stauros07 Νεοφερμένο μέλος Ο stauros07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:05 Ο stauros07: #21 01-01-09 16:05 Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η Marizza92: #22 01-01-09 16:43 Αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Iliaso έγραψε: #23 01-01-09 17:39 τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Lactaki έγραψε: #24 02-01-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Click για ανάπτυξη... εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η μάιρα έγραψε: #25 04-01-09 13:07 και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marizza92 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιβαδειά (Βοιωτία). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 16:43 Η Marizza92: #22 01-01-09 16:43 Αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Iliaso έγραψε: #23 01-01-09 17:39 τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Lactaki έγραψε: #24 02-01-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Click για ανάπτυξη... εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η μάιρα έγραψε: #25 04-01-09 13:07 και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλγεβρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 17:39 Ο Iliaso έγραψε: #23 01-01-09 17:39 τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Lactaki έγραψε: #24 02-01-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Click για ανάπτυξη... εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η μάιρα έγραψε: #25 04-01-09 13:07 και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:59 Η Lactaki έγραψε: #24 02-01-09 21:59 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Click για ανάπτυξη... εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η μάιρα έγραψε: #25 04-01-09 13:07 και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: τα του σχολειο μμονο.. τπτ παραπανω(για λιγοτερο ισως)... Click για ανάπτυξη... εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η μάιρα έγραψε: #25 04-01-09 13:07 και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ στην αρχή έλεγα πως θα κάνω επανάληψη αλλά,.....τίποτα!!!!πιστεύω πως και τώρα μια επαναληψούλα την προλαβαίνουμε...μια επανάληψη στην φυσική την ψρειάζομαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Ο Iliaso έγραψε: #26 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lactaki: εγω τελευταια στιγμη θα διαβάσω όπως πάντα Click για ανάπτυξη... χα μν νομιζεις και σμρ επιασα το 1ο μ μαθημα(αγγλικα ) γτ εχω μαθημα αυριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μάιρα Νεοφερμένο μέλος Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η μάιρα έγραψε: #27 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stauros07: Εγω μονο λιγα μαθηματικα,αρχαια δεν προκειται να διαβασω ποτε.... Click για ανάπτυξη... γιατί τα υποτιμάς τα αρχαία...η άλγεβρα δεν χρειάζεται πολλά..απλά λύσε τα λυμένα παραδείγματα...από το κεφάλαιο με τα πολυονυμα ...αυτά είναι πολυ σημαντικά!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.