Εδώ σε κόβουν με 4,7 και για να στο κάνει 5 σου αναθέτει βιβλιογραφική εργασία.

Welγκόμεν στο δημόσιο και δωρεάν Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.
οι υπόλοιποι κόπηκαν με βαθμό
μ' αρέσει που στο "υπόλοιποι" κρύβονται καμιά -αριά από Α.Μ. φοιτητών όπου -αριά = 100, 200,...κτλ
Ε δε φταεί ο καθηγητής άμα ο φοιτητής δεν μπορεί να πάρει τουλάχιστον το σωστό 5!!
Πέρα από την πλάκα τώρα, επειδή καλό το trolling αλλά διαβάζουνε το θέμα παιδιά που πρόκειται να μπούνε στο πανεπιστήμιο, ένα έχω να πω:
Σκοτώνεσαι στην κυριολεξία στις πανελλήνιες για να μπεις στην τριτοβάθμια, μετά ακούς να σου λένε ότι πρέπει να πεθάνεις για να πάρεις πτυχίο. Και μετά τι; Να ξαναπεθάνεις για να πάρεις μεταπτυχιακό; Και μετά τι; Να ξαναματαπεθάνεις για να πάρεις διδακτορικό; Και μετά; Να μαζεύεις τα κοκκαλάκια σου από τα αεροπλάνα πηγαίνοντας από τη μια χώρα στην άλλη. Αυτό ακούγεται απ' όλους! Ηρεμήστε!! Και άμα αφήσεις 3 μαθήματα από το Α εξάμηνο για το σεπτέμβριο δεν έγινε και τίποτα!!!!!
Αρχίζουμε και λέμε στα 18χρονα (ενίοτε και 17χρονα) ότι στη ζωή αυτή δε θα έχουνε δικαίωμα για τίποτα άλλο πέρα από το να διαβάζουνε για μια εξεταστική και ένα πτυχίο!!!
Ναι, το σύστημα είναι σάπιο, και εγώ μαζί σας, δε διαφωνώ αλλά λίγο αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει.
Γεμίζουμε με άχρηστες πληροφορίες τα μυαλά παιδιών που δεν έχουνε μπει καν σε αμφιθέατρο, δεν έχουνε ιδέα πως λειτουργεί το δημόσιο πανεπίστημιο, τι σημαίνει εξεταστική και απλά θέλουνε να μπούνε σ' αυτό γιατί έτσι τους μάθαμε ότι πρέπει!!
Η δική μου η συμβουλή είναι ότι η ζωή περνάει σαν αέρας, τα χρόνια αυτά δεν ξανάρχονται, οπότε ναι, προτιμώ μέσα σ' αυτή τη σαπίλα της υποχρέωσης που ζούμε να αφήσω ένα μάθημα για το σεπτέμβρη ή για το πτυχίο έτσι ώστε να βγω για έναν καφέ με τους φίλους μου και να συζητήσουμε χαλαρά πέρα από τα καθημερινά πρέπει που μας έχουνε κατακλύσει το μυαλό και μας κάνανε ρομποτάκια σ' ένα παιχνίδι που οι υποχρεώσεις σταματάνε μόνο όταν σε σκεπάζουνε με το νεκροσέντονο.
Πολύ δραματικό το κάνα. Δε βαριέσαι.
Στο πανεπιστήμιο θα ξεχωρίσει αυτός που αγαπάει και όχι αυτός που διαβάζει όλη τη μέρα ξέρω γω. Αυτόν που τον ενδιαφέρει η επιστήμη του και θα τρέξει να ενημερώθει, όχι αυτός που θα περάσει όλα τα μαθήματα 10. Γιατί στη σχολή μου τουλάχιστον ξέρω παιδιά που θα περάσουν όλα τα μαθήματα με 10 μόνο και μόνο γιατί αυτό νομίζουν ότι είναι το σωστό. Αυτά τα παιδιά όμως δεν θα γίνουνε γιατροί γιατί πολύ απλά δεν τους αρέσει η επιστήμη. Τους αρέσει το διάβασμα και η αντικοινωνικότητα. Αυτό θέλουμε;