gpetrakis Νεοφερμένο μέλος Ο gpetrakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Ο gpetrakis: #21 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πωπω! Τι βαθμολογια ειναι αυτη ρε συ. Πολυ κριμα ρε συ ειναι πολυ μεγαλη ατυχια. Θα ξαναδωσεις τον Νοεμβρη; Click για ανάπτυξη... Θα κάνω 2 μήνες ακόμα προετοιμασία και θα ξαναδώσω -δεν έχω άλλη επιλογή. Μου χρειάζονται πολύ στο επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ~Λένα~ έγραψε: #22 11-09-09 13:37 Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Ο teol20 έγραψε: #23 11-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Click για ανάπτυξη... Aν εδωσες μεσω φροντιστηριου θα το παραλαβεις απο εκει. Αλλιως θα στο στειλουν σπιτι σου. Γυρω στα τελη Σεπτεμβρη θα στο στείλουν!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Σοφιστής έγραψε: #24 11-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και γώ το πέρασα αλλα η δικιά μου ιστορία ειναι πολύ μεγάλη και βαριεμαι να την γράψω. Ιδου: Exam Results Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: LP GVR: LP WRI: P Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος... Click για ανάπτυξη... τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:48 Ο teol20 έγραψε: #25 11-09-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Πωπω! Τι βαθμολογια ειναι αυτη ρε συ. Πολυ κριμα ρε συ ειναι πολυ μεγαλη ατυχια. Θα ξαναδωσεις τον Νοεμβρη; Click για ανάπτυξη... Θα κάνω 2 μήνες ακόμα προετοιμασία και θα ξαναδώσω -δεν έχω άλλη επιλογή. Μου χρειάζονται πολύ στο επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:37 Η ~Λένα~ έγραψε: #22 11-09-09 13:37 Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Ο teol20 έγραψε: #23 11-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Click για ανάπτυξη... Aν εδωσες μεσω φροντιστηριου θα το παραλαβεις απο εκει. Αλλιως θα στο στειλουν σπιτι σου. Γυρω στα τελη Σεπτεμβρη θα στο στείλουν!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Σοφιστής έγραψε: #24 11-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και γώ το πέρασα αλλα η δικιά μου ιστορία ειναι πολύ μεγάλη και βαριεμαι να την γράψω. Ιδου: Exam Results Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: LP GVR: LP WRI: P Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος... Click για ανάπτυξη... τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:48 Ο teol20 έγραψε: #25 11-09-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Ο teol20 έγραψε: #23 11-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Click για ανάπτυξη... Aν εδωσες μεσω φροντιστηριου θα το παραλαβεις απο εκει. Αλλιως θα στο στειλουν σπιτι σου. Γυρω στα τελη Σεπτεμβρη θα στο στείλουν!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Σοφιστής έγραψε: #24 11-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και γώ το πέρασα αλλα η δικιά μου ιστορία ειναι πολύ μεγάλη και βαριεμαι να την γράψω. Ιδου: Exam Results Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: LP GVR: LP WRI: P Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος... Click για ανάπτυξη... τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:48 Ο teol20 έγραψε: #25 11-09-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Λένα~: Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: HP LST: P GVR: P WRI: LP Το πτηχιο μου ποτε θα ερθει σπιτι; Πρεπει να παω να το παρω απο καπου; Click για ανάπτυξη... Aν εδωσες μεσω φροντιστηριου θα το παραλαβεις απο εκει. Αλλιως θα στο στειλουν σπιτι σου. Γυρω στα τελη Σεπτεμβρη θα στο στείλουν!