Γενικό - Επαναλήψεις

Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλγεβρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως:P)...

τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως:P)...
εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα

και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!!:)

εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα
χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο..:)

Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε....

γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back