teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο teol20 έγραψε: #1.241 30-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Ετσι! Και μια μερα γραψε στο ξεκαρφωτο:" Α ξεχασα να σας πω, αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα". Click για ανάπτυξη... Nα δεις μετα τι πανικος θα γίνει εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο drillgr έγραψε: #1.242 30-06-09 23:31 Γι αυτο βγαλε απο το προφιλ σου την "περιοχη" να μην εχουμε τρεχαματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:33 Ο teol20 έγραψε: #1.243 30-06-09 23:33 Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:36 Ο drillgr έγραψε: #1.244 30-06-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Click για ανάπτυξη... Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:39 Ο teol20 έγραψε: #1.245 30-06-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Ετσι! Και μια μερα γραψε στο ξεκαρφωτο:" Α ξεχασα να σας πω, αυριο βγαινουν τα αποτελεσματα". Click για ανάπτυξη... Nα δεις μετα τι πανικος θα γίνει εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο drillgr έγραψε: #1.242 30-06-09 23:31 Γι αυτο βγαλε απο το προφιλ σου την "περιοχη" να μην εχουμε τρεχαματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:33 Ο teol20 έγραψε: #1.243 30-06-09 23:33 Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:36 Ο drillgr έγραψε: #1.244 30-06-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Click για ανάπτυξη... Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:39 Ο teol20 έγραψε: #1.245 30-06-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γι αυτο βγαλε απο το προφιλ σου την "περιοχη" να μην εχουμε τρεχαματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:33 Ο teol20 έγραψε: #1.243 30-06-09 23:33 Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:36 Ο drillgr έγραψε: #1.244 30-06-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Click για ανάπτυξη... Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:39 Ο teol20 έγραψε: #1.245 30-06-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drillgr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:36 Ο drillgr έγραψε: #1.244 30-06-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Click για ανάπτυξη... Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:39 Ο teol20 έγραψε: #1.245 30-06-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Γιατι να εχουμε τρεχαματα? Κατι κακο θα κάνω? Δεν ισχυει η υποσχεση! Θα τους ταραξω και στα email και στα τηλεφωνα! Αλλα δεν θα σας λεω το τι θα μαθαινω να σκάσετε και αν μην με πρηζετε πως ειμαι excesive... Click για ανάπτυξη... Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 23:39 Ο teol20 έγραψε: #1.245 30-06-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drillgr: Καλα αν τους περνεις καθε μερα, παιζει στο τελος να σου πουνε τα αποτελεσματα απο συγκεκριμενα ονοματα που θα δωσεις για να τους αφησεις ησυχους lol. Click για ανάπτυξη... Kαι καλά θα κάνουν! Ας ειναι ακριβεις και αυτοι! Ολο τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου! Πες εκει ακριβη ημερομηνια σαν το Cambridge. 31/07 λενε αποτελεσματα,τότε ακριβως θα τα βγάλουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Faint :) Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 00:01 Η Faint :) έγραψε: #1.246 01-07-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: To Listening παντως να πω πως δυσκολεψε ΠΑΡΑ πολλα παιδια! Το λεξιλογιο που σας επεσε φανταζομαι να ηταν παρομοιο με τα Preparation που κανατε εεε? Click για ανάπτυξη... οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 10:49 Ο teol20 έγραψε: #1.247 01-07-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Faint :): οχι ακριβως ¨=ρ υπήρχαν ερωτηματα που ειμαι πολυ σιγουρη..για αλλα ομως αμφιβαλλω... στη form C που εδινα εγω...η γραμματικη ηταν μετρια..ευκολο cloze -readings (γελοια) και δυσκολο λεξιλογιο...εκθεση πολυ ευκολη και listening παλι μετριοο.......ας ελπισω να εχω περασει ΄=] Click για ανάπτυξη... Εγώ απο ότι κατάλαβα σε καθε Form ειναι πιο δύσκολο ένα διαφορετικό παρτ της εξετασης!Στο C το GCVR ,στο D το Listening κλπ. Αυτό μαλλον το κάνουν για να είναι αξιόπιστα τα αποτελεσματα,αλλα δεν ειναι λιγο άδικο?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 11:35 Ο ἅλς έγραψε: #1.248 01-07-09 11:35 Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σ΄όλες-όλους! Παιδιά, αγωνία για τα αποτέλεσματα αλλά μη βιαζόμαστε να περάσει ο καιρός και μας "φύγει" το καλοκαίρι!!! Ας απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ..... "η τύχη μας θα δουλεύει"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Ο tasosple έγραψε: #1.249 01-07-09 13:26 εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω που ειχα το φορμ α ειχε πολυ δυσκολο λισενιγκ και γελειο λεκξιλογιο, ριντιγκ κ ραιτινγκ. η γραμματικη πανω κατω κλασσικη, μετρια. βατη (για οσους ξερουν πολυ καλη γραμματικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Ο teol20 έγραψε: #1.250 01-07-09 13:31 Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο djimmakos: #1.251 01-07-09 13:36 B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
