Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 01:06 Ο Boom έγραψε: #101 17-04-11 01:06 Eπίσης κάποια μαθήματα είναι μόνο με εργασία/εργασίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:04 Ο foreverfreak: #102 02-06-11 02:04 Kαλημερα σε ολα τα φοιτητουδια του ischool!! Mπηκε ο Ιουνιος και σιγα σιγα μπαινουμε σε ρυθμους εξετστικης μερικοι παιζει να εχουν ξεκινησει ηδη)... Πως νιωθετε?? Εμενα το συγκεκριμενο εξαμηνο ειναι, αν οχι το πιο δυσκολο, ενα απο τα πιο δυσκολα της σχολης!! Δε μπορω να πω πως αγχωνομαι, αλλα βαριεμαι απιστευτα να διαβασω!! Ποτε ξεκινατε?? Εμεις δινουμε 6 με 23 Ιουνιου!! Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:10 Ο Alejandro Papas: #103 02-06-11 02:10 16 iιουνιου με 1 ιουλιου!!! γραφουμε 4 μαθηματα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα περασω κανενα!!! το κοντερ γραφει ενα απ το προηγουμενο εξαμηνο(περασα 5).Γενικα ειναι απ τα πιο δυσκολα εξαμηνα της σχολης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:26 Ο lowbaper92: #104 02-06-11 02:26 Εμείς 6-24. Δίνουμε 6 μαθήματα που το ένα οι περισσότεροι , αν όχι όλοι, θα το έχουμε περάσει απ'την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μένουν άλλα 5 μαθήματα (για όσους δεν δίναν προόδους) που τα δύο είναι θεωρητικά Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική. Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής. Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο. Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα. Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο. Άντε καλή εξεταστική να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:37 Η Rania. έγραψε: #105 02-06-11 02:37 Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπίσης κάποια μαθήματα είναι μόνο με εργασία/εργασίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:04 Ο foreverfreak: #102 02-06-11 02:04 Kαλημερα σε ολα τα φοιτητουδια του ischool!! Mπηκε ο Ιουνιος και σιγα σιγα μπαινουμε σε ρυθμους εξετστικης μερικοι παιζει να εχουν ξεκινησει ηδη)... Πως νιωθετε?? Εμενα το συγκεκριμενο εξαμηνο ειναι, αν οχι το πιο δυσκολο, ενα απο τα πιο δυσκολα της σχολης!! Δε μπορω να πω πως αγχωνομαι, αλλα βαριεμαι απιστευτα να διαβασω!! Ποτε ξεκινατε?? Εμεις δινουμε 6 με 23 Ιουνιου!! Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:10 Ο Alejandro Papas: #103 02-06-11 02:10 16 iιουνιου με 1 ιουλιου!!! γραφουμε 4 μαθηματα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα περασω κανενα!!! το κοντερ γραφει ενα απ το προηγουμενο εξαμηνο(περασα 5).Γενικα ειναι απ τα πιο δυσκολα εξαμηνα της σχολης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:26 Ο lowbaper92: #104 02-06-11 02:26 Εμείς 6-24. Δίνουμε 6 μαθήματα που το ένα οι περισσότεροι , αν όχι όλοι, θα το έχουμε περάσει απ'την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μένουν άλλα 5 μαθήματα (για όσους δεν δίναν προόδους) που τα δύο είναι θεωρητικά Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική. Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής. Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο. Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα. Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο. Άντε καλή εξεταστική να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:37 Η Rania. έγραψε: #105 02-06-11 02:37 Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα σε ολα τα φοιτητουδια του ischool!! Mπηκε ο Ιουνιος και σιγα σιγα μπαινουμε σε ρυθμους εξετστικης μερικοι παιζει να εχουν ξεκινησει ηδη)... Πως νιωθετε?? Εμενα το συγκεκριμενο εξαμηνο ειναι, αν οχι το πιο δυσκολο, ενα απο τα πιο δυσκολα της σχολης!! Δε μπορω να πω πως αγχωνομαι, αλλα βαριεμαι απιστευτα να διαβασω!! Ποτε ξεκινατε?? Εμεις δινουμε 6 με 23 Ιουνιου!! Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:10 Ο Alejandro Papas: #103 02-06-11 02:10 16 iιουνιου με 1 ιουλιου!!! γραφουμε 4 μαθηματα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα περασω κανενα!!! το κοντερ γραφει ενα απ το προηγουμενο εξαμηνο(περασα 5).Γενικα ειναι απ τα πιο δυσκολα εξαμηνα της σχολης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:26 Ο lowbaper92: #104 02-06-11 02:26 Εμείς 6-24. Δίνουμε 6 μαθήματα που το ένα οι περισσότεροι , αν όχι όλοι, θα το έχουμε περάσει απ'την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μένουν άλλα 5 μαθήματα (για όσους δεν δίναν προόδους) που τα δύο είναι θεωρητικά Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική. Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής. Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο. Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα. Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο. Άντε καλή εξεταστική να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:37 Η Rania. έγραψε: #105 02-06-11 02:37 Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
16 iιουνιου με 1 ιουλιου!!! γραφουμε 4 μαθηματα αλλα φοβαμαι οτι δεν θα περασω κανενα!!! το κοντερ γραφει ενα απ το προηγουμενο εξαμηνο(περασα 5).Γενικα ειναι απ τα πιο δυσκολα εξαμηνα της σχολης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:26 Ο lowbaper92: #104 02-06-11 02:26 Εμείς 6-24. Δίνουμε 6 μαθήματα που το ένα οι περισσότεροι , αν όχι όλοι, θα το έχουμε περάσει απ'την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μένουν άλλα 5 μαθήματα (για όσους δεν δίναν προόδους) που τα δύο είναι θεωρητικά Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική. Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής. Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο. Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα. Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο. Άντε καλή εξεταστική να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:37 Η Rania. έγραψε: #105 02-06-11 02:37 Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς 6-24. Δίνουμε 6 μαθήματα που το ένα οι περισσότεροι , αν όχι όλοι, θα το έχουμε περάσει απ'την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μένουν άλλα 5 μαθήματα (για όσους δεν δίναν προόδους) που τα δύο είναι θεωρητικά Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική. Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής. Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο. Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα. Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο. Άντε καλή εξεταστική να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:37 Η Rania. έγραψε: #105 02-06-11 02:37 Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο. Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ. Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:44 Ο foreverfreak: #106 02-06-11 02:44 Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρα σε βρισκω, κυρια με τα ολα της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 02:53 Ο Catalyst έγραψε: #107 02-06-11 02:53 Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς ξεκινάμε σήμερα 2/6 (9:00 δίνω, και είμαι ακόμα ξύπνιος ) και τελειώνουμε 29/6. Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς. Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω. Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά! (Με ρέγουλα τα σκονάκια ε ) Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη?? Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 03:17 Ο foreverfreak: #108 02-06-11 03:17 Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, σιγα... 1 = Κανενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 08:53 Η kaleidoscope: #109 02-06-11 08:53 6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
6 Ιουνίου με 8 Ιουλίου, δίνω 6 μαθήματα. Αν εξαιρέσεις τα δύο πρώτα, που είναι παλούκι-λουκ, τα άλλα παλεύονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Ο Boom έγραψε: #110 02-06-11 15:46 Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xτες έγραψα το 1ο και έχω άλλα 3 με ένα κενό ανάμεσα στο 3ο και το 4ο, δέκα ημερών! Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε. Θα δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:00 Ο lowbaper92: #111 02-06-11 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Να σε βοηθησω εγω με πληροφορικη; Click για ανάπτυξη... Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκι Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:09 Η heidi.enjoy: #112 02-06-11 16:09 31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
31 Μαϊου-20 Ιουνίου και στο σύνολο τα μαθήματα είναι 7. Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή. Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:28 Ο Pure_Seduction: #113 02-06-11 16:28 Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:35 Η heidi.enjoy: #114 02-06-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Click για ανάπτυξη... Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Ο Pure_Seduction: #115 02-06-11 16:36 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα? Click για ανάπτυξη... Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:36 Η woochoogirl: #116 02-06-11 16:36 Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρώτη εξεταστική χωρίς μαθήματα Love being ptyxiouxos. Ολόκληρο καλοκαίρι επιτέλους, είχα σιχαθεί να μου μένει ένας μήνας μετά βίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:37 Ο Γιώργος έγραψε: #117 02-06-11 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου Click για ανάπτυξη... Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:39 Ο Pure_Seduction: #118 02-06-11 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ. Click για ανάπτυξη... Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heidi.enjoy Νεοφερμένο μέλος Η heidi.enjoy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 16:42 Η heidi.enjoy: #119 02-06-11 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2011 στις 18:52 Ο Pure_Seduction: #120 02-06-11 18:52 Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από heidi.enjoy: Πάλι καλά που είναι ένα Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται. Click για ανάπτυξη... Παλι καλα Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.