Εξετάσεις Michigan ECCE/ECPE May 2009

Πιστεύετε πώς έχετε περάσει το Michigan ECCE/ECPE?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Δεν ξέρω

• Δεν επιθυμώ να απαντήσω

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα ξαναπάρω σε λίγο...πήρα 2 φορές ηδη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξαναπαίρνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα εκραγουμε σημερα....:s:s:s:s

:no1::no1::no1::no1::no1:

:boom::boom::boom::boom:

HP : 90-100
P:80-89
LP:65-79
BF:50-65
F:0-50

Θα σκασω

μπορει μηπως καποιος να εξηγησει ποσο της % ειναι το F,BF,HP,LP και τα λοιπα? δεν εχω ιδεα αλλα θελω να μαθω

HP=90-100%
P=80-89%
LP=65-79%
Bf=50-65%
F=0-50%

γεια παιδια!:)
ειμαι κ εγς καινουρια εδω κ γραφτηκα γτ μ αυτο που εγινε σμρ στη hau εχω ανχωθει ακομα πιο πολυ..:D

μακαρι να βγουν σμρ..

cool...περσυ γινοταν το ιδιο απο οτι 8υμαμαι...και τα ανεβαζαν γι αυτο συνεβαινε αυτο... αρα ας ελπισουμε οτι αυριο 8α τα χουν βγαλει...

λέει οτι φτιάχνουνε την βάση για τα αποτελέσματα...την επόμενη εβδομάδα θα βγουν λέει...τώρα τα βαζουν..:jumpy:

γεια παιδια!:)
ειμαι κ εγς καινουρια εδω κ γραφτηκα γτ μ αυτο που εγινε σμρ στη hau εχω ανχωθει ακομα πιο πολυ..:D

μακαρι να βγουν σμρ..

σημερα με τπτ... τα αποτελεσματα παντα βγαινουν πρωι...μαλλον εχουν σχολασει και παρατησαν την δουλεια στη μεση...:S

λέει οτι φτιάχνουνε την βάση για τα αποτελέσματα...την επόμενη εβδομάδα θα βγουν λέει...τώρα τα βαζουν..:jumpy:

Για ποιο ρώτησες το ECCE ¨η για το ECPE?

???

εγώ πιστεύω οτι αύριο θα εχουν δημοσιευτεί

Αν ήμουν στη θέση σας, θα προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για αύριο. Καλά αποτελέσματα. Η HAU κλείνει στις 17.00, άρα μην τα περιμένετε σήμερα, για να μη στεναχωριέστε.

Όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία, και αν δεν περάσετε (που δεν το εύχομαι), δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Θα δώσετε πολύ πιο σημαντικές εξετάσεις στη ζωή σας. Να ευχαριστηθείτε το καλοκαιράκι όσο γίνεται περισσότερο, γιατί όσο περνούν τα χρόνια, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε πολύ λιγότερο χρόνο για διακοπές.

περασες???

Αν ήμουν στη θέση σας, θα προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για αύριο. Καλά αποτελέσματα. Η HAU κλείνει στις 17.00, άρα μην τα περιμένετε σήμερα, για να μη στεναχωριέστε.

Όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία, και αν δεν περάσετε (που δεν το εύχομαι), δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Θα δώσετε πολύ πιο σημαντικές εξετάσεις στη ζωή σας. Να ευχαριστηθείτε το καλοκαιράκι όσο γίνεται περισσότερο, γιατί όσο περνούν τα χρόνια, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε πολύ λιγότερο χρόνο για διακοπές.
Εννοείτε για όσους έδωσαν ECCE μόνο;:(
-----------------------------------------
Για ποιο ρώτησες το ECCE ¨η για το ECPE?

???
Για ποιο ρώτησες Λίλη;

Δεν έχει κλείσει..αφού πριν 5 ούτε 5 λεπτά πήρα τηλέφωνο και ηταν ανοιχτά καλέ!!Εντωμεταξύ έκανα την πονηριά και πήρα στης Αθήνας το κέντρο και όχι το εξεταστικό ...έχει διαφορετικά τηλέφωνα..στο εξεταστικό σε βάζουν στην αναμονή..ε λοιπόν και εγώ πήρα στο άλλο και μου το είπε ξεκάθαρα ο κυριούλης..πάντως ηταν ευγενικός και καλός..η άλλη κοπελιά στο εξεταστικό κέντρο θα έτρωγε βρίσιμο αμα μου μίλαγε άσχημα πάντως...καλό ,ε???Αν πάρετε και εσείς τωρα θα δείτε οτι σας βάζουν αναμονή..μάλλον το περιμεναν οτι θα σπάγαμε στα τηλέφωνα!

Ρώτησα για το lower michigan αλλά εκείνος μου είπε οτι βγαίνουν γενικά!!!

Οι φιλοι με λένε Λίλη οπότε και εσεις Λίλη να με λέτε

πλζ καποιοσ το τιλεφωνο γ λοοθερ ecce
Τώρα και να θες να πάρεις, δεν θα σου απαντήσουν...
Α, ίσως και να σου απαντήσουν... Αλλά μέχρι τις 5 δουλεύουν κανονικά!

τελικα απο οτι καταλαβα δεν θα βγουν αυριο??

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};454122:
Εννοείτε για όσους έδωσαν ECCE μόνο;:(
-----------------------------------------;

Ναι. Εννοώ το ECCE. Το ECPE να το περιμένετε αρχές Αυγούστου (περίπου 5/8).

Παιδια μου ξαναβγαζει student not found!!

οντως οσα περνουν τα χρονια δυσκολευουν τα πραγματα...δεν χαιρεασαι τισ διακοπες σου οπως οταν ησουν σχολειο...και απο εξετασεις αλλο τιποτα...μια ζωη δινεις...αλλεσ πιο σημαντικες αλλες λιγοτερο...και το αγχος ειναι ο πιο ανασταλτικος παραγοντας...δυστυχως ομως ποτε μου δεν μπορεσα να το αποβαλω...το πραγμα θελει ηρεμια αλλα που...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back