Το ενα μαθημα εχει φυγει κιολας απο τις 12 Γεναρη, μιας και ειχαμε παραδοσει εργασια, οποτε εξεταστηκαμε προφορικα!! Λογικα ενα 8 στη χειροτερη το εχω τσεπωσει...
Σημερα διναμε παιδικη λογοτεχνια, και μιας και τα βιβλια του καθηγητη ηταν επιεικως απαραδεκτα, κανεις δε μπορεσε να τα διαβασει (και οσοι τα διαβασαν δεν τα καταλαβαν), σταυρωνουμε τα χερια μας και εναποθετουμε τις ελπιδες μας στο λογοτεχνικο μας ταλεντο!! Εδω, αν καταφερα να το περασω, ενα 7 θα παρω κι αυτο στην καλυτερη περιπτωση!!
Την αλλη δευτερα δινω φυσικη (χαχαχαχαχαχαχα

), αλλα μιας και καταφερα να εξασφαλισω 3 βαθμους απο τα εργαστηρια και τις προοδους δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα!! Ε τι σκατα, ενα 2 δε θα το γραψω

(συνηθως δεν παω ετσι στην εξεταστικη, αλλα τη φυσικη απλα δεν την αντεχω...)
Την επομενη μερα παιδαγωγικη και διδακτικη του θεατρου, που ειναι το στοιχειο μου, οποτε δε φοβαμαι

!!
Μετα πληροφορικη (σχετικα ευκολο μαθημα, αλλα με αρκετα περιεργο καθηγητη... κοβεσαι και δεν καταλαβαινεις γιατι

)!!
Και τελος, το μεγαλο βασανο, εκπαιδευτικη ψυχολογια με μια υλη τεραστια και ενα βιβλιο ισα με 2 τομους της Ιατρικης... Και το χειροτερο?? 20 λεπτη ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εξεταση!! Με αλλα λογια, κλαφτα Χαραλαμπε

!!!
Κατι μου λεει οτι θα παει πολυ μετρια αυτη η εξεταστικη...