OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

πλάκα πλάκα... και εγώ αισθάνομαι να μην έχω ξεφύγει από την νοοτροπία του ΛυκείουKι εγώ όμως....και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...εδώ καλά καλά την προσαρμογή δεν συνήθισα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σας τρωμε λαχανο!!!!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

8 φεβρουαρίου ξεκινάω με ανατομία επί του πτώματος και μετα ΤΕΡΜΑ Η ΦΟΡΜΟΛΗ ΓΙΟΥΧΟΥ ΓΙΟΥΧΟΥ θα μυριζω σαν ανθρωπος.
8/2?
Και πότε τελειώνετε?
Χαχα,αυτό με τη φορμόλη είναι το αιώνιο παράπονο. Ένας φίλος μου έχει τη φορεσιά της φορμόλης.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Γενικά στην Ιατρική Αθηνών αργούν να ολοκληρώσουν την εξεταστική περίοδο. Θυμάμαι τον αδερφό μου που Μάρτιο έδινε μαθήματα, παράλληλα με μαθήματα απο κάποιο σημείο και μετά.8/2?
Και πότε τελειώνετε?
Χαχα,αυτό με τη φορμόλη είναι το αιώνιο παράπονο. Ένας φίλος μου έχει τη φορεσιά της φορμόλης.![]()

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Overdose γνώσης.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Σοκαριστικό.Νομίζω 21/1 πρώτο μάθημα και 4/2 τελευταίο. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα χωρέσουν 15 μαθήματα (ή 17 είναι; έχω χάσει το μέτρημα) σε 10 μέρες.
Overdose γνώσης.

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

18 Φεβρουαρίου εντωμεταξύ ξεκινάει το εαρινό μ' ό,τι αυτό συνεπάγεται (εργαστήρια, κλπ)
Shadowfax
Διάσημο μέλος

18 Φεβρουαρίου εντωμεταξύ ξεκινάει το εαρινό μ' ό,τι αυτό συνεπάγεται (εργαστήρια, κλπ)
Poor bastards.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πχ φυσιολογία η οποία σου εξηγεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ δε διαβάζεται σε μια εβδομάδα ακόμη και αν είναι χιλιοδιαβασμένη.
Για νευροανατομία δεν το συζητώ καν.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Ζηλεύω αυτούς που αρχίζουν 18....

ilias1994
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Nαι κι εμεις.Εμείς ξεκινάμε 23 Ιανουαρίου και τελειώνουμε 14 Φεβρουαρίου !!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.