Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

έστω και αυτό είναι αρκετό για μια αναπτυγμένη χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους κυνηγάνε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop2 το λεω δεν μπορεις να λες κατι τετοιο ενω εισαι 12 χρονων πας μονο πρωτη γυμνασιου!
Anarki
Διάσημο μέλος

Διόρθωσε λίγο το post σου σε παρακαλώ, δεν διαβάζεται έτσι.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμένα μπαίνει καμιά φορά ο αδερφός μου. Και εγώ έχω μπει από την θεία μου την Sofia και μάλιστα κάποιος με είχε αποπάρει λες και έκανα κανένα εγκλημα.Μιας και μπήκες με τον λογαριασμό της αδερφής σου, θα σου πρότεινα να έκανες την ερώτηση στην αδερφή σου επίσης. Είναι μαθήτρια Α' λυκείου και υποθέτω θα γνωρίζει το τι περνάς εσύ τώρα.
Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι όχι άγχος, όχι απελπισία και ότι κάνεις στο σχολείο να ξέρεις ότι το κάνεις για σένα, για κανέναν άλλο.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμένα μπαίνει καμιά φορά ο αδερφός μου. Και εγώ έχω μπει από την θεία μου την Sofia και μάλιστα κάποιος με είχε αποπάρει λες και έκανα κανένα εγκλημα.
Έγκλημα δεν είναι αλλά άλλη φορά να μην ξαναγίνει...Είναι προσωπικός ο λογαριασμός του καθενός.
Amy 4ever
Νεοφερμένο μέλος

Eγω δεν εχω μπει με κανενος αλλου...αλλα απο τη στιγμη που ο αλλος σε αφηνει μπορεις να μπεις αν ειναι μεγαλη αναγκη...Έγκλημα δεν είναι αλλά άλλη φορά να μην ξαναγίνει...Είναι προσωπικός ο λογαριασμός του καθενός.
Anarki
Διάσημο μέλος

1 λεπτό σου παίρνει να γραφτείς κι εσύ αν δεν έχεις λογαριασμό ή αν έχεις, να μπείς με το δικό σου.
Δεν είναι τόσο τρομερό.
Amy 4ever
Νεοφερμένο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Άρχισε το -σοβαρό- διάβασμα ;
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί όμως στο τέλος να της αρέσει και να μπαίνει πιο συχνάEχεις δικιο αλλα αν δεν εχεις δικο σου λοαριασμο και θες να κανεις απλως μια ερωτηση ή να απαντησεις καπου και δεν προκειται να ξαναμπεις ο λογαριασμος ειναι αχρηστος...:no1:

Μα είναι δυνατόν?Τα ρωτάμε αυτά τα πράγματα?Με τις συμβουλές που τις δώσαμε εννοείται πώς το άρχισε...Και αν όχι να το κάνει αμέσωςΤελικά , tanoulitsa τι έγινε με την αδερφλη σου ;
Άρχισε το -σοβαρό- διάβασμα ;

tanoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

Μπορεί όμως στο τέλος να της αρέσει και να μπαίνει πιο συχνά
Μα είναι δυνατόν?Τα ρωτάμε αυτά τα πράγματα?Με τις συμβουλές που τις δώσαμε εννοείται πώς το άρχισε...Και αν όχι να το κάνει αμέσως![]()
Πρωτον αδερφη μου δεν μπαινει στον internet αρα της ειναι αχρηστος απλα ηθελε μια βοηθεια και ηταν σε απελπεισια. Το ενδιαφερον της εδειξε η κοπελα. Αρχησε αλλα θα δοθμε!

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανταμειυτοί

Kim.Love31
Νεοφερμένο μέλος

Εμάς μια καθηγήτρια τρελή για τα μπάζα...μας βρίζει όταν πάμε να την ρωτήσουμε κάτι...Δεν είναι καλά αυτή η γυναίκα!(υπάρχουν και ψυχιατρεία u know!!!επισκέψου κανένα γυναίκα μου...)Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις, δε θα διστάζεις ποτέ να ζητάς από τους καθηγητές σου να το επαναλάβουν..
Εγώ πάλι 18,8 και 19,3 έχω βγάλει στο γυμνάσιο και στο δημοτικό όλα δεκάρια εκτός από την πέμπτη που είχα δυο 9 συνεχόμενα στα μαθηματικά(γιαυτό και βγήκα από την σημαία)Πιστεύω ότι είναι σχεδόν άριστοι βαθμοί...Δεν θα έπρεπε να νίωθεις άσχημα για τους βαθμούς σου...Κάνεις σχεδόν ότι μπορείς (γτ πάντα γίνεται να κάνεις κάτι παραπάνω)και να το πεις αυτό στην μαμά σου...Και εγώ νιώθω ενοχές αν δν γράψω καλά σε ένα τεστ-διαγώνισμα και όμως καμιά φορά καταλαβαίνει...όσο για τα πρώτα που βάλατε στην ερώτηση Mrs Jenny,συγγνώμη κιόλας αλλά το κορίτσι ήθελε απλά να ρωτήσει κάτι!ίσως να μην ήθελε να φτιάξει λογαριασμό δικό της και να είχε ρωτήσει την αδερφή της πριν......

Kim.Love31
Νεοφερμένο μέλος

ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλά αυτό που είπες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!Aπό τη στιγμή που έχεις ένα 9 σε ένα οποιοδήποτε μάθημα, δεν μπορείς να ελπίζεις ότι στο γυμνάσιο θα είσαι μαθητής του 18 του 19 και του 20.
Και για να προλάβω μερικούς, ούτε το "όλα δέκα" αρκεί. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω.

virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.