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο Σοφιστής έγραψε: #24 11-09-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και γώ το πέρασα αλλα η δικιά μου ιστορία ειναι πολύ μεγάλη και βαριεμαι να την γράψω. Ιδου: Exam Results Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: LP GVR: LP WRI: P Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος... Click για ανάπτυξη... τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:48 Ο teol20 έγραψε: #25 11-09-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Και γώ το πέρασα αλλα η δικιά μου ιστορία ειναι πολύ μεγάλη και βαριεμαι να την γράψω. Ιδου: Exam Results Examination: E.C.C.E. MAY 2009 Final: P P/F: Pass ORAL: P LST: LP GVR: LP WRI: P Eυχαριστημενος ειμαι απο τους βαθμούς αν και περιμενα κατι καλυτερο έχοντας και 2 Γ1.Αλλα δεν ειμαι αχαριστος... Click για ανάπτυξη... τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:48 Ο teol20 έγραψε: #25 11-09-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: τεό πραγματικά δεν θέλω να φανώ κακός(άλλωστε τις περισσότερες φορές σε υποστηρίζω) όμως πιστεύω ότι με 2 πιστοποιητικά C1 η βαθμολογία σου δεν είναι τόσο ικανοποιητική ώστε να πετάξεις τη σκούφια σου. φτάνει που το πήρες με αξιοπρεπή βαθμολογία.:thanks: Click για ανάπτυξη... Koιτα. Ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που πηραν Ρ στην εκθεση. Φετος το Listening ηταν μια αποτυχια. Αλλα το περασα σχεδον ακριβως με τον ιδιο βαθμο με το GVR. Γυρω στο 78% δηλαδη. Και κυριο μελημα μου ηταν να βοηθησω και την διπλανη μου που ηταν συμμαθητρια μου αλλα δυστυχως κοπηκε. Ο λογος αλλωστε που το εδωσα ηταν προσωπικος και δεν το εδωσα για να αποδειξω πως ειμαι καποια αυθεντια στα αγγλικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #26 11-09-09 22:35 εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσύ μόνο την έκθεση κοιτάς? δεν υπάρχουν άλλα parts? ή πήραν πολλοί high pass σε GVR, LISTENING, ORAL? κανονικά έπρεπε να είχες πάρει σε όλα pass και high pass(λέει η λογική). αφού είσαι επίπεδο C1 ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:44 Η woochoogirl: #27 11-09-09 22:44 Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι το επίπεδο C1 (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά)? Κι εγώ πέρασα το ecpe φέτος (writing, oral pass, gcvr, listening hp) και δεδομένης της τσαπατσούλικης προετοιμασίας των 4ων μηνών και της 7χρονης απουσίας από το στίβο των αγγλικών είμαι κατευχαριστημένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:48 Ο teol20 έγραψε: #28 11-09-09 22:48 C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
C1=Pre-Proficiency! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η mary32 έγραψε: #29 15-09-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Αυτη ειναι η μονη χαζομαρα στο Μichigan. Ειδικα στo Proficiency δεν συμψηφίζεται. 3 ΗΡ και ενα F και κοβεσαι. Ενω στο Cambridge μπορουσε να έχει καλλιστα ενα ωραιο Β ή Α στο Κειμπριτζ. Για αυτο δινουμε και παντα 2 πτυχια.Για τετοιες ατυχίες!:no1: Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στο ECPE πρέπει να έχεις το λιγότερο ένα BF και στα αλλα το λιγότερο Low Pass και περνάς? Δηλαδή με 3 LP και 1 ΒF περνάς? Με 3 LP Και 1 Fail δεν περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Ο teol20 έγραψε: #30 15-09-09 15:08 Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβως ετσι ειναι!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Ο !GeoRge! έγραψε: #31 16-09-09 13:23 γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδες! κανενα νεο για το ποτε θα ερθουν τα πιστοποιητικα του ECPE may 2009??