Ναι τα αποτελεσματα απο οτι μου εχουν πεις τις ουκ ολίγες φορες που εχω παρει τηλεφωνο θα βγουν τον Αυγουστο.
Βεβαια μην τους πολυ-δινετε σημασια.Πιστεύω ακραδαντα οτι μεχρι τελη Ιουλιου θα χουν τελειωσει το scoring.Αλλα δεν σας παιρνω και στο λαιμό μου.
Συνιστώ υπομονη!
Οταν εδωσα cambridge lower, το χαρτι εγραφε χαρακτηριστικα οτι ειναι ενας μη κερδοσκοπικος οργανισμος. Βεβαια με αυτο το νουμερο υποψηφιων, και με το κοστος των εξεταστρων να εχει 3ψηφιο αριθμο, βγαζουν εντελως μη κερδοσκοπικα πανω απο 2 δις τη φορα/ετος.
Οποτε φαινετε απο τις πολλες φιλλανθρωπιες που κανουν ειπαν να επενδυσουν και στον επαγγελματισμο τους μερικα χιλιαρικα...
Αυτα για να μην νομιζετε οτι μας κανουν και καμια χαρη.
Καταρχας αγαπητε φιλε και γω ξερω πολύ καλα οτι τα εσοδα του Cambridge ειναι γιγαντια.
Αλλα μην ξεχνας κιολας οτι το Cambridge ειναι ενας κολλοσος.
Με 10.000 βαθμολογητές και εξεταστες στο δυναμικό του και 1000 ατομα στο Costumer Services ξερει πολυ καλα να κανει ενα management των χρηματων του.
Μια πολύ απλή επισκεψη στον ιστοτοπο του θα δεις οτι μεγαλο μερος των χρηματων του,ξοδευεται σε Pretesting και σε ερευνες που διενεργούνται.
Για να μην σας πολυκουραζω να σα πω πως η προετοιμασια ενος Paper απο τα τερατα του Cambridge διαρκει περιπου 2 χρονια.Για να φτασει στον υποψηφιο το paper πρεπει να περασει απο 4-5 σταδια ελεγχου ποιότητας.
Μην ξεχνας επίσης τα τεραστια εξοδα του να διανείμει 1.500.000 γραπτα παγκοσμίως σε 100+ παγκοσμίως και φυσικα να τα παρεί πίσω.
Επισης να σε ενημερωσω πως το "καθαρο" ποσο που παιρνει το Cambridge δεν ειναι καν 100 ευρω για το FCE καθως ποσοστο των χρηματων χρησιμοποιει και το test centre για λειτουργικά εξοδα,προσωωπικο,ενοικιασεις venues κλπ.
Αυτα αγαπητε μου Χρηστο ας τα κανει το ΤΙΕ.
Το Κειμπριτζ ειναι ενας κολλοσος στο χωρο του assessment της αγγλικής γλώσσας.
Με τις εξετασεις που διενεργει απο το 1913 εχει ριζώθει για τα καλα σε αυτο το χώρο.
Αρα καλα κανει και παίρνει τοσα χρηματα,τα οποια δεν λεω ειναι ΥΠΕΡΟΓΚΑ για τον μεσο ελληνα.Δεν λεω οτι μας κανουν και χάρη αλλα επειδη εχω ασχοληθεί παρα πολυ με αυτο το θεμα θα μου επιτρέψεις να εκφρασω αποψη!:no1: