Εξεταστική

Θα γινουν δια ζωσης οι εξετασεις; Ποτε πιστευετε θα ανοιξουν οι πανεπιστημια;
Δεν νομιζω να ανοιξουν , και οι εξετασεις απο αποσταση.
10 μαιου ανοιγουν τα μικρα και 4 ιουνιου ληγει το εξαμηνο μας, οποτε ποτε να ανοιξουν?

10 μαιου ανοιγουν τα μικρα και 4 ιουνιου ληγει το εξαμηνο μας, οποτε ποτε να ανοιξουν?
ειναι αναλογα τι θα αποφασισει το πανεπιστημιο, σε εμας περυσι απ' οσο ξερω εγιναν δια ζωσης εξετασεις με εξαιρεση για τα ατομα που ηταν σε ευπαθεις ομαδες που εδωσαν εξ αποστασεως

Σε άρθρο στην καθημερινή πάντως λέει πως είναι σίγουρο πως θα γίνει δια ζώσης εξεταστική και αν όντως ισχύει εγώ λογικά δεν θα πάω να δώσω κανένα μάθημα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης είναι άδικο με μια απαίσια εξ αποστάσεως εκπαίδευση να δώσουμε δια ζώσης, ειδικά για όσους έχουν ξενοικιασει/δεν νοίκιασαν ποτέ στον τόπο σπουδών τους

Τι διά ζώσης ρε παιδιά, τρώμε στη μάπα εξάμηνο εξ'αποστάσεως με ελπίδα για ευκολότερα θέματα και τώρα λένε θα πάμε διά ζώσης; Μονα-ζυγα δικά τους εκεί στο υπουργείο :P

Aπό το επόμενο εαρινό και αν....

Λογικά από Σεπτεμβριο πιστεύω πως θα είναι δια ζώσης

Εμενα η εξεταστικη ειναι 14 ιουνιου εως 17 ιουλιου για αυτο . Παντως κι εγω δε πιστευω να ανοιξουν κι απλα διαδιδοντα φημολογιες

Σε άρθρο στην καθημερινή πάντως λέει πως είναι σίγουρο πως θα γίνει δια ζώσης εξεταστική και αν όντως ισχύει εγώ λογικά δεν θα πάω να δώσω κανένα μάθημα

Επίσης είναι άδικο με μια απαίσια εξ αποστάσεως εκπαίδευση να δώσουμε δια ζώσης, ειδικά για όσους έχουν ξενοικιασει/δεν νοίκιασαν ποτέ στον τόπο σπουδών τους
Κι εγω ειδα αυτο το συγκεκριμενο αρθρο κι ανησυχα αλλα δεν εχει βγει κατι επισημα θαρρω

Οχι φυσικά, πως να γίνουν δια ζώσης; Που θα μένουμε για 3 εβδομάδες; Θα ψαχνομαστε παλι για σπίτια;
θα πατε στα ξενοδοχεια, θα μοιραστειτε με φιλες τα δωματια και καλο Σεπτεμβριο

τελευταια εξεταστικη(ευχομαι) και ξεκινησα σιγα σιγα διαβασμα. :book:
ειναι κανεις εδω για συμπαρασταση; φυσικα βιβλια ουτε για δειγμα, αναμενω και αυτα αλλα εχουμε αρκετο υλικο και σκαναρισμενο ευτυχως.

τελευταια εξεταστικη(ευχομαι) και ξεκινησα σιγα σιγα διαβασμα. :book:
ειναι κανεις εδω για συμπαρασταση; φυσικα βιβλια ουτε για δειγμα, αναμενω και αυτα αλλα εχουμε αρκετο υλικο και σκαναρισμενο ευτυχως.
Καλη επιτυχια και συντομα με πτυχίο σου ευχχομαι:D

Παιδιά βγήκε εσάς το πρόγραμμα εξεταστικής σας;

Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Τέλη Ιουνίου ξεκινάμε...β'εξάμηνο είμαι...γενικά από εργαστήρια κομπλέ, οι θεωρίες είναι ζόρικες πολύ! Ειδικά φέτος που είναι και οι συνθήκες έτσι με τα εξ'αποστάσεως...

εμένα βγήκε οτι αρχίζω 14/6 και τελειώνω 2/7.Θεός φυλάξοι.

Παιδιά βγήκε εσάς το πρόγραμμα εξεταστικής σας;
εμένα βγήκε οτι αρχίζω 14/6 και τελειώνω 2/7.Θεός φυλάξοι.
εγώ δυστυχώς πιο αργά ξεκινάει η εξεταστική της σχολής μου 27 Ιουνίου και τελειώνει στις 17 Ιουλίου:'(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back