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Ο teol20 έγραψε: #32 16-09-09 14:55 Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:12 Η mary32 έγραψε: #33 16-09-09 16:12 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Oπως ειπα αρκετες φορες μεχρι στιγμης τα πιστοποιητικα θα ερθουν στα τέλη του Σεπτεμβρη στην HAU και μεχρι 10 Οκτωβρη θα ξεκινησουν ολες οι απαραιτητες διαδικασιες για την παραλαβη των πιστοποιητικων. Click για ανάπτυξη... Και για τους individuals πρέπει να στείλει το παιδί αίτηση-εξουσιοδότηση και φωτοτυπία ταυτότητα σωστά.? Μπορεί να στείλει και από τώρα ? (για ECCE Μαϊου αναφέρομαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο teol20 έγραψε: #34 16-09-09 17:03 Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oχι απο τωρα δεν γινεται να στειλει το authorization form o individual candidate. Θα πρεπει να περιμενει ειδοποιηση μεσω ταχυδρομειου απο την HAU οτι παρελαβαν τα πιστοποιητικα και εν συνεχεια να υπογραψει την αιτηση-εξουσιοδότηση που εσωκλείεται και να την στειλει συστημένα με απλη φωτοτυπια μπρος-πισω ταυτοτητας στην διευθυνση που αναγραφεται. Με την παρελαβη της αιτησης η HAU σε μια βδομαδα το πολυ θα στειλει το πιστοποιητικο συστημένο. Παρομοια διαδικασια ακολουθει και ο φροντιστηριουχος αλλα για ολους τους μαθητές του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary32 Νεοφερμένο μέλος Η mary32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:17 Η mary32 έγραψε: #35 16-09-09 23:17 Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α αλήθεια? δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή θα έρθει ταχυδρομικά η αίτηση στον individual μαθητή (έκανε ιδιαίτερα). Νόμιζα ότι μπορεί να στείλει όποτε θέλει την αίτηση μιας και την έχει και Online στο site της hau για να την κατεβάσεις και να τη συμπληρώσεις. Επομένως αυτό το διάστημα θα έρθει ειδοποίηση και μόλις την παραλάβει μπορεί μετά να στείλει. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο teol20 έγραψε: #36 16-09-09 23:22 Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki:) Νεοφερμένο μέλος Η viki:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Η viki:) έγραψε: #37 18-09-09 13:57 Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιλώντας για το E.C.P.E παντως, εχω να δηλωσω το εξης: ευτυχως που αλλαξαν το συστημα, γιατι θα εχαναν πολλους πελατες με τον τροπο που βαθμολογουσαν. 3 φορες εδωσα και συνεχεια κοβομουνα σε ενα part..μαλλον πηραν πρεφα τα παρεμφερη διπλωματα που φυτρωνουν σαν μανιταρια και σκεφτηκαν να δανειστουν τον τροπο βαθμολογησης τους..δες city&guilds κλπ O κοσμος ειχε αρχισει και απομακρυνοταν απο το Michigan..τωρα μαζι με την επιτυχια σου στις εξετασεις, σου δινουν και υποτροφια να σπουδασεις μεσα στην ελληνοαμερικανικη ενωση! Πολυ large εχουν γινει απο τον Μαιο! Συγχαρητηρια στους επιτυχοντες και υπομονη στους υπολοιπους..ολοι το πηραμε μετα απο προσπαθεια και επιμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:33 Ο Xristossss: #38 19-09-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex ελισσαβετp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Tιποτα βρε συ σιγα. Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πάντως θα στείλουν την αιτηση αυτοι μαζι με την ενημερωση πως ηρθαν τα πτυχια.Πολυ Αμερικανιά παιζει πάντως.... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:54 Ο teol20 έγραψε: #39 19-09-09 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Xristosssssss: Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω(είχα κ εγώ την ίδια απορία με τη mary32, αλλά για το ECPE). Μου έχουν στείλει ήδη τη βεβαίωση ότι πέρασα, το βαθμό κτλ. Τώρα θα μου στείλουν και άλλη βεβαίωση ότι ήρθε το πτυχίο; Και μαζί θα έχει και την αίτηση που θα στείλω στη hau για να μου το ταχυδρομήσουν; Κ αν είναι να μας στείλουν την αίτηση γιατί τη βάζουν και στη σελίδα και μας μπερδεύουν; Click για ανάπτυξη... Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xristossss Νεοφερμένο μέλος Ο Xristossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:49 Ο Xristossss: #40 19-09-09 01:49 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Aκριβως ετσι ειναι. Τωρα γιατι υπαρχει η αιτηση στην ιστοσελιδα ενα Θεος ξερει. Παντως ετσι οπως τα λες ειναι! Click για ανάπτυξη... Οπότε περιμένουμε... Ευχαριστώ πολύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.