Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:01 Η Proudqueen: #21 18-05-08 20:01 στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:03 Ο Kristal έγραψε: #22 18-05-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση...Στις επαναληπτικές τα θέματα ειναι σαφώς δυσκολότερα των κανονικών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkis1983 Νεοφερμένο μέλος Ο alkis1983 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:05 Ο alkis1983: #23 18-05-08 20:05 παιδια ευχαριστω που απαντατε μα δεν με αφορα αν ειναι ευκολα η δυσκολα...εξαλλου μονο αν εχεις διαβασει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι ευκολο και τι οχι...αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:08 Η Proudqueen: #24 18-05-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 23:53 Ο Γιώργος έγραψε: #25 18-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:03 Ο Kristal έγραψε: #22 18-05-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση...Στις επαναληπτικές τα θέματα ειναι σαφώς δυσκολότερα των κανονικών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkis1983 Νεοφερμένο μέλος Ο alkis1983 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:05 Ο alkis1983: #23 18-05-08 20:05 παιδια ευχαριστω που απαντατε μα δεν με αφορα αν ειναι ευκολα η δυσκολα...εξαλλου μονο αν εχεις διαβασει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι ευκολο και τι οχι...αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:08 Η Proudqueen: #24 18-05-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 23:53 Ο Γιώργος έγραψε: #25 18-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση...Στις επαναληπτικές τα θέματα ειναι σαφώς δυσκολότερα των κανονικών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkis1983 Νεοφερμένο μέλος Ο alkis1983 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:05 Ο alkis1983: #23 18-05-08 20:05 παιδια ευχαριστω που απαντατε μα δεν με αφορα αν ειναι ευκολα η δυσκολα...εξαλλου μονο αν εχεις διαβασει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι ευκολο και τι οχι...αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:08 Η Proudqueen: #24 18-05-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 23:53 Ο Γιώργος έγραψε: #25 18-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ευχαριστω που απαντατε μα δεν με αφορα αν ειναι ευκολα η δυσκολα...εξαλλου μονο αν εχεις διαβασει μπορεις να καταλαβεις τι ειναι ευκολο και τι οχι...αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:08 Η Proudqueen: #24 18-05-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 23:53 Ο Γιώργος έγραψε: #25 18-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alkis1983: αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα... Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 23:53 Ο Γιώργος έγραψε: #25 18-05-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα Click για ανάπτυξη... Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 12:33 Η Pazalina έγραψε: #26 28-05-09 12:33 Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω να ρωτησω οτιδηποτε μπορει να ξερετε για τις Επαναληπτικες Εξετασεις... Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και την Παρασκευη που διναμε Ιστορια μ'επιασε ενας τρομερος πονοκεφαλος με αποτελεσμα να μην γραψω καλα (γυρω στο 10) και το βραδυ μπήκα στο νοσοκομειο με ιωση βαριάς μορφης. Εχασα τα Αρχαια και τα Λατινικα στα οποια εμαθα επεσαν δυσκολα θεματα. Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα? Ποτε γινετε εξεταση? Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα? Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heracliulas Νεοφερμένο μέλος Η heracliulas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 28 Μαΐου 2009 στις 13:04 Η heracliulas: #27 28-05-09 13:04 Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινάνε στο τέλος του Ιούνη. Σε συνεργασία με το σχολείο σου και τη δευτεροβάθμια του νομού σου θα πρέπει να ετοιμάσεις τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμμετάσχεις σ' αυτές τις εξετάσεις. Θα πρέπει να προσκομήσεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σίγουρα. Τα θέματα των εξετάσεων είναι ελαφρώς πιο δύσκολα από τις κανονικές συνήθως. Δίνεις μόνο όσα μαθήματα έχασες. Καλή επιτυχία και μην απελπίζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pazalina Νεοφερμένο μέλος Η Sandy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κως (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Η Pazalina έγραψε: #28 01-06-09 14:29 Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.. Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:07 Ο Pride έγραψε: #29 03-07-10 19:07 τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2010 στις 19:16 Ο Dias έγραψε: #30 03-07-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pride: τι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα? Click για ανάπτυξη... Προστασία πριβάλλοντος https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:22 Ο geokam έγραψε: #31 12-07-10 21:22 Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλοι, φίλες μήπως ξέρει κάποιος αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων γιατί στο site του υπουργείου δεν έχουν περαστεί τα θέματα των τελευταίων μαθημάτων ημερησίων κκαι εσπερινών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 21:41 Ο Sourotiri: #32 12-07-10 21:41 Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συναδελφε, και εγω την ιδια απορια εχω Αν και μαλλον μου φαινεται πιο πιθανο οι κηφηνες στο υπουργειο να βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ παρα να μην ολοκληρωθηκαν οι εξετασεις... Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω: https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:11 Ο Dias έγραψε: #33 12-07-10 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: ....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ.... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Ο stefanosK: #34 12-07-10 23:37 Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Νοεμβρίου 2010 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2010 στις 23:57 Ο Dias έγραψε: #35 12-07-10 23:57 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ: Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2010 στις 00:13 Ο geokam έγραψε: #36 13-07-10 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη). https://www.youtube.com/watch?v=iVkmr8wk9N8 Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτό υποθέτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:23 Ο Sourotiri: #37 14-07-10 00:23 Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Dias έγραψε: #38 14-07-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 FNC_Sophia Mary06 Yorgos L Dion G. margik Annou1 louminis tasost Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sourotiri: Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!! Click για ανάπτυξη... Και όμως υπάρχουν!!!!!! https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 10:56 Ο Valandil έγραψε: #39 14-07-10 10:56 Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξέρουμε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Empristis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Empristis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Ο Empristis: #40 14-07-10 11:22 Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την πεμπτη καλουνται οι διευθυντες των λυκειων να προσελθουν στις εκαστοτε διευθυνσεις για την παραλαβη των βαθμων των επαναληπτικων εξετασεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.