Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η Βetty έγραψε: #2.261 18-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!πανω της θα τα εκανε!!α ρε μπετι θεα!! Click για ανάπτυξη... χιχι σε επιασα!!!!!!!!!!!!!δεν τρομαξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω μυτη εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:51 Η aggelikaki: #2.262 18-07-09 17:51 τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:51 Η Adamsdoor: #2.263 18-07-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια on-topic plz και ολοι αναθαρυμενοι!!!! Click για ανάπτυξη... καλα βρε τεολ...μια χαρα δε μιλαμε ετσι??τι αλλο να πουμε για τα πτυχια??στο κατω κατω αμα πουμε κιαλλο για τα πτυχια θα αγχωθειτε περισσοτερο!!!:nono::iagree:μια χαρα χαλαρη κουβεντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aggelikaki: #2.264 18-07-09 17:52 σορρυ τεο....ρε παιδια on topic ειπαμε!το words you need το ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Ο kos_maverik: #2.265 18-07-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinepapa: ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!πανω της θα τα εκανε!!α ρε μπετι θεα!! Click για ανάπτυξη... χιχι σε επιασα!!!!!!!!!!!!!δεν τρομαξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω μυτη εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:51 Η aggelikaki: #2.262 18-07-09 17:51 τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:51 Η Adamsdoor: #2.263 18-07-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια on-topic plz και ολοι αναθαρυμενοι!!!! Click για ανάπτυξη... καλα βρε τεολ...μια χαρα δε μιλαμε ετσι??τι αλλο να πουμε για τα πτυχια??στο κατω κατω αμα πουμε κιαλλο για τα πτυχια θα αγχωθειτε περισσοτερο!!!:nono::iagree:μια χαρα χαλαρη κουβεντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aggelikaki: #2.264 18-07-09 17:52 σορρυ τεο....ρε παιδια on topic ειπαμε!το words you need το ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Ο kos_maverik: #2.265 18-07-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:51 Η Adamsdoor: #2.263 18-07-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια on-topic plz και ολοι αναθαρυμενοι!!!! Click για ανάπτυξη... καλα βρε τεολ...μια χαρα δε μιλαμε ετσι??τι αλλο να πουμε για τα πτυχια??στο κατω κατω αμα πουμε κιαλλο για τα πτυχια θα αγχωθειτε περισσοτερο!!!:nono::iagree:μια χαρα χαλαρη κουβεντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aggelikaki: #2.264 18-07-09 17:52 σορρυ τεο....ρε παιδια on topic ειπαμε!το words you need το ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Ο kos_maverik: #2.265 18-07-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Παιδια on-topic plz και ολοι αναθαρυμενοι!!!! Click για ανάπτυξη... καλα βρε τεολ...μια χαρα δε μιλαμε ετσι??τι αλλο να πουμε για τα πτυχια??στο κατω κατω αμα πουμε κιαλλο για τα πτυχια θα αγχωθειτε περισσοτερο!!!:nono::iagree:μια χαρα χαλαρη κουβεντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aggelikaki: #2.264 18-07-09 17:52 σορρυ τεο....ρε παιδια on topic ειπαμε!το words you need το ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Ο kos_maverik: #2.265 18-07-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σορρυ τεο....ρε παιδια on topic ειπαμε!το words you need το ξερετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Ο kos_maverik: #2.265 18-07-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: τωρα ειμαι 14 μισο....εχω κερσισει χρονια ειμαι 23/12 γεννημενη......θα μπορουσα να πηγαινω και γ γυμνασιου!χα...δεν με πιασατε! Click για ανάπτυξη... :no1:Παλι εξω σορρυ!Αρα πανω κατω συνομιλικια λεμε ε;Ε για μισο χρονο τωρα θα κανουμε φασαρια;... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:54 Η Adamsdoor: #2.266 18-07-09 17:54 οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι τ ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:55 Ο teol20 έγραψε: #2.267 18-07-09 17:55 Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:56 Η Βetty έγραψε: #2.268 18-07-09 17:56 :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:57 Η aggelikaki: #2.269 18-07-09 17:57 αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:58 Ο kos_maverik: #2.270 18-07-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... Σε ποιο απο ολα;;;! Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... Ποπο δυσκολο φαινεται!Ναι το ιδιο ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 17:59 Η Adamsdoor: #2.271 18-07-09 17:59 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Ναι το ξερουμε και ειναι πολυ καλο βιβλιο οπως και το Michigan Proficiency Skills Builder!:no1: Click για ανάπτυξη... μπα..αυτο π λες τεο δεν ειναι και τοσο καλο.....αποτι ξερω..ρε σεις εγω εκανα το super final super course!!εκει να δεις δυσκολια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η aggelikaki: #2.272 18-07-09 18:00 ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποιοανου ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Η Adamsdoor: #2.273 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miss Betty: :timoria::timoria::timoria::red::stars::stop::ee::ee::ee:τι να λεμε τωρα...τα ιδια παλι?/αφου περασαμε ντε!!!!!!!!!!!!!!!! :timoria::hellas::hellas::papas::stars::papas::red:α ρε Χριστινα αμα κοπω.....οτι δειχνει παραπανω θα σε κανω!!!!!!!! οοοπσ αλλαξαμε θεμα....οκ Click για ανάπτυξη... δεν ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:00 Ο teol20 έγραψε: #2.274 18-07-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: αυτο που ειπες τεο δεν το ξερω,δεν το δουλεψα....αλλα αυτο της καρ το εχω μαθει ευαγγελιο πιστευεται πως αν με πιασεις να ρωτησεις μια μια λεξη ξερω την επομενη και αρκετες φορες θυμαμαι καισε ποιο κεφαλαιο ειναι καθε λεξη(πανω κατω)και αρκετες λεξεις επεσαν απο εκει! ----------------------------------------- παιδια μια ερωτηση: το ecce ειναι το lower του mishigan ? Click για ανάπτυξη... το ecce ναι ειναι το lower of michigan! MICHIGAN PROFICIENCY SKILLS BUILDER by New Editions Word you Need by Sylvia Kar The most SOS books for the ECPE Vocabulary Section!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Ο kos_maverik: #2.275 18-07-09 18:02 Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποο τι λετε για βιβλια εγω εκανα μονο GCVR σε αυταΟ πατερας μου(καθηγητης) εγραφε μονος του διαφορα βιβλια λεξιλογιου/γραμματικης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:02 Η aggelikaki: #2.276 18-07-09 18:02 exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Ο teol20 έγραψε: #2.277 18-07-09 18:03 Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aαα εσυ εχεις μεσο τον πατερα σου! Εμεις ειμαστε κοινοι θνητοί τι να κανουμε! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... To περασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:03 Η Adamsdoor: #2.278 18-07-09 18:03 super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
super final by super course..ειναι πολλοι συγγραφεις μαζι..επισης πολυ δυσκολο ειναι το ecpe final by grivas...αλλα ρε παιδια..παντα το λεξιλογιο στο πτυχιο ηταν γελοιο τζαμπα μας εβαζαν και διαβαζαμε τοσο πολυ λεξεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kos_maverik Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 302 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:04 Ο kos_maverik: #2.279 18-07-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aggelikaki: exactly!ααααα το λοουερ λπν...εγω δεν εδωσα mishigan αλλα cambridge λοουερ!δεκεμβρη της β γυμνασιου! Click για ανάπτυξη... Cambridge;;ΑσχολιαστοΟχι που δεν ειναι καλο!Αντιθετως!!!Αλλα το μισιγκαν εχει multiple choice! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty Δραστήριο μέλος Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2009 στις 18:05 Η Βetty έγραψε: #2.280 18-07-09 18:05 παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια σε εμενα συνεβη το εξης παραδοξο....τα GVR που εκανα στο φροντιστηριο ηταν πολυ πιιο δυσκολα απο αυτο που επεσε στις εξετασεις!το πολυ να ειχα 5 αγνωστες λεξες!!!!!!!!!!2-3 ηταν!!!!!!!!!! +φωνω Χριστινα(τωρα ειδα το μηνυμα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.