Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η γκρινια απο ορισμενα ΤΕΙ, οι φοιτητες τους τα επελεξαν συνειδητα γνωριζοντας οτι δεν εχουν δικαιωματα. Αν ενδιαφερονταν γι αυτα, να δηλωναν αλλες σχολες, ειναι πολυ απλο.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει δυσφορία η οποία δεν δικαιολογείται κάπως.
Όλα τα τμήματα μεχρι εδώ και κοντά ένα χρόνο είχαν επαγγελματικά δικαιώματα, απαρχαιωμένα, πεπαλαιωμένα, εκτός εποχής, εκχωρημένα την εποχή του μεσοπολέμου, ΑΛΛΑ είχαν!
Πλέον εδώ και ένα χρόνο με την- κατά την άποψη μου- καταχρηστική και αντισυνταγματική απόφαση του ΣτΕ, εδώ και κοντά ένα χρόνο εκατοντάδες απόφοιτοι των περίπου 50 τμημάτων των Σχολών τεχνολογικών εφαρμογών των ΤΕΙ της επικράτειας, εργάζονται ουσιαστικά σχεδον παράνομα.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο οτι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μια κλίκα ατόμων κάνει κουμάντο για 20 επαγγελματικούς κλάδους στην Ελλάδα, ΟΧΙ στο οτι επιλέγουν κάποια παιδιά μια σχολή επειδή έχει ή δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα.
Ας είμαστε σοβαροί!
Το να επιλέξει κάποιος μια σχολή, όχι για το αντικείμενο, όχι για την αγαπη για την μελέτη της επιστημης και της τεχνολογίας, αλλά για τα επαγγελματικά δικαιώματα, μου φαίνεται τέρμα ηλίθιο και καθυστερημένο σαν αντίληψη!
Λογικο ειναι Ολοι οι ανθρωποι τα δικα τους παινευουν.
Δεν μπήκα εδω μέσα να γράψω για να αγιασω τα γενια μου,
μπήκα εδω γιατι έβλεπα πως λέγονταν ένα σωρό αβάσιμες βλακείες, και θεωρώ πως πρέπει να ειπωθούν και δυο τεκμηριωμενες κουβεντες.