anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 17:59 Ο anestios έγραψε: #41 04-08-09 17:59 πολλη γραφειοκρατια.πρεπει καποιος να θελει παρα πολυ να δει το γραπτο για να κανει ολη αυτη την διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η maraki love: #42 28-09-09 11:36 Eίδε τελικά κανείς τα γραπτά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η justelene22: #43 03-10-09 16:46 Το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να πληρώσω για να δω το ίδιο μου το γραπτό!! Παρόλα αυτά έχω απορία για τα Αρχαία, επειδή από τον ένα πήρα 100 κι από τον άλλο 92 αν δεν κάνω λάθος και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά! Δε θέλω να δω την έκθεση γιατί ήταν όλο μουτζούρες και γιατί και οι δύο βαθμολογητες έβαλαν παρόμοιο βαθμό. Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Θα ήθελα να δω τα Ισπανικά. Αφού τα έγραψα όλα γιατί πήρα 19,5; Ποιος όμως τρέχει μέχρι την Αθήνα.. Click για ανάπτυξη... Μήπως έχεις περάσει στο Ισπανικής Μετάφρασης και Πολιτισμού στην Κέρκυρα; Ρωτάω επειδή θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά στο μετάφρασης και διερμηνείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:01 Η maraki love: #44 03-10-09 17:01 Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:13 Ο Nickname έγραψε: #45 03-10-09 17:13 ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολλη γραφειοκρατια.πρεπει καποιος να θελει παρα πολυ να δει το γραπτο για να κανει ολη αυτη την διαδικασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η maraki love: #42 28-09-09 11:36 Eίδε τελικά κανείς τα γραπτά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η justelene22: #43 03-10-09 16:46 Το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να πληρώσω για να δω το ίδιο μου το γραπτό!! Παρόλα αυτά έχω απορία για τα Αρχαία, επειδή από τον ένα πήρα 100 κι από τον άλλο 92 αν δεν κάνω λάθος και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά! Δε θέλω να δω την έκθεση γιατί ήταν όλο μουτζούρες και γιατί και οι δύο βαθμολογητες έβαλαν παρόμοιο βαθμό. Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Θα ήθελα να δω τα Ισπανικά. Αφού τα έγραψα όλα γιατί πήρα 19,5; Ποιος όμως τρέχει μέχρι την Αθήνα.. Click για ανάπτυξη... Μήπως έχεις περάσει στο Ισπανικής Μετάφρασης και Πολιτισμού στην Κέρκυρα; Ρωτάω επειδή θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά στο μετάφρασης και διερμηνείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:01 Η maraki love: #44 03-10-09 17:01 Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:13 Ο Nickname έγραψε: #45 03-10-09 17:13 ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίδε τελικά κανείς τα γραπτά του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 16:46 Η justelene22: #43 03-10-09 16:46 Το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να πληρώσω για να δω το ίδιο μου το γραπτό!! Παρόλα αυτά έχω απορία για τα Αρχαία, επειδή από τον ένα πήρα 100 κι από τον άλλο 92 αν δεν κάνω λάθος και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά! Δε θέλω να δω την έκθεση γιατί ήταν όλο μουτζούρες και γιατί και οι δύο βαθμολογητες έβαλαν παρόμοιο βαθμό. Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Θα ήθελα να δω τα Ισπανικά. Αφού τα έγραψα όλα γιατί πήρα 19,5; Ποιος όμως τρέχει μέχρι την Αθήνα.. Click για ανάπτυξη... Μήπως έχεις περάσει στο Ισπανικής Μετάφρασης και Πολιτισμού στην Κέρκυρα; Ρωτάω επειδή θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά στο μετάφρασης και διερμηνείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:01 Η maraki love: #44 03-10-09 17:01 Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:13 Ο Nickname έγραψε: #45 03-10-09 17:13 ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα να πληρώσω για να δω το ίδιο μου το γραπτό!! Παρόλα αυτά έχω απορία για τα Αρχαία, επειδή από τον ένα πήρα 100 κι από τον άλλο 92 αν δεν κάνω λάθος και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά! Δε θέλω να δω την έκθεση γιατί ήταν όλο μουτζούρες και γιατί και οι δύο βαθμολογητες έβαλαν παρόμοιο βαθμό. Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Θα ήθελα να δω τα Ισπανικά. Αφού τα έγραψα όλα γιατί πήρα 19,5; Ποιος όμως τρέχει μέχρι την Αθήνα.. Click για ανάπτυξη... Μήπως έχεις περάσει στο Ισπανικής Μετάφρασης και Πολιτισμού στην Κέρκυρα; Ρωτάω επειδή θα είμαι κι εγώ εκεί, αλλά στο μετάφρασης και διερμηνείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:01 Η maraki love: #44 03-10-09 17:01 Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:13 Ο Nickname έγραψε: #45 03-10-09 17:13 ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2009 στις 17:13 Ο Nickname έγραψε: #45 03-10-09 17:13 ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειδικά τώρα που βγήκαν οι βάσεις και πέρασα δε θέλω με τίποτα! Μια χαρά ήταν άιντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Η justelene22: #46 04-10-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Φιλολογία Θεσ/νικης πέρασε ο stefanosK Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ...! Συγγνώμη για την περιέργεια stef αλλά σκεφτομαι Κέρκυρα και ανατριχιάζω (με την καλή την έννοια)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:23 Η theoremgeek: #47 14-09-12 18:23 Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:25 Η Νηρηίς έγραψε: #48 14-09-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Μην το κάνεις. Καλύτερα με τα 50Ε να βγείς και να κεράσεις τους δικούς σου ανθρώπους για την επιτυχία σου, παρα να τα δώσεις στο υπουργείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Νάγια Τ. έγραψε: #49 14-09-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Παιδιά διάβασα σήμερα αυτό https://homopanellinius.com/?p=644 και ψήνομαι πολύ σοβαρά να ζητήσω το γραπτό μου στην Έκθεση... αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι 50 ευρώ θα πάνε για πέταμα, αφού τελικά πέρασα εκεί που ήθελα και δεν θα αλλάξει κάτι... Click για ανάπτυξη... Ναι ρε...τι αλλαζει?Αφου περασες εκει που ηθελες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:27 Ο Pupilloscope: #50 14-09-12 18:27 Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και αμα το δεις αλλαζει κατι; Ισα ισα που θα τους δωσεις και 50 ευρω που δεν τους αξιζουν. Ψαξε το αποκομμα του τετραδιου σου,στο λυκειο.Εχει και τη βαθμολογια σου,ειναι και δωρεαν. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:33 Η theoremgeek: #51 14-09-12 18:33 Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Ο Pupilloscope: #52 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη κιολας αλλα στο γραπτο πανω τι περιμενεις να δεις; Το πολυ πολυ να χει μια κοκκινη γραμμη.Γιατι ο ενας διορθωνει με μπλε και ο αλλος με κοκκινο. Εαν ξερω γω νομιζεις οτι θα δεις τιποτα,''να σου κοψα απο δω γιατι δεν ανεπτυξες καλα το ταδε υποερωτημα'',τζαπα κοπος και εξοδα γιατι πολυ απλα δεν θα γραφει τιποτα τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #53 14-09-12 18:35 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Ναι το απόκομμα το είδα... αλλά δεν μπορώ να χωνέψω από πού μου έκοψαν τόσες μονάδες... Πάντως αυτό το παράβολο γιατί το βάζουν; Για να αποθαρρύνουν τους μαθητές; Click για ανάπτυξη... Αφου ειδες το αποκομμα,τι περιμενεις να δεις πανω στο τετραδιο? Σιγα μην εχουν σημειωσει τιποτα πανω.... Οσο για το παραβολο,μαλλον γιατι διαφορετικα θα συνερεαν ολοι στο υπουργειο μετα τις πανελλαδικες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:43 Η theoremgeek: #54 14-09-12 18:43 Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο Nikos Sitys: #55 14-09-12 18:46 Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek Νεοφερμένο μέλος Η theoremgeek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:48 Η theoremgeek: #56 14-09-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Μα καλα τι αρρωστημενα πραγματα ειναι αυτα.Να πληρωνουμε για να δουμε τα γραπτα μας!?!? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ?? Click για ανάπτυξη... Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:57 Ο Nikos Sitys: #57 14-09-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: Mα ναι... που στην ουσία είναι πνευματική μας περιουσία! Click για ανάπτυξη... Τι να πω.Σε αυτην την χωρα ακομα και απο το πιο γελοιο πραγμα να επωφεληθουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:58 Ο Johnnaousa: #58 14-09-12 18:58 να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Nikos Sitys: #59 14-09-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πληρώσετε για να δείτε τα γραπτά σας? Click για ανάπτυξη... να μας πληρωσουν επρεπε για να τα δουμε οχι να τους πληρωσουμε εμεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:02 Ο Itach1 έγραψε: #60 14-09-12 19:02 Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 € Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.