Εξεταστική

• Thread starter Thread starter Gate4
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
9/6 το πρώτο μάθημα και το συγκεκριμένο είναι το μόνο που έχω διαβάσει. Όχι όλο αλλά από το τίποτα. :hehe:
Α έχω διαβάσει και ένα κεφάλαιο στη φυσικοχημεία.

Μετά το χάος. xD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξεταστική
Δεν θέλω. :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε εγώ :'( εχουμε και εργασιες. Ακομα δεν εχει βγει προγραμμα όμως. Τελευταία στιγμη παλι...

Πρόγραμμα θα βγει μια μέρα πριν την εξεταστική (μια απ' τα ίδια) ! :P

Έλα δεν θέλω ειρωνείες, μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 4 εξεταστικές που ξεκινούσαμε Δευτέρα και το πρόγραμμα βγήκε Παρασκευή. 8)

Εμάς ευτυχώς μας κοινοποιούν το πρόγραμμα 2 μήνες πριν την εξεταστική.
Προτελευταία εξεταστική δίνοντας 8 μαθήματα και τα 7 πέφτουν μέσα σε 2 εβδομάδες :P Brilliant :P

3 χειμερινού για Σεπτέμβρη και πτυχιάρα σου έρχομαι :P Ελπίζω με Άριστα :)

Τελευταία επεξεργασία:
8/6-->Μικροοικονομική ΙΙ
12/6-->Εισαγωγική Οικονομετρία
24/6-->Μακροοικονομική ΙΙ
30/6-->Διεθνής Οικονομική

Ωραίο πρόγραμμα έφτιαξαν.
Δύναμη παίδες!!!

εγώ έχω αρχίσει διάβασμα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. χαλαρά βέβαια, αν κι είχα (κι ακόμη έχω δηλαδή) εργασίες που τρέχουν αλλά τι να κάνεις? υπομονή...

Εμάς ευτυχώς μας κοινοποιούν το πρόγραμμα 2 μήνες πριν την εξεταστική.
Προτελευταία εξεταστική δίνοντας 8 μαθήματα και τα 7 πέφτουν μέσα σε 2 εβδομάδες :P Brilliant :P

3 χειμερινού για Σεπτέμβρη και πτυχιάρα σου έρχομαι :P Ελπίζω με Άριστα :)

Γαμώτο κι εγώ 8 θα έδινα και θα ξεμπέρδευα, αλλά το ένα είναι χειμερινού άρα θα αναγκαστώ να ξαναπάω τον Σεπτέμβρη. Επομένως θα δώσω 7 (τρεις εργασίες και τέσσερα εξέταση). :D

Να δω πώς θα κάνω πτυχιακή παράλληλα με 8ωρη πρακτική μες το κατακαλόκαιρο βέβαια. :worry:

Δίνω 6 να ναι καλά οι κύριοι που είπαν νο εμβόλιμη για μας έτσι για να έχουμε δουλειά τον Αυγουστο. :)
Τα δύο τα διάβαζα φουλ ολο το εξάμηνο είχαν και εργασίες. Το ένα το έχω δώσει 4 φορές δεν δέχομαι άλλη αποτυχία. :P Και έχουμε ακόμα 2 ψιλοευκολα και 1 ψιλοδυσκολο. Ευελπιστώ 6/6 να επιστρέψω στους περυσινούς ρυθμούς. Άντε να δουμε.

Γαμώτο κι εγώ 8 θα έδινα και θα ξεμπέρδευα, αλλά το ένα είναι χειμερινού άρα θα αναγκαστώ να ξαναπάω τον Σεπτέμβρη. Επομένως θα δώσω 7 (τρεις εργασίες και τέσσερα εξέταση). :D

Να δω πώς θα κάνω πτυχιακή παράλληλα με 8ωρη πρακτική μες το κατακαλόκαιρο βέβαια. :worry:

Εγώ θα έδινα 10 αλλά επειδή θέλω να τα περάσω με βαθμό 8-10 , καλύτερα που είναι έτσι :)
Εγώ πρακτική και erasmus έχω κάνει οπότε, τελειώνω τα μαθήματα και bye bye AUEB ;) :clapup:
Good luck!

Εγώ θα έδινα 10 αλλά επειδή θέλω να τα περάσω με βαθμό 8-10 , καλύτερα που είναι έτσι :)
Εγώ πρακτική και erasmus έχω κάνει οπότε, τελειώνω τα μαθήματα και bye bye AUEB ;) :clapup:
Good luck!

Ναι αλλά δεν έχετε πτυχιακή τυχεροί (ή άτυχοι, όλα είναι σχετικά :P).

Είναι η πρώτη εξεταστική που δεν με νοιάζουν (τόσο) οι βαθμοί. Κι όλα με πέντε να τα περάσω ο μ.ο. δεν πέφτει κάτω από 8.5. 8)
Άντε καλή επιτυχία και καλά μας πτυχία! ;)

Good luck!

Κι εγώ ακόμη στην αρχή :bye:

νωρις,νωρις...

Ναι από ένα εξάμηνο και μετά δεν σώζεσαι με διάβασμα 2 βδομάδες πριν την εξεταστική δυστυχώς.:(

Ναι αλλά δεν έχετε πτυχιακή τυχεροί (ή άτυχοι, όλα είναι σχετικά :P).

Είναι η πρώτη εξεταστική που δεν με νοιάζουν (τόσο) οι βαθμοί. Κι όλα με πέντε να τα περάσω ο μ.ο. δεν πέφτει κάτω από 8.5. 8)
Άντε καλή επιτυχία και καλά μας πτυχία! ;)

Προφανώς, με 62 περασμένα και μέσο όρο πάνω από 8,9, λογικό μου φαίνεται :P
Τι σπουδάζεις?? :P
Εγώ είμαι στο 8.38 χαχα (καταλαβαίνεις πόσο καίγομαι!) και θέλω μέσο όρο 8.9 στα εναπομείναντα για το 8.51!

Κι εγώ ακόμη στην αρχή :bye:

Εσυ υπομονή και προσπάθεια...δε φαντάζεσαι πόσο εύκολα θα περάσουν αυτά τα χρόνια!

Τελευταία επεξεργασία:
Κανείς μας. :'(

Αύριο δίνω εργαστήριο πληροφορικής εύκολο θα ναι λογικά, άι να δούμε. :P

Με πρωτο μαθημα στις 2/7 εχουμε ακομα δρομο.

Έφυγε χθες το ένα εργαστήριο. Την βδομάδα που έρχεται δίνω και άλλο. Ωωωωωωωμμμμμμμμμμμ.

Εχω ξεκινησει διαβασμα, αλλα χωρις προγραμμα εξεταστικης ακομη παω στα τυφλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back