει την δική του έρευνα,εδώ μέσα απόψεις εκφράζουμε από όσα διαβάζουμε και την εμπειρία μας,με την δική σου προφανώς να είναι μεγαλύτερη στο θέμα,αφού βγήκες υποθέτω στην αγορά εργασίας.Αν και δεν γνωρίζεις και εσύ εκ των έσω τα της οδοντιατρικής,αλλά από απόψεις τρίτων.Βεβαίως όλοι μας ακούμε πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα και εκεί,κακά τα ψέμματα.
μετά και το μήνυμά σου ανακαλώ την "υπόθεση" που έκανα,δεν παίρνω καμία θέση,διότι δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν όπως ανέφερα.Αν είχα κάποια έρευνα συγκεκριμένη όπως κάνει κατα καιρούς το ΤΕΕ π.χ θα μπορούσα να μιλήσω με ασφάλεια για το παρόν,αλλά δεν έχω.Οπότε βερεσέ όσα λέω στο ζήτημα

το ξαναλέω για μην παρεξηγηθώ,είναι άσχημο που ουδείς από τους στατιστικολόγους/δημοσκόπους ασχολείται με τέτοια ζήτηματα για να υπάρχει με βεβαιότητα μια εικόνα για τα επαγγέλματα και να ξέρει ο υποψήφιος πάνω κάτω τι θα συναντήσει μετά το πτυχίο.