παιδιααααααα! εχουμε πλεον
17 ΙΟΥΛΙΟΥ !!!!!!!!!!!! Αν υποθεσουμε οτι θα βγουν...22/07 οπως περσι μας απομενουν 4 μερες! (χωρις να μετραει η 17η ιουλιου)
δεν ειναι απιστευτοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????
ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ! ευχομαι σε ολους σας να περασετε γιατι ξερω ποσο χαλια ειναι να μενεις...........το λεω γιατι εδωσα δευτερη φορα...
ουτε στον εχθρο σου αυτο το αισθημα οταν μαθαινεις οτι κοπηκες! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω απο οτι πιστευω γυρω στις 24-27 θα βγουν γιατι οι εξετασεις δόθηκαν και μια εβδομαδα αργοτερα απο περσι.Παντως ας ελπίσουμε αυτην η εβδομαδα που έρχεται να είναι εβδομαδα αποτελεσματων.Ξερω πως ειναι δυσκολο να κοβεσαι γιατι το έχω νιώσει 2 φορές ως τώρα.
Και καλά αποτελεσματα ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Το site ελπίζω να το ξέρετε:
results.hau.gr
Θελει τον 6ψφιο κωδικο σας και Birthdate
Μακάρι να πέρασα γιατί δεν θα αντέξω άλλους 3 μήνες Αγγλικά μέχρι τον Δεκμέμβρη...
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Ελα βρε θα το περασεις βρε συ.Εχουν αλλαξει και το συστημα βαθμολογησης και πλεον με 3 LP και ενα BF περνάς!

Think positive and go on...
+1...απαισιο να κοβεσαι

....
συμπασχω........
να χουμε περασει ολοι.....(εγω το λεω η hau το ακουει??)
Αααα για το κέρασμα μάλλον θα αλληλοκεραστούμε...

Eιδικα αν το περασουμε πόλλοι μέσα απο αυτό το forum!

Και να ρθουν και οσοι κοπούν!Απλα μια ατυχια θα τους εχει στερησει το πτυχιο!
Αλλα δεν το βάζουμε κάτω!
Παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Πιστεύετε ότι το 'χουμε να φτάσουμε τα 3Κ posts μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα; :Ρ
Kαι σένα τι σε νοιάζει ρε?

Δίκο σου είναι το forum?

Απο το δικό σου server κλέβουμε χώρο...
E και με την ανακοίνωση όταν θα μας πουν αν πέρασαν ή όχι το βλέπω
Nα τα βλέπεις ρε Ηλια να τα βλέπεις.

Α καλά, εκεί πάμε για setάρισμα του server απ' την αρχή ή πιο απλά λουκέτο.
Δεν θα μας υποδείξεις τι θα κάνουμε εγώ ή η συντονιστικη ομάδα.
Απο οτι βλέπω διαβαζεις το τοπικ απο το πρωι μεχρι το βράδυ.
Αν σε ενοχλει κατι απο τα γραφόμενα just ignore it.

Εμεις είμαστε εδω για να αλληλουποστηριζόμαστε και να ανταλάσουμε εμπειρίες.Και αυτό κακό ειναι?Ελεος δηλαδη...
Μπαίνουν εδω κάποιοι εξυπνάκηδες και το παίζουν λες και ναι καποιοι.Λίγη ταπεινοφροσύνη δεν κανει κακό.Και στο κατω-κατω αν δεν εχετε δωσει αυτην την εξεταση δεν σας ενδιαφερει και αυτο το τοπικ.Αφηστε αυτούς που τους ενδιαφερει να το παρακολουθήσουν επιτελους.