dimitris_10 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitris_10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Ο dimitris_10: #2.881 21-07-09 01:06 δεν πρεπει να βγαλουν ανακοινωση στο site;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:07 Ο kos_maverik: #2.882 21-07-09 01:07 Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:07 Η Georgia.16: #2.883 21-07-09 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Το κακο ειναι πως τετοιες μερες τα φροντηστηρια δεν ειναι ανοικτα γιατι εχουν δωσει τις διακοπες στα καλοκαιρινα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα στην καθηγητρια μου και θα μου ελεγε αν περνουσα καθως αυτη γνωριζει τα αποτελεσματα 2-3 μερες νωριτερα αλλα δεν ξερω πως... Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:09 Η Adamsdoor: #2.884 21-07-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:10 Ο kos_maverik: #2.885 21-07-09 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πρεπει να βγαλουν ανακοινωση στο site;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:07 Ο kos_maverik: #2.882 21-07-09 01:07 Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:07 Η Georgia.16: #2.883 21-07-09 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Το κακο ειναι πως τετοιες μερες τα φροντηστηρια δεν ειναι ανοικτα γιατι εχουν δωσει τις διακοπες στα καλοκαιρινα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα στην καθηγητρια μου και θα μου ελεγε αν περνουσα καθως αυτη γνωριζει τα αποτελεσματα 2-3 μερες νωριτερα αλλα δεν ξερω πως... Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:09 Η Adamsdoor: #2.884 21-07-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:10 Ο kos_maverik: #2.885 21-07-09 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:07 Η Georgia.16: #2.883 21-07-09 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Glix: Το κακο ειναι πως τετοιες μερες τα φροντηστηρια δεν ειναι ανοικτα γιατι εχουν δωσει τις διακοπες στα καλοκαιρινα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα στην καθηγητρια μου και θα μου ελεγε αν περνουσα καθως αυτη γνωριζει τα αποτελεσματα 2-3 μερες νωριτερα αλλα δεν ξερω πως... Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:09 Η Adamsdoor: #2.884 21-07-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:10 Ο kos_maverik: #2.885 21-07-09 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Glix: Το κακο ειναι πως τετοιες μερες τα φροντηστηρια δεν ειναι ανοικτα γιατι εχουν δωσει τις διακοπες στα καλοκαιρινα μαθηματα αλλιως θα πηγαινα στην καθηγητρια μου και θα μου ελεγε αν περνουσα καθως αυτη γνωριζει τα αποτελεσματα 2-3 μερες νωριτερα αλλα δεν ξερω πως... Click για ανάπτυξη... εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:09 Η Adamsdoor: #2.884 21-07-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:10 Ο kos_maverik: #2.885 21-07-09 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: Τι ωρα ειναι αυτη Χριστινα;;Παω εγω καληνυχτα!!! Click για ανάπτυξη... οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:10 Ο kos_maverik: #2.885 21-07-09 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: οουυ καλα εγω μεχρι τς 4 ξυπνια θα ειμαι..τεσπα..καληνυχτα εσυ!:no1: Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να ειναι λογω καλοκαιριου!!!Κι εγω συνηθως μεχρι τις 3 δεν κλεινω ματι:iagree:!!!Καληνυχτα τωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:13 Η Georgia.16: #2.886 21-07-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: :stop::scared::!:!!!...Ποπο πολυ παραστατικα τα λες!!!Μονο που εγω μπαινω απευθειας με τον κωδικο του πατερα μου που εχει το φροντιστηριο, αρα εχω διπλασια αγωνια γιατι βλεπω και των αλλων!!!!!!! ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 01:14 Η Adamsdoor: #2.887 21-07-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: εγω πιστευω καλυτερα να τ δει ο καθενας μονος του..καλα μονο κ μονο η ιδεα της στιγμης που ξερουμε πως τ αποτελεσματα εχουν βγει κ μπαινουμε στο site παταμε τν κωδικο μας κ τν ημερομηνια γεννησης κ μετα enter και περιμενουμε να φορτωσει η σελιδα που αυτα τ ελαχιστα δευτερολεπτα θα μας φανουν αιωνας και μετα βλεπουμε τ ονομα/νυμο μας και πιο κατω FINAL:.......... sorry αν σας αγχωσα αλλα ετσι ειναι κ τ ξερουμε ολοι!:iagree: Click για ανάπτυξη... :stars::stars: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 08:41 Ο Ironboy έγραψε: #2.888 21-07-09 08:41 Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω όταν στελνω μηνυμα στην Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν μου απαντανε.Μονο μου απαντανε στην elicertif@umich.edu.Στελνετε εδω γραμμενα στα ΑΓΓΛΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο kos_maverik: #2.889 21-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: ααα εσυ θα μαθεις δηλαδη πριν απο μας? με ποσες μερες διαφορα περιπου? Click για ανάπτυξη... 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 10:19 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.890 21-07-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kos_maverik: 2-3 μερες πιο νωρις περιπου!!! Click για ανάπτυξη... τι λες καλε? εννοεις οταν βγουν για τους φροντηστηριουχους? ή να βγουν πχ για τους φροντηστηριουχους 25 και εσυ ν τα μαθεις 22? μου ανεται λιγο αδυνατο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 11:18 Η aggelikaki: #2.891 21-07-09 11:18 ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ant95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 162 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ant95 έγραψε: #2.892 21-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: ελεο ρε παιδια μια μερα ελειψα και κοντευουμε 300 δελιδες...εγω επειδη δενσας ενημερωσα πηρα χτες τηλεφωνο στην ελληνοαμρικανικη και μου ειπαν πως για ecce τελος ιουλη ενω για ecpe αρχες αυγουστου! Click για ανάπτυξη... Όλους έτσι μας ειπαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο Ironboy έγραψε: #2.893 21-07-09 12:05 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η Adamsdoor: #2.894 21-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας Maria Lionoudaki Examination Support Center Hellenic American Union Massalias 22 10680 Athens Tel. 302103680090 Fax. 302103634200 Web. www.hau.gr The Hellenic American Union cannot accept any responsibility for the accuracy or completeness of this message as it has been transmitted over a public network.If you suspect that the message may have been intercepted or amended,please call the sender. Click για ανάπτυξη... ε αι στο διαολο!(συγγνωμη κιολας!)-δεν ξερουν τι τους γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 12:15 Ο Pure_Seduction: #2.895 21-07-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: α..δε μπορεις να φανταστεις.. και την ωρα της εξετασης ετσι ημουν..λες και πηγαινα τουριστας..:iagree: ετσι πρεπει να παει ο κοσμος στα πτυχια οχι με κλαματα κτλ..ο αλλος ειχε λυποθυμισει μεσα..ε ελεος!!!οχι δε που θα σκασω Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η erh έγραψε: #2.896 21-07-09 13:24 παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια κανενα νεο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia.16 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Georgia.16: #2.897 21-07-09 13:36 Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:39 Η Adamsdoor: #2.898 21-07-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georgia.16: Καλημέρα , Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Αυγούστου 2009 . Για οποιαδήποτε ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή σας . Maria Lionoudaki Examination Support Center αυτο μου απαντησαν κ εμενα..σε ολους τ ιδια λενε εδω και μερες..μην κουραστουν κ μας δωσουν αλλη απαντηση... Click για ανάπτυξη... θα λεγα τωρα κτ αλλα σεβομαι το φορουμ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:40 Ο Ironboy έγραψε: #2.899 21-07-09 13:40 Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πηρα ενα μηνυμα αλλά δεν το λέω καλυτερα μεσα σε τέτοιο post θα ταραχτειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erh Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Τήνος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2009 στις 13:43 Η erh έγραψε: #2.900 21-07-09 13:43 τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τι να πω... και αυτο το student not found στο στομαχι μου καθεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.