Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristososfp
Νεοφερμένο μέλος

onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

greg182
Νεοφερμένο μέλος

Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

δλδ αυτή η εικόνα των ασκήσων,κλπ είναι πλαστή ε?κι ο αδερφός μου το ίδιο μου λέει αλλάααα...
τελείως πλαστή. αγγαρεία φωνές απο όλους, και μεταθέσεις.
το χειρότερο όμως είναι η απαξίωση που έχει ο θεσμός των εποπ. όλοι εντός και εκτός στρατού τους αντιμετωπίζουν ώς άχρηστους.
θα σου πρότεινα να το απορίψεις τελείως σαν ιδέα.
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σωστος.. παντως αμα σου αρεσει κοιτα να διαβασεις να μπεις σε καμια στρατιωτικη σχολη... πχ ΣΜΥ ειναι καλα ειναι και χαμηλη η βαση.. ΕΠΟΠ οπως σου ειπα η τελευταια σου επιλογη!ψαξε για δουλεια στο κατω κατω θα βρεις και ας μην εχεις τελιωσει πανεπηστημιοτελείως πλαστή. αγγαρεία φωνές απο όλους, και μεταθέσεις.
το χειρότερο όμως είναι η απαξίωση που έχει ο θεσμός των εποπ. όλοι εντός και εκτός στρατού τους αντιμετωπίζουν ώς άχρηστους.
θα σου πρότεινα να το απορίψεις τελείως σαν ιδέα.
kalaxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είδα πολλούς ΕΠ.ΟΠ σε πολλά σώματα και όπλα.
Άκουσα τα γνωστά ανέκδοτα για τους ΕΠ.ΟΠ και τα αναμετέδωσα κιόλας.
Έχω φίλο ΕΠ.ΟΠ στο Ναυτικό.
Λοιπόν.
Εγώ δε θα πήγαινα ποτέ ΕΠ.ΟΠ.
Αν πας σε μαχιμη μονάδα έχει πολύ ζόρι.Εχει αναφορές σκοπιές βραδυνά αλλά έχει και ασκήσεις βολές κ.α.
Θα περάσεις καλά αν επιλέξεις καλό σώμα και καλή ειδικότητα.Θα περάσεις ζάχαρη αν πας υγειονομικό.Θα περάσεις ακόμα καλύτερα αν είσαι γυναίκα.Έχω δει εποπίνες στα Στρατιωτικά Ν/Ν και δεν κάνουν τίποτα.Κάθονται.
Κοίτα πρώτα για ΣΜΥ.ΣΜΥ είναι πολύ καλά.Έχει πολλά λεφτά και έχεις και κύρος.Ο ταγματάρχης μας (από ΣΜΥ) έπερνε κοντά στα 3000€ λίγο πριν βγει στη σύνταξη.Πάρα πολλά λεφτά δηλαδή για Δημόσιο Υπάλληλο.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πήγα στρατό.
Είδα πολλούς ΕΠ.ΟΠ σε πολλά σώματα και όπλα.
Άκουσα τα γνωστά ανέκδοτα για τους ΕΠ.ΟΠ και τα αναμετέδωσα κιόλας.
Έχω φίλο ΕΠ.ΟΠ στο Ναυτικό.
Λοιπόν.
Εγώ δε θα πήγαινα ποτέ ΕΠ.ΟΠ.
Αν πας σε μαχιμη μονάδα έχει πολύ ζόρι.Εχει αναφορές σκοπιές βραδυνά αλλά έχει και ασκήσεις βολές κ.α.
Θα περάσεις καλά αν επιλέξεις καλό σώμα και καλή ειδικότητα.Θα περάσεις ζάχαρη αν πας υγειονομικό.Θα περάσεις ακόμα καλύτερα αν είσαι γυναίκα.Έχω δει εποπίνες στα Στρατιωτικά Ν/Ν και δεν κάνουν τίποτα.Κάθονται.
Κοίτα πρώτα για ΣΜΥ.ΣΜΥ είναι πολύ καλά.Έχει πολλά λεφτά και έχεις και κύρος.Ο ταγματάρχης μας (από ΣΜΥ) έπερνε κοντά στα 3000? λίγο πριν βγει στη σύνταξη.Πάρα πολλά λεφτά δηλαδή για Δημόσιο Υπάλληλο.
για τα 3 χιλιαρικα εισαι σιγουρος????κοιτα τι λεει εδω
https://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=655&PN=12
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

με καμια δυναμη δεν φτανεις τοσα λεφτα.. και νομιζω δεν φτανεις απο τη ΣΜΥ ταγματαρχης..παντως μεσα στην σχολη ειναι παρα πολυ δυσκολα θα πιξεις στην αγκαρια και στις καμσεις.. αμα δεν εχεις ηλικρινα γαιδουρινη υπομονη δεν την βγαζεις καθαρη..για τα 3 χιλιαρικα εισαι σιγουρος????κοιτα τι λεει εδω
https://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=655&PN=12
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

θεωρητικα μιλωντας φτανεις αντισυνταγματαρχης και τιμητικα στη συνταξη συνταγματαρχης.. αλλα ,,,,,συνηθως ταγματαρχες βγαινουν ολοιμε καμια δυναμη δεν φτανεις τοσα λεφτα.. και νομιζω δεν φτανεις απο τη ΣΜΥ ταγματαρχης..παντως μεσα στην σχολη ειναι παρα πολυ δυσκολα θα πιξεις στην αγκαρια και στις καμσεις.. αμα δεν εχεις ηλικρινα γαιδουρινη υπομονη δεν την βγαζεις καθαρη..
απλα παιδεια αμα δεν ξερετε μην μιλατε....χωρις παρεξηγηση αλλα πετας ας πουμε τρια χιλιαρικα....και παρασυρεις κοσμο...εδω απο την ευελπιδων να εισαι θα αργησεις πολυ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να δεις 2.5 χιλιαρικα ποσο μαλλον 3
Gaspar
Περιβόητο μέλος

αυτό όμως είναι εξερετικά σπάνιο. ο καλαχάν πέτυχε περίπτωση.
οι περισότεροι απο σμύ φτάνουν μέχρι ανθηπολοχαγοί, και παίρνουν λίγο πρίν βγούν στην σύνταξη περίπου 1,800.
kalaxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο σμυ Μπορείς να φτάσεις μέχρι ταγματάρχης το ανώτερο, και πράγματι παίρνεις 3,000.
αυτό όμως είναι εξερετικά σπάνιο. ο καλαχάν πέτυχε περίπτωση.
οι περισότεροι απο σμύ φτάνουν μέχρι ανθηπολοχαγοί, και παίρνουν λίγο πρίν βγούν στην σύνταξη περίπου 1,800.
2 περιπτώσεις ήταν.Και οι 2 στο ίδιο γραφείο.
Και ήταν και Γιωτάδες.(ελαφράς υπηρεσίας).
Οι ταγματάρχες που ανέφερα θα βγουν σύντομα στη σύνταξη σαν αντισυνταγματάρχες(παίρνουν +1 βαθμό όταν αποστρατεύονται)...
Στο στρατό είδα οτι ο άλλος και ιατρικό πρόβλημα να έχει, ανεβαίνει βαθμούς και δεν τίθεται καν θέμα για αποστράτευη-απόλυση.Ισχύει το ίδιο και στην αστυνομία?
Ξέρει κανείς?Χτύπα ξύλο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
-----------------------------------------
με καμια δυναμη δεν φτανεις τοσα λεφτα.. και νομιζω δεν φτανεις απο τη ΣΜΥ ταγματαρχης..παντως μεσα στην σχολη ειναι παρα πολυ δυσκολα θα πιξεις στην αγκαρια και στις καμσεις.. αμα δεν εχεις ηλικρινα γαιδουρινη υπομονη δεν την βγαζεις καθαρη..
παιδιά είμαι σίγουρος 100% για το βαθμό και σχεδόν σίγουρος για τα λεφτά.Σίγουρα παίρνει πάνω από 2500 (λίγο πριν απολυθεί) μαζί με τα επιδόματα-παραμεθωρίου κτλ..
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ρε φιλαρακι δεν λεμε τιποτα απλως φαινεται υπερβολικο2 περιπτώσεις ήταν.Και οι 2 στο ίδιο γραφείο.
Και ήταν και Γιωτάδες.(ελαφράς υπηρεσίας).
Οι ταγματάρχες που ανέφερα θα βγουν σύντομα στη σύνταξη σαν αντισυνταγματάρχες(παίρνουν +1 βαθμό όταν αποστρατεύονται)...
Στο στρατό είδα οτι ο άλλος και ιατρικό πρόβλημα να έχει, ανεβαίνει βαθμούς και δεν τίθεται καν θέμα για αποστράτευη-απόλυση.Ισχύει το ίδιο και στην αστυνομία?
παιδιά είμαι σίγουρος 100% για το βαθμό και σχεδόν σίγουρος για τα λεφτά.Σίγουρα παίρνει πάνω από 2500 (λίγο πριν απολυθεί) μαζί με τα επιδόματα-παραμεθωρίου κτλ..
παρεπιπτωντος ο max μαθμος ειναι αντισυνταγματαρχης και τιμητικα στη συνταξη συνταγματαρχης και ειμαι 100000% σιγουος .-
onoffon
Εκκολαπτόμενο μέλος

αμα καταλαβα καλα εννοεις να σου παρουσιαστει ενα ιατρικο προβλημα και να σε διωξουν;Στο στρατό είδα οτι ο άλλος και ιατρικό πρόβλημα να έχει, ανεβαίνει βαθμούς και δεν τίθεται καν θέμα για αποστράτευη-απόλυση.Ισχύει το ίδιο και στην αστυνομία?

greg182
Νεοφερμένο μέλος

ΛΕΛΕ
Περταω στο δασος και ακοθω hip hop...Λες ν'απολυομαι με τους ΕΠΟΠ....
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.