Εδώ σου λέει ότι πάει και δίνει 4 ακόμα και 5 μαθήματα την εβδομάδα. Τι ψάχνεις από εκεί και πέρα?
Μήπως να απολογηθώ επειδή έτυχε να πέσουν όλα του εξαμήνου μαζί?
Η μήπως να έδινα 1-2 και να ενστερνιζόμουν περί δυσκολίας?
Πρεπει να μιλησεις με παιδια απο αλλες σχολες για να καταλαβεις τι θα πει ματωνω για να παρω ενα 6-7,να βλεπεις να περνανε 2-3 ατομα η και κανενας.Δεν λεω με βαση την δικη μου σχολη αλλα με βαση κυριως σχολες μαθηματικων που εχω γνωστους και βλεπω τι γινεται οπως πεισης εχω εικονα και τι γινεται σε παιδαγωγικα και οικονομικα.Η απαντηση σου θυμιζει κουβεντα με καθηγητη δευτεροβαθμιας:
Oι καθηγητες καθονται ολο τον χρονο
τι?? οχι εχουμε διαγνωισματα να διωρθωσουμε και εργασιες
μα κανετε 40 λεπτα μαθημα 2 φορες την μερα και καθεστε 3 μηνες το καλοκαιρι..
ττττιιιιι? οχι οχι το καλοκαιρι καθε πεμπτη παμε στο σχολειο
Αποδεσμεύσου please από τα συμπλέγματά σου.
Έχω ματώσει για να πάρω όχι 5-6 αλλά για 7-8-9.
Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.
Την σχετικότητα.
Από το προηγούμενο μήνυμά μου παίζει να μην διάβασες τίποτα...
Παρωπίδες και προχώρα...θα σου κάνει καλό!
Σου ξαναλέω.
Μπλέκεις ντομάτες με πατάτες.
Το δικό μου το 8,4 δεν συγκρίνεται με το 8,4 το δικό σου η του άλλου.
Σε άλλα τμήματα ο top βγάζει 8,5 και σε άλλα τμήματα ο top βγάζει 9,8.
Η ουσία είναι ο κάθε ένας που βρίσκεται σε σχέση με τους υπόλοιπους στο τμήμα του.
Μάλλον εκτός από παρωπίδες έχεις και έλλειψη βασικών γνώσεων στατιστικής (μέτρα θέσης και διασποράς & στατιστική συμπερασματολογία) που όμως εγώ ο φοιτητής του φραπέ (επειδή μόνο και μόνο σπουδάζω οικονομικά που θεωρούνται εύκολα) τυγχάνει να ξέρω.
Επίσης, τυγχάνει μέσω του τμήματός μου να έχω κατεύθυνση IS, μαθαίνοντας μεθοδολογίες σχεδίασης πλ. συστημάτων, php, sql, να δουλεύω των apache server, spss καθώς και τα office και συνεπώς να ξέρω τι σημαίνει εργασία, εργαστήριο και λιώσιμο με κώδικα στο σπίτι.
Αν τα θεωρείς όλα εύκολα, έλα να σε δω.
Ποτε δεν είπα ότι δεν είναι εύκολο να πάρεις πτυχίο οικονομικών.
Αλλά πτυχίο οικονομικών κάτω από 6,5 θεωρείται χαρτί υγείας.
Πτυχίο μαθηματικού με 5 θεωρείται άθλος (?)
Τελοσπάντων, δεν συνεχίζω αυτή την συζήτηση χωρίς καμία βάσιμη επιχειρηματολογία από μεριάς σου.
Ας έχω πάρει το εύκολο πτυχίο και εσύ το δύσκολο.
Το μέλλον θα δείξει. Που πίστεψέ με δεν εξαρτάται ούτε από το πτυχίο, πόσο μάλλον από τον βαθμό.
Ciao!
P.S Και εγώ έχω δει τον μέσο φοιτητή Πολυτεχνείων και Κλασσικών σχολών που είναι φοιτητική ζωή και #yolo αλλά δεν βγάζω τα απωθημένα μου.