Το ξέρω, ότι θα φάω μάλλον πόρτα.
Είδα παρόμοια θέματα και σε άλλα φόρουμ και μια τύπισσα πήγε με τον κανονισμό του μεταπτυχιακού στα ΚΕΠ, για να της δώσουν, γιατί όντως της έλεγαν πως δεν δίνουν.
Μα είναι κουλό, δηλαδή το Πανεπιστήμιο δίνει τα αντίγραφο πτυχίων για κάθε νόμιμη χρήση, αλλά τα ίδια θέλουν αυτά τα χαρτιά επικυρωμένα (όταν ήδη έχουν βάλει στρογγυλή σφραγίδα). Παράνοια.
Εκτός αν εννοούν αυτό επικύρωση, δηλαδή να υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του Πανεπιστημίου...
Το πρωί, θα εκτυπώσω τον κανονισμό, και θα τους τον δώσω να το δουν ότι ζητείται έτσι από δημόσιο οργανισμό, αν μου αρχίσουν τα «δεν δίνουμε» και παράλληλα θα έχω και τα πρωτότυπα έγγραφα.
Μια σφραγίδα θέλω να μου βάλουν, πόσο κόλαση θα μου κάνουν τη ζωή;
Θα ενημερώσω αύριο και για τις εξελίξεις, έτσι ώστε αν κάποιος στο μέλλον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα να μπορέσει να βγάλει μια άκρη ( όπως ελπίζω ότι θα βγάλω και εγώ, μέχρι τις 15/9).
Ευχαριστώ πολύ,
Καλό βράδυ.
Καλημέρα,
τελικά δουλειά δεν έκανα.
Πήγα στα ΚΕΠ τους είπα τι θέλω και μου είπαν πως έχουν καταργηθεί οι επικυρώσεις με το Ν. 4250/14.
Τους έδειξα το ΦΕΚ του κανονισμού που δημοσιεύτηκε το 2018, για να δουν ότι το ζητάει δημόσιος οργανισμός και μου απάντησαν πως «δεν έχουν το δικαίωμα και είναι υποχρεωμένοι να τα δεκτούν»
Με λίγα λόγια, οι πολίτες πρέπει να κάνουμε τον διαμεσολαβητή ανάμεσα στο δημόσιο, επειδή δεν είναι εναρμονισμένοι όλοι τους στο ίδιο νομικό πλαίσιο. Δράμα.
Αύριο θα περάσω από το Πανεπιστήμιο, αν τους βρω, για να δω τι θα μου πουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.