B δεν είχε; :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Ο tasosple έγραψε: #1.252 01-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αρα δηλαδη το ECPE ειχε Form A,C,D φετος; Μαλλον καθε βαρδια θα ειχε και διαφορετικα Form! Click για ανάπτυξη... οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Ο teol20 έγραψε: #1.253 01-07-09 13:37 Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από tasosple: οχι εγω εδωσα ecce ( στις 9 τ πρωι) Click για ανάπτυξη... Ααα σόρρυ! Ειχες φορμ Α και εγω ειχα το Form B που εδωσα στις 1! Τα ιδια θεματα πρεπει να ειχαμε! Εσεις τι Reading ειχατε? Εμεις ειχαμε το πρωτο για μια γεφυρα που επρεπε να χτιστεί και τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Ο tasosple έγραψε: #1.254 01-07-09 13:44 αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αφου ειχαμε διαφορετικα φορμ θ ειχαμε κ διαφορετικα θεματα πρεπει ν ειχες θεμα εκθεσεις για κατι γκραφιτι? τ ιδιο ειχε κ η ξαδερφη μ π εδινε στις 1 τ μεσημερι τωρα δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα απο τ ριντιγκ. μονο μ κατι χωρες ειχε τ τελευταιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Ο djimmakos: #1.255 01-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Mεχρι τωρα Β δεν ακουσα να έχει κανένας Δημητρη... Μην χάσεις εσύ κατευθείαν να απαντησεις! Ελεος πια! Click για ανάπτυξη... Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:46 Ο tasosple έγραψε: #1.256 01-07-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... ελα ρ μν τσιμπας. κατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Ο teol20 έγραψε: #1.257 01-07-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ξυδάκι. Βαλσάμικο. Κάνει καλό στα νεύρα Δεν δαγκώνω, μη φοβάσαι. Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αμα δε δέχεσαι ούτε ένα σχόλιο,δεν είναι πρόβλημα δικό μου. Το σχόλιο δεν είχε κανένα άλλο σκοπό πέρα από το "πείραγμα". Άντε γιατί πολλά πράγματα έχουμε παρεξηγήσει εδώ μέσα. Αλλά μάλλον σ' αυτή τη συζήτηση είμαι ανεπιθύμητος, οπότε σας αφήνω να συνεχίσετε. Γεια χαρά και καλά αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πως είσαι ανεπιθύμητός,αλλά πολύ απλά γράφεις μ@λ@κ**ς! Και επειδή το πείραγμα αυτό εμενα πραγματικα με ΕΝΟΧΛΕΙ,θα σε παρακαλουσα να το σταματήσεις. Δεν εχω εγω κατι μαζί σου αλλά πραγματα φορές-φορές γραφεις κατι ακυρα πράγματα που με εξοργίζουν. Οσο για το ξύδι δεν θα το χρειαστώ ευχαριστώ... --------------- Τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:54 Ο tasosple έγραψε: #1.258 01-07-09 13:54 τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τασο στις βαρδιες μονο τα θεματα απο την εκθεση αλλαζουν πιστευω!Τα ίδια πρεπει να ειναι τα υπόλοιπα παρτ![/quote] αν ειναι ετσι οσοι δινουν 4'30 θ τ ηξεραν απ αυτους π εδιναν 9 διαφορετικα ειναι. εχω ρωτησει. τουλαχιστον περσυ ετσι ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Ο teol20 έγραψε: #1.259 01-07-09 13:57 Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 281 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 281 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Kαι κάτι άσχετο, στη ΗΑU έχουνε ακόμα τα δικά μου αποτελέσματα από το ALCE το 2007 :!:. Eκεί θα μείνουν για πάντα; Δεν κάνουνε "καθαρισμό" στη βάση; :p Μετά απορούνε γιατί πέρυσι που βγήκαν τα αποτελέσματα έπεσε ο server. Click για ανάπτυξη... Ο server περσι δεν ειχε πέσει. Απλα τον κανουνε συντηρηση οπως καθε χρόνο και μια χαρά ειναι... Και αν εσυ λες οτι εχει το Αλσε του 07,το Cambridge και το British Council διατηρει αποτελεσματα στην database του μαζι και με το detailed stetment of results απο το 2005...:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosple Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tasosple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Ο tasosple έγραψε: #1.260 01-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τεσπα όπως και να χει δεν νομίζω να είναι και πολύ διαφορετικα γιατι ολο το τεστ ειναι Multiple Choice και ειναι λιγο αδυνατον να μπορεις να απομνημονεύσεις 150 ερωτηματα συνολικα και να θυμασαι και το τι απαντησες ειδικα σε ενα τόσο πιεσμενο χρονο που σε κυνηγάει! ----------------------------------------- I agree with u. σιγα μν θυμαται κανεις τ ειχε στ καθενα. τ πολυ 20 ν θυμουνται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.