Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο Glix έγραψε: #4.741 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... χμμμ ετσι οπως τα λες σε πιστευω...Καλη επιτυχια σε ολους...Χωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο tasosple έγραψε: #4.742 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αχ!Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε...!!!Πάντως όσο πλησιάζουν τ' αποτελέσματα,τόσο δε θέλω να τα δω.Φοβάμαι...!!!:wow: Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο andrikoc13: #4.743 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μην λες βλακειες γιατι να εχεις κοπει δηλαδη δεν εγραψες τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο Glix έγραψε: #4.744 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Τι να πουμε ...περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο andrikoc13: #4.745 26-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... χμμμ ετσι οπως τα λες σε πιστευω...Καλη επιτυχια σε ολους...Χωρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο tasosple έγραψε: #4.742 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αχ!Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε...!!!Πάντως όσο πλησιάζουν τ' αποτελέσματα,τόσο δε θέλω να τα δω.Φοβάμαι...!!!:wow: Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο andrikoc13: #4.743 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μην λες βλακειες γιατι να εχεις κοπει δηλαδη δεν εγραψες τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο Glix έγραψε: #4.744 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Τι να πουμε ...περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο andrikoc13: #4.745 26-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: Αχ!Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε...!!!Πάντως όσο πλησιάζουν τ' αποτελέσματα,τόσο δε θέλω να τα δω.Φοβάμαι...!!!:wow: Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο andrikoc13: #4.743 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μην λες βλακειες γιατι να εχεις κοπει δηλαδη δεν εγραψες τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο Glix έγραψε: #4.744 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Τι να πουμε ...περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο andrikoc13: #4.745 26-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μην λες βλακειες γιατι να εχεις κοπει δηλαδη δεν εγραψες τιποτα?? Click για ανάπτυξη... Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο Glix έγραψε: #4.744 26-07-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Τι να πουμε ...περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο andrikoc13: #4.745 26-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Τι να πουμε ...περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο andrikoc13: #4.745 26-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ferrari: βρε παιδια εχω παθει τρομερο ανχοσ παρακλω μιληστε!!!! Click για ανάπτυξη... Mάλλον άυριο κατα τις 8:30-9:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Adamsdoor: #4.746 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες,γνωριζοντας τον τροπο εξετασεων,διαβαζοντας με μεθοδικο τροπο και περνωντας ακομα πιο δυσκολες εξετασεις οπως αυτες των πανελληνιων ναι ειμαι σιγουρη οτι θα το παρω! ξερω ακουγεται αλαζονικο αλλα δεν ειναι,ο καθενας μας λιγο πολυ ξερει τι εχει γραψει,οταν εχεις γραψει λοιπον σε ολα τα παρτ καλα,τι εχεις ναα φοβιθεις? Click για ανάπτυξη... μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο tasosple έγραψε: #4.747 26-07-09 18:05 παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια δεν θελω ν μαθω τ αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Ο Glix έγραψε: #4.748 26-07-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Γιατί στο listening ψηλοχάθηκα στα πρώτα 25. αλλα νταξ δεν τα εχω ολα λαθος . ενώ στο gvr εχω σιγουρα 35/35 των κειμένων και όχι τα voc - grammar Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο andrikoc13: #4.749 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Ειναι λιγο δυσκολο το listening στο part 2...εγω εκει πιστευω θα εχω αρκετα λαθακια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα περασω...Τι θεμα ειχες στο writing?Στο GvR πιστευω θα εχω LP Click για ανάπτυξη... κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. κ γενικότερα είχα το form b Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:06 Ο Pure_Seduction: #4.750 26-07-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: μου θυμιζεις εμενα τον νοεμβριο...100% σιγουρια πως το ειχα παρει και οντως ετσι ηταν(ecpe) Click για ανάπτυξη... εμ ειδες οταν εισαι σιγουρος ,το εχεις παρει ,τελος... ασε που δεν υπαρχει θεμα αδικιας κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:07 Ο ferrari έγραψε: #4.751 26-07-09 18:07 παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια να ρωτησω εχετε το τηλεφωνο της hau? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:08 Ο tasosple έγραψε: #4.752 26-07-09 18:08 2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2310557600 κ 2103680000 αλλα ειναι κλειστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο ferrari έγραψε: #4.753 26-07-09 18:09 να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουρη για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Glix Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρεας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο Glix έγραψε: #4.754 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: κοίτα στο listening στο part 2 ήταν πανεύκολο . και το πρωτο μετριο . Θέμα είχα. τα γκράφιτι . Στο gvr θα εχω LP or BF και το ίδιο και στο listening. Click για ανάπτυξη... Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Ο andrikoc13: #4.755 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ferrari: να ρωτησω κατι??? παρολο που διαβασα το τοπικ 10 φορες ειμαστε σιγουροι για αυριο η απλως μαντεψιες!!!!!!!!! που βγαλαμε αυτο το συμπερασμα !!!!!!???? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία εχω και εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:10 Ο tasosple έγραψε: #4.756 26-07-09 18:10 εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δν ξερω φιλε. οτι ξερεις ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο andrikoc13: #4.757 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... Το δευτερο παρτ ηταν ευκολο το πρωτο μετριο αυτό λεω... και στην εκθεση εσκισα ακου εδω πως ξεκινησα( πανω απο 10 φορες το εχω πει ) I am writing this letter in connection with your article which i read on the ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ferrari Νεοφερμένο μέλος Ο ferrari αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο ferrari έγραψε: #4.758 26-07-09 18:11 μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως αυτα τα δυο μελη τεο και χρισις (κατι τετοιο ) ξεροθν κατι για υπευθυνους φροντιστηριου ακουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:11 Ο tasosple έγραψε: #4.759 26-07-09 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Μα αφου λες θα εχεις LP ή BF στο listening τοτε πως λες οτι ηταν ευκολο?? Εγω ειχα το θεμα με τα λαπτοπς(παλι καλα γιατι ολοκληρη μερα μαζι του ειμαι και ασχολουμαι)και εγραψα καλα αλλα εκανα μια βλακεια...Εγραψα On the main hand,αντι On the one hand, και ειναι λαθος...Στην δευτερη παραγραφο εγραψα On the second hand. Click για ανάπτυξη... μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:12 Ο andrikoc13: #4.760 26-07-09 18:12 Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτα τα δυο μελη, εχουν πληροφορηθει απο την κ.Αλεξίου ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: μν φοβασαι στο ραιτινγκ γιατι δν κοβουν. αφου ν φανταστεις ενα κοριτσι ειχα βαλει βελακια γιατι ξεχασε ν βαλει παραγραφους κ περασε Click για ανάπτυξη... Εγώ ήθελα να παω στην δευτερη σελίδα ... και μου ειπε η madame να βαλω βελάκι οτι συνεχιζω. και τελοςπαντων ειχα καταλαβει οτι είχα υπερβεί τις λέξεις . . ειχα φτασιε 240 . και εσβηνα μεχρι να μπω στο όριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.