merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:59 Η merenwen9728: #1 21-02-09 21:59 Δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα,οπότε...Πόσοι είχατε,έχετε ή θα έχετε τώρα κοντά εξεταστική;;;Πως πήγατε/πάτε;Τι θα θέλατε να μοιραστείτε σχετικά;Πως φάνηκε σε όσους δίνουν για πρώτη φορά;;;Περιμένω σχόλια...:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:15 Η Krou έγραψε: #2 21-02-09 22:15 Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Eruyomo έγραψε: #3 21-02-09 22:34 Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:10 Ο trelospektis: #4 21-02-09 23:10 Έμεινε 1 μάθημα σε εμένα. Άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.. Προς το παρόν είμαστε 1/6 για να δούμε.. Όταν βγουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.. Σχολη--> Νομική Θράκης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:32 Ο Zed έγραψε: #5 21-02-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα,οπότε...Πόσοι είχατε,έχετε ή θα έχετε τώρα κοντά εξεταστική;;;Πως πήγατε/πάτε;Τι θα θέλατε να μοιραστείτε σχετικά;Πως φάνηκε σε όσους δίνουν για πρώτη φορά;;;Περιμένω σχόλια...:niki: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:15 Η Krou έγραψε: #2 21-02-09 22:15 Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Eruyomo έγραψε: #3 21-02-09 22:34 Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:10 Ο trelospektis: #4 21-02-09 23:10 Έμεινε 1 μάθημα σε εμένα. Άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.. Προς το παρόν είμαστε 1/6 για να δούμε.. Όταν βγουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.. Σχολη--> Νομική Θράκης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:32 Ο Zed έγραψε: #5 21-02-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Eruyomo έγραψε: #3 21-02-09 22:34 Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:10 Ο trelospektis: #4 21-02-09 23:10 Έμεινε 1 μάθημα σε εμένα. Άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.. Προς το παρόν είμαστε 1/6 για να δούμε.. Όταν βγουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.. Σχολη--> Νομική Θράκης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:32 Ο Zed έγραψε: #5 21-02-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:10 Ο trelospektis: #4 21-02-09 23:10 Έμεινε 1 μάθημα σε εμένα. Άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.. Προς το παρόν είμαστε 1/6 για να δούμε.. Όταν βγουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.. Σχολη--> Νομική Θράκης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:32 Ο Zed έγραψε: #5 21-02-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έμεινε 1 μάθημα σε εμένα. Άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.. Προς το παρόν είμαστε 1/6 για να δούμε.. Όταν βγουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.. Σχολη--> Νομική Θράκης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:32 Ο Zed έγραψε: #5 21-02-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ την έχω διπλή. Παλεύεται αλλα θέλει ασχολία με τα μαθήματα που θα δώσεις όλο το εξάμηνο (τουλάχιστον παρακολούθηση) αλλιώς δεν παλεύεται (τουλάχιστον στο τμήμα μου) Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια. Από εργαστήρια είμαι κομπλέ, αλλά από θεωρίες, αν δεν πηγαίνεις να παρακολουθείς, δύσκολα τα πράματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
traganeus Νεοφερμένο μέλος Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:41 Ο traganeus: #6 21-02-09 23:41 Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aπο Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης... Έχουμε τελειώσει εδώ και 10-15 μέρες, μέχρι στιγμής έχω 3 στα 5 (Φυσική Ι, Μαθηματικά Ι και Σχέδιο) περιμένω Πληροφορική. Οικονομία κόπηκα με 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:44 Ο astathmitos: #7 22-02-09 01:44 Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:05 Ο who έγραψε: #8 22-02-09 02:05 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η merenwen9728: #9 22-02-09 12:06 Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Krou: Εγω δεν ειχα την εχασα λογω καταληψεων. Click για ανάπτυξη... Αχ,σε νιώθω παραλίγο να τη χάσουμε κι εμείς,αλλά τη γλιτώσαμε...δυστυχώς όμως πήραμε πολύ αργά βιβλίαΚουράγιο...ελπίζω στα επόμενα εξάμηνα να είσαι πιο τυχερή ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Στην Φιλοσοφικη Αθηνας η εξεταστικη αρχισε πριν 5-6 μερες!Ελπιζω για 2 στα 5 και τον Σεπτεμβριο αλλα 2 Click για ανάπτυξη... Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:13 Ο koufontinas: #10 22-02-09 12:13 Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου εμεινε μονο η οικονομια για την τριτη, αν ειμαι και λιγο τυχερος εχω περασει τα 3/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos Δραστήριο μέλος Ο astathmitos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 667 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:27 Ο astathmitos: #11 22-02-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aurora: Επιτέλους ξανασυναντιόμαστε!Δύο δεν είναι καθόλου άσχημα για αρχή...πότε τελειώνεις; Click για ανάπτυξη... Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreas157 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο andreas157: #12 22-02-09 15:36 HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HMTY εδώ. τελειώνω πέμπτη...2/8 προς το παρόν και περιμένουμε τα άλλα 6... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:13 Η cheery έγραψε: #13 23-02-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από who: 1/1 εδώ. Την Δευτέρα άρχισε η εξεταστική και παράλληλα είχαμε μάθημα. Μια χαρά. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο πάντως Click για ανάπτυξη... Πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Ο Φιλιον_Τερας: #14 23-02-09 01:32 αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αρχιζω σημερα.,.. ημμυ ΕΜΠ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:53 Ο Zed έγραψε: #15 23-02-09 01:53 Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή αρχή. Αλλά τόσο αργά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 03:40 Ο beautiful loser: #16 23-02-09 03:40 Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aurora: Τι χαρά!Χθες άνοιξα το θέμα και ήδη υπάρχουν τόσες απαντήσεις σήμερα...Απ'ότι φαίνεται θέλουμε να μοιραστούμε τον καημό μας λίγο πολύ όλοι...Εγώ πάλι στο φιλολογικό ξεκίνησα στις 17 και από τα δύο που έχω δώσει μάλλον έχω περάσει μόνο το 1,αλλά έχω δρόμο ακόμη,ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΙΣ 11/03!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:19 Ο who έγραψε: #17 23-02-09 08:19 Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aleka: Πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merenwen9728 Νεοφερμένο μέλος Η. .. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:30 Η merenwen9728: #18 23-02-09 16:30 Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από astathmitos: Γεια σου aurora Τελειωνω στις 5/3 με μαθημα αρχαιολογιας...Αν δεν ειχαμε τις καταληψεις θα ειχαμε τελειωσει ρε γμτ.....Τεσπα Αντε καλη επιτυχια μας και υπομονη! Click για ανάπτυξη... Όντως,αλλά τι να κάνουμε τώρα πια είναι αργά να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο...τουλάχιστον δεν τη χάσαμε τελείως...!Καλή συνέχεια λοιπόν! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Δεν επρεπε να αποτελει στοχο του ιδανικου καθηγητη να συγκεντρωθει στο να περασει ολα τα μαθηματα aurora ,φιλικα παντα Click για ανάπτυξη... 1)Επ' ουδενί δεν διεκδικώ τον τίτλο του ιδανικού καθηγητή.Καταρχάς έχουμε καταλήξει ήδη στο ότι δεν υπάρχει και επιπλέον προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διεκδικήσω ούτε καν τον τίτλο του απλού καθηγητή... 2)Από που συμπεραίνεις ότι ο στόχος μου είναι να τα περάσω όλα;Η έκφρασή λύπης προοριζόταν για τη διάρκεια των εξετάσεων...Προσωπικά ο κύριος στόχος μου είναι η ΓΝΩΣΗ,αποτέλεσμα της οποίας συχνά αποτελεί η θετική αξιολόγηση σε αυτές τις περιπτώσεις. ''φιλικά πάντα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:17 Ο Anarki έγραψε: #19 24-02-09 16:17 Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό που είπε ο Eruyomo. Κι εγώ ασχολούμαι αρκετά με τα μαθήματα σε όλο το εξάμηνο οπότε μέσα στην εξεταστική είμαι χαλαρός όταν οι άλλοι τρέχουν. Χο. 1 μάθημα έδινα και το πέρασα σίγουρα, δίνω και ένα μεταπτυχιακό αύριο (κι άλλο ένα κάποια στιγμή το εγγύς μέλλον, hopefully) που πήρα "οικειοθελώς" μετά απο "παράκληση" (εντολή δηλαδή) του καθηγητή που είναι επιβλέπων της διπλωματικής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Uncle Ernie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 168 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:47 Ο Uncle Ernie: #20 25-02-09 09:47 Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και που το διάβαζες στα MacDonalds. Εγώ σήμερα έδωσα και Αγγλικά(lol) και τελειώσα πρακτικά με τα μαθήματα της χειμερινής εξεταστικής. Αναμένουμε πρόγραμμα για την εξέταση των εαρινών μαθημάτων(είμαστε και επί πτυχίω πως να το κάνουμε) και εκεί έχω να δώσω πράγματα που λογικά θα μου μπούνε λίγο. Αρνί αν γίνει κανά θαύμα και το πάρω το καλοκαίρι κερνάω πιτόγυρα Οβελίξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.