Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:24 Ο Trolletarian: #1.441 23-01-13 23:24 α ναι, πρώτο εξάμηνο παίζει να είσαι παρόλα αυτά και του Newton που διδάσκεται στο πρώτο εξάμηνο είναι δυνατή. Σαν μάθημα πάντως η αναλυτική είναι πιο εύκολη από τη νευτώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis19 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:35 Ο giannis19: #1.442 23-01-13 23:35 εγω δινω σε 9 ωρες πιθανοτητες και συνδυαστικη και εχω παθει γαστρεντεριτιδα απο χτες με 38,5 πυρετο,και το τραγικο ειναι οτι ειχα ετοιμαστει να γραψω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:31 Ο thanosnt έγραψε: #1.443 24-01-13 00:31 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:36 Η Θάλεια έγραψε: #1.444 24-01-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: μόνο ο Δίας με καταλαβαίνει εδώ μέσα : Click για ανάπτυξη... Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:50 Ο Trolletarian: #1.445 24-01-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ναι, πρώτο εξάμηνο παίζει να είσαι παρόλα αυτά και του Newton που διδάσκεται στο πρώτο εξάμηνο είναι δυνατή. Σαν μάθημα πάντως η αναλυτική είναι πιο εύκολη από τη νευτώνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis19 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 23:35 Ο giannis19: #1.442 23-01-13 23:35 εγω δινω σε 9 ωρες πιθανοτητες και συνδυαστικη και εχω παθει γαστρεντεριτιδα απο χτες με 38,5 πυρετο,και το τραγικο ειναι οτι ειχα ετοιμαστει να γραψω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:31 Ο thanosnt έγραψε: #1.443 24-01-13 00:31 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:36 Η Θάλεια έγραψε: #1.444 24-01-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: μόνο ο Δίας με καταλαβαίνει εδώ μέσα : Click για ανάπτυξη... Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:50 Ο Trolletarian: #1.445 24-01-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δινω σε 9 ωρες πιθανοτητες και συνδυαστικη και εχω παθει γαστρεντεριτιδα απο χτες με 38,5 πυρετο,και το τραγικο ειναι οτι ειχα ετοιμαστει να γραψω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:31 Ο thanosnt έγραψε: #1.443 24-01-13 00:31 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:36 Η Θάλεια έγραψε: #1.444 24-01-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: μόνο ο Δίας με καταλαβαίνει εδώ μέσα : Click για ανάπτυξη... Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:50 Ο Trolletarian: #1.445 24-01-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:36 Η Θάλεια έγραψε: #1.444 24-01-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: μόνο ο Δίας με καταλαβαίνει εδώ μέσα : Click για ανάπτυξη... Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:50 Ο Trolletarian: #1.445 24-01-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από OoOkoβοldOoO: μόνο ο Δίας με καταλαβαίνει εδώ μέσα : Click για ανάπτυξη... Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:50 Ο Trolletarian: #1.445 24-01-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: 5... αυτο θελω δινω το πρωτο μαθημα αυριο(γ.φ) εχω διαβασει κ θα το παλεψω μεχρι τελικης πτωσης!!!!! Click για ανάπτυξη... χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:53 Ο thanosnt έγραψε: #1.446 24-01-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:55 Η Θάλεια έγραψε: #1.447 24-01-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: χαχαχα, και εγώ για 5 πήγαινα και μου βγήκε 6. πάντως ξέρω πολλά παιδιά από το έτος μου που το δίνουν. Παίζει να έχει πολύ κόσμο αύριο. *μια που θα είναι το πρώτο σου μάθημα , σε ενημερώνω ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου κόλλες. Σπάνια σου δίνουν. Click για ανάπτυξη... Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:03 Ο Trolletarian: #1.448 24-01-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: το ξερω για τις κολλες μας ειπαν...μακαρι να μου βγει κ περισσοτερο τι ν πω...εχω διαβασει εχω δυνατοτητες αλλα ειναι πρωτο μαθημα και λεω ας παρω 5 και βλεπουμε Click για ανάπτυξη... φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Σε εσάς αληθεύει ότι αν κοπείς 3 φορές σε κάποιο μάθημα διαγράφεσαι; Ξέρω έναν 3οετή κομμένο 3 φορές που το δίνει αύριο και μου είπε "έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από το άγχος". Click για ανάπτυξη... όχι , προσωπικά δεν έχω κοπεί δυο φορές σε μάθημα αλλά απ' όσο ξέρω δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα είχε αδειάσει η μισή σχολή και βάλε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:08 Ο thanosnt έγραψε: #1.449 24-01-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: φυσικές συντεταγμένες φυγόκεντρος και coriolis -θεωρία και αν πέσει άσκηση λογικά θα είναι αυτή με τη γη μετασχηματισμοί του galileo δυναμική ενέργεια - τα παραδείγματα διάβασε επίσης τους αρέσουν πολύ ασκήσεις με εκκρεμές, κρούση με εφαρμογή αδο και ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... εχω δει κ παλια θεματα πανω κατω επανλαμβανουν αρκετα θεματα...αχ αυτη ασκηση με την γη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 01:45 Ο Αμπελοφιλόσοφος: #1.450 24-01-13 01:45 Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν περασω ΕΝΑ μαθημα θα ξεκινησω καινουρια θρησκεια... αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 03:27 Ο PieMaker έγραψε: #1.451 24-01-13 03:27 Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω διαβάσει περισσότερο για άλλο μάθημα στη ζωή μου. Είμαι στα πρόθυρα κατάρρευσης Και το χειρότερο όλων είναι πως αν τελικά το περάσω, δεν παίζει να μου βάλει πάνω από 5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:09 Η Cherie έγραψε: #1.452 24-01-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Να μου πείτε τις σας έβαλε ε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 04:44 Ο Γιώργος Mt: #1.453 24-01-13 04:44 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Ρε μαλάκα,καταλαβαίνει κανείς φυσικοχημεία; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Δεν καταλαβαίνω φυσικοχημεία, αλλά είναι στανταρ αυτά που πρέπει να διαβάσουμε ευτυχώς..τα θέματα που σου έστειλα είναι γελοία ρε! Click για ανάπτυξη... Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:34 Ο Johnnaousa: #1.454 24-01-13 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πείτε μου την ύλη σας και αν έχουμε παρόμοια θέματα μπορώ να σας στείλω λυμένες ασκήσεις sos να τις μελετήσετε. Η ύλη μου ήταν Θερμοχημεία,Χημική Ισορροπία,Χημική Κινητική,Ένζυμα και Ηλεκτροχημεία. Click για ανάπτυξη... Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε 6αράκι στα ζώα, τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:05 Ο Superhuman: #1.455 24-01-13 12:05 Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 Ο Γιώργος Mt: #1.456 24-01-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Κοίτα ρε το συμφεροντολόγο το 1ο-ετό. Δεν σου λέμε τίποτα ρε. Να κόψ'ς τ σβέρκο 'ς. Γιώργο,ευχαριστούμε dude,αλλά οι οιωνοί μιλήσανε.Βρέχει σήμερα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάνω κάτω αυτά εχουμε ρε, ε δεν πειράζει σε 2 ώρες δίνουμε! άντε σήμερα είπαν θα βγάλουν την πρόοδο, περιμένουμε Click για ανάπτυξη... Χαχαχα,δε βαριέσαι,και το Σεπτέμβρη εδώ είμαστε. Αν χρειαστεί φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:10 Η OoOkoβοldOoO: #1.457 24-01-13 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αν έχεις Παπανικολάου διάβασε ρευστά -πάντα βάζει-. Αν έχεις Ευαγγελάκη (αγαπούλης) δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Αν γράψεις πάνω από 3,5 σε περνάει και δίνεις και με ανοιχτό βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Tον δεύτερο έχω αλλά άμα διάβασες προηγούμενο μήνυμά μου δεν ήταν μάθημα αυτό που έκανε...ποτέ μου δεν κατάφερα να διαβάσω σ αυτόν..Αλήθεια πως τα κατάφερες και πέρασες και με βαθμό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 12:20 Η Ερινύς έγραψε: #1.458 24-01-13 12:20 Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:39 Ο PieMaker έγραψε: #1.459 24-01-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ρε αγγλικά, γιατί είστε τόσο μα τόσο βαρετά, ε? Click για ανάπτυξη... Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 14:55 Η Ερινύς έγραψε: #1.460 24-01-13 14:55 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πες μου έναν λόγο για τον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις αγγλικα... Click για ανάπτυξη... 1. Βαριέμαι. 2. Το επόμενο μάθημα το δίνω 1/2 και έχω υπεραρκετό χρόνο να το διαβάσω, οπότε δεν έχω τι να κάνω και γυρνάμε στο 1. 3. Θέλω να γράψω κανέναν ρημαδοβαθμό γιατί με 6ρια και 7ρια δεν πάμε μπροστά, πατριώτεεεεεες. For god's sake, δεν είπα ότι διαβάζω όλη μέρα, απλά το έχω απλωωωωωσει το διάβασμα σε 2 μέρες για να υπάρχει μία ποικιλία ρε